me plenc eshte kryeveper, e bojn tironsat qe te knoqin. i shef familjarisht qe kujdesen qe ke pastrimi i plencit me gelqere, e der ke e fshimja e pjates me kujdes me çapa buke. ç'u lengezova...
e ziej plendesin mire (ai qe gjendet i pastruar ne supermarkata) Ne nje tigan skuq ne vaj dhe gjalp pak miell dhe ia shtoj tenxheres ku kam zier plendesin. E ve perseri ne zjarr pasi i kam hedhur kripen dhe nderkohe grij hudhrat te cilat i shtyp dhe i perziej me uthullen. Pak para servirjes ia shtoj plendesit bashke me pak piper.
por psce bohet dhe me kembet e lopes.taman se mbej mend receten ,por per nje gje jam e sigurt ,qe pace me karota s`kam nigju noi here,nejse ,nese ndonjoni nga ju e di saktesisht receten,le te udheroje e te na e thote.plus dhe gramaturen.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.