Pa titull...

S

Scorpion

Guest
Pa titull...

Mora shkas ta hap kete teme nga disa postime ose mesa kam lexuar, postuar e pare ne keto zonat te Albforumit per chatin. Jane te shumta postimet ne keto zona, sidomos per access e ankesa ndaj te tjereve. Shoh shume pakenaqesi nga shumica e atyre qe postojne, shoh shume urretje drejtuar stafit te serverit Albnetwork apo dhe persona ne vecanti. Nuk e kuptoj nga lind kjo, ose me sakte pse u kushtohet shume rendesi ketyre gjerave. Po behet nje "lufte virtuale" e disa mendojne se duke dale kundra ose duke vene ne dukje gabime apo te metat e serverit(pasi keshtu u duken atyre) do arrijne te bejne dicka te mire. Jam i mendimit qe ai qe eshte i pakenaqur dhe i irrituar nga ky server apo si pelqen, eshte i lire te ike, apo te mos hyje, eshte i lire te zgjedhe vete, njeri me zor se mban besoj. Per kete server shpenzohet e paguhet nje shume per mirembajtjen e tij dhe jam shume i sigurt qe askush nga ata qe jane me lart(administratore) s'do ju lene ta "shkaterroni" e beni sipas qejfit tuaj. Gjithashtu kam lexuar te flitet per servilizem ndaj stafit te Albnetwork apo gjera te tjera. Ne fakt do thoja qe servilizmi lind nga ate qe postojne mbi kete gje, fillimisht nga userat e thjeshte qe ankohen ne AF e sapo kane filluar te mesojne dy komanda te chatit dhe u ka hyre ne qejf accessi. Ndersa per nje aop, sop qe ka kohe ne chat apo me lart mendoj se ska pune servilizmi, perderisa ai ka ate access ska pse "lepihet" sic thone.
Ne fund te fundit ai qe ka pak tru e eshte me finok, ska pse vjen e poston ketu apo te ankohet, gjen ndonje zgjidhje tjeter me te mire ose rri ne heshtje. Gjithashtu duke postuar e u ankuar per gjera te kota nuk fitoni gje, eshte nje arsye me shume per moderatoret e ketyre zonave qe tju fshijne e moderojne postimet. Vetem ne kete zone shihet fjalor me banal e postime me fyese pa shkak e gjykime te kota. Dhe dicka atyre drejtuar atyre qe kerkojne access ne dhoma, accessi ju jepet nga te tjeret, s eshte nje gje e juaja personale, ndaj me mire t'ju ve re nje sop e tju propozoje ai, sesa te beheni te "bezdisshem" ketu duke postuar e duke u ankuar. Ky ishte mendimi im, s'ia vlen te harxhosh kohen e te postosh per gjera te tilla ketu. E thjeshte atij qe si pelqen, te mos hyje me e te merret me dicka tjeter me te mire. Mbase s jam une ne pozicionin e duhur per te thene kete gje e keto gjera, por une keshtu do veproja. Gjithmone, gjithkund e ne cdo shoqeri e situate te jetes ka konflikte, kontradikta e kundershtime, nuk ka asnjehere harmoni e te gjithe ne nje mendim, keshtu qe nuk me vjen cudi qe keto gjera te mos jene dhe ne chat, ku te gjithe jane perfekt e me 3 maska. /pf/images/graemlins/laugh.gif Shpresoj te mos me keqkuptoje njeri e ti ngelet hatri nga ato qe kam shkruajtur, cdo njeri ka mendimin e vete a jo?

Gjithe te mirat!

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit
Re: Pa titull...

/me ja mbeshtet .......

Gjithsesi populli le te shprehi mendimin e vet,,, dhe mos harro se po mos shkrujn keta, le pa pun adminet e forumit.(lind pyetja) Me ke do merren ata pastaj? /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Thug ska asgje personale me ty ai shkrim.Nuk tu drejtua ty por te gjithe user-ave te albnetwork.Nuk ke pse e sheh gjithcka armiqesore.Problemi i shkrimeve te tua eshte qe jane goxha goditese,shume te mbushura me mllef,dhe nese qellimi yt eshte te permisohet chati,mund te shkruash qete dhe pa akuza mbi persona te cilat si vene rendesi fjaleve,mund te shkruash si Scorpion qe shpreh mendimin e tij per nje chat me te kendshem.

Sinqerisht u lodhem duke lexuar gjithmone kaq shume akuza.Mbase sjane per mua,por per stafin,ama une jam user i ketij chati dhe keto gjera mendoj qe me teper se te kenaqshme na stresuan.Na mungon te bejme muhabet ne main pa u ofenduar,pa hedhur kunja,pa patur qellime shpotitese,na mungon te flasim per streset tona te vogla,per shaka,barcaleta.Dhe me vete them : Kur do marre fund kjo! FLM.

H

harap

Guest

muhabetet e teperta jane fukarallek edhe skane asnje lloj vlere kur cdo gje po ecen me se miri.Nje network qe çdo dite rritet do te thote qe punet ecin mbare.

andydark

Primus registratum

o tOnCe ke shum te drejte plako sa ska ku shkon me por puna e hapjes se nje dhome qe mesa kam pare une dhe shum here duke pare qe shtohenin userat ndonje oper apo ndonje shoku tyre etj etj ku di une ja fuste nje restricted apo nje akick *!*@* dhe ata te shkretet qe nuk ja kishin idene hiqnin dore e keshtu me rradhe sepse i vjen keq te kene konkurrence aman o njerez se spo ju heq njeri buken nga goja perderisa ekzistojne dhomat pse te mos lejohen te kene shum usera. E di qe ne keto raste shkelet dhe rregullorja e serverit se ose disa te pacipe nga inati fusin reklama te #shqiperia ose ndonje budalla qe nuk ja ka idene i fut pa ditur qe merr akick apo ban etj etj nese doni qe te kete harmoni mes te gjitheve mundohuni te bashkpunojme te gjithe njeri me tjetrin. Po duka marre parasysh qe shum aopa i mbyllin privatet kur jane online apo thjesht fare nuk ju pergfjigjen bisedave te userave dikush nuk ja ka idene qe ekziston dhoma ndihme dhe mundohet te kapet pas dickaje, Me falni qe po them he une keto gjera sepse askush nuk jam por mendoj si cdo njeri tjeter qe keto jane te meta qe cdo natyre i ka dhe ti shikojme me syte tane. Hajde shnet e ja kalofshi mire boni pushim sot boni i cik qef se ngelet vetem ne chat o popull /pf/images/graemlins/smile.gif .

xhim_kopsa

Primus registratum

si e madhja shqiponja script versioni 3.3 nga F-I-E-R-I :
/me qesh me lot /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Thug Life ajo qe kam shkruar une s te eshte drejtuar ty ne vecanti apo ndonje tjetri keshtu qe mos kalo ne ane te tjera apo te debatosh e te besh polemika per c'fare kam shkruar une. Une postova ashtu sic poston ti per "hallet" e tua. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sic ka postuar dhe Tonce me lart, "Scorpion, po te rikujtoj qe ke qene nje nga pishtaret e shkrimeve ne AF mbi abuzimet apo ankesat ne Albnetwork, dhe per me teper ke qene hapesi i shume temave".

Dmth une jam ankuar, kam shkruar e postuar me shume se ty per cdo gje dhe skam nxjerre ne drite ndonje gje te vertete apo gabuar qofte. Pastaj numri yt i postimeve (118) ne krahasim me timin eshte 4 here me i vogel. Une kam te pakten 200 postime per ankesa e gjera te tilla. Po s'dua te them qe jam me i miri apo ti te mos vazhdosh te shkruash ate qe mendon. Thjesht ca gjera mundohu ti kuptosh, se kam une e ti ne dore , apo s'jemi une e ti. Megjithese postimi yt eshte i moderuar, kjo gje tregon qe ti prape ke urretjen, mllefin e s bindesh per disa gjera. Gjithsesi mos e merr si gje personale. Kalofsh sa me mire, bye e ju lutem mos e ktheni kete teme ne "Hidh e Prit"!

cufi_bardhit

Primus registratum

une habitem mer jahu , scorpion hap teme per te miren e serverit qe ti jepet zgjidhje nje ``krize`` ku ka vetem hankesa e kerkesa sharje e ofendime kur po ke kjo teme plasin ofendimet. eshte per te ardhur keq.
njerez jepni mendimet tuaja per albnetwork e mos tregoni se sa te zote jeni, se albnetwork nuk e ka as sopi as aopi e asnjeri. ate e ka cdo person qe chaton aty edhe punon per te qoft me para e qofte me sjelljen e tij te mire e jo provokuse.
nuk eshte e thene qe duhet te paguajme leke qe te ndertohet serveri ka menyra te tjera, e me themelorja eshte ti shmangemi shereve e ofendimeve.
vec 1 gje u kujtoj shifni pak ne forum ato zeniet para 2 vjetesh ndermjet aopave e sopave, shikoni pak ku kane perfunduar, e e gjith kjo vec per nje gricje te vogel qe ka filluar prej smirres e prej atyre llafeve jo une jam me i miri jo ti.
une di me nez kaloriferin para 1 viti ti ke mesu para 6 muajsh, e tani hapin na i server te tyre edhe fillojn e sulmojne albforumin e dhomen shqiperia.
mu me iku menja i dite kur hy ne forum edhe gjej nja ca figura nja ca fjale sharje ne faqe te pare, qoft edhe ne chat -plasin flodet tu u shajt nga motra. qe me perpara kan qene te 2 te stafit.
-------------------
flas iher tjeter me gjere se me cmeni kapsolli do me ik me pi kafe ka nevoj per ndihme /pf/images/graemlins/tonguee.gif
RROFSHIN CUNAT TRENDI SI PUNA IME
kiss for all pa perjashtim /pf/images/graemlins/smile.gif

olololol

Primus registratum

Per mua me pelqenmendimi i Scorpion dhe Churchill ajo eshte
Ledio!

Sa per xhim kopsen ai le te flase
mbase argetohet keshtu
Pa ofendim Altino por populli thote
"po e ngave qenin te ha"
Mos ju pergjigjuni dhe ai do bjere ne qetesi

Per mua ai do te beje interestorantin
se kot nuk o cun Nga Restorant Durrsi

P.S ikni mer boni naj lek e ngulni naj hu se late nom derr-derr.

Ali_DemsI

Primus registratum

cufi_bardhit ti e di qe ne kete forum ka pasur nje zone vetem per Aop Sop dhe Founder? Nqs jo ta them un dhe ajo zone eshte mbyllur para 4 ose 5 muajsh se di sakte per arsyen e ofendimeve brenda per brenda stafit prandaj mos pretendo qe nje user normal sdo ofendoje.Cufi mos u cudit nga ofendimet dhe flood se ti ke aop qe sduhet te shifnin chatin sot dhe eshte bere postimi ketu ne AF dhe kur u be faqja e re e AF ato postime u fshine.Postim i bere nga nje Ircop/Sop(dikur kan qene dhe ircop dhe sop) me sakte ndaj FALCO ai qe ka bere dhe rregulloren e Serverit Ku Ju Shaheni Gjithe Diten.
Pra mos u ankoni kot kur ne kete server nuk zbatohen rregullat e vena nga dora e Admineve.

Scorpion dicka nuk kuptoj tek ty lale.Si ka mundesi qe flet ti per hapje temash kur ishe ti ai qe ishte me 3 nick ne forum dhe beje ankesa sa nga njeri nick sa nga tjetri dhe i mbeshtesje mendimet vetes tende??? Si ka mundesi qe flet ti qe tu hoq aop per kete gje dhe sot te rishof prap me aop?? Si ka mundesi qe ti flet per BytheLepires kur Mendjen e CensoreD e njofin shume mire chatistat e rregullt dhe kur ai thote nuk merr me ACC ai sta jep me dhe ty ta tha ne mes te #ndihme dhe ti prap je aop sot??? A mos valle je fut dhe ti te grupi i Spiunave dhe Bythelpiresave te Albnetworkut?

Eshte e kote te ankohesh ketu duke e ditur shume mire qe ofendimet kick kickban akick kill gline kline akill qline frozen e shume ndeshkime te tjera do te ekzistojne perhere ne chat dhe sikur te hidheni perpjete.

PS:Meqe nuk lejohen rreklamat e dhomave dytesore ne server pse nuk e beni ne shell qe kush do te hape dhome te beje kerkese sic ben dhe per aop dhe ja hap nje net admin dhe bini rehat me rreklamat e dhomave??

PS2:O Cuna po nuk ju dalin njerezit qe keni ne msn qe duhet te futeni ne chat dhe te shaheni dhe te acaroheni kot? Pastaj ja mer folni ketu ne Forum keni tema me shumice pse ziheni me njeri tjetrin se kuptoj?

Ali_DemsI

Primus registratum

/me i thote Xhimit leje chatin lale /pf/images/graemlins/smile.gif me degjo mua /pf/images/graemlins/smile.gif eshte gjeja me e mire qe mund te besh /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

tOnCe
shyqyr qe je jashte /pf/images/graemlins/smile.gif sja vlen me tja rinisesh. bej si une --------> xhim_kopsa /me qesh me lot /pf/images/graemlins/smile.gif