Outlook Express!!

aspahiual

Primus registratum
Outlook Express!!

Kam nje problem qe nuk po mundem fare te ve ne pune ,Outlook Express-in...Une per te check email-in gjithmone punoj me "Opera" do kisha shume deshire qe tani te perdoja Outlook-un....
E-maili-in e kam tek YAHOO dhe e kam pervuar te ve tek Outlook Express-i te gjitha ato qe kerkohen
Tek dritarja Servers kam vendosur
Incoming mail (POP3) --- pop.mail.yahoo.com
Outgoing mail (SMTP) --- smtp.mail.yahoo.com te gjitha keto te marra nga www.yahoo.com por perseri nuk me punon :-( te gjitha te sakta...

Kush punon me Outlook Express-in ju lutem me ndihmoni.....Me keshilloni se care te bej,ndoshta te perdor ndonje program tjeter si outlook?
Flm te gjitheve....shpresoj te kem qene i sakte ne shpjegim

:cool:

l0phtmaster

Primus registratum
Re: Outlook Express!!

Pershedetje,
Nuk thua ne postind tend nese perdor Windows. Outlook Express funksionon ne platformat e windows. N.q.s. nuk perdor windows do te keshilloja si fillim te instaloje windows (office me sakte) dhe ta provoje perseri. Mund te jete dhe ndonje problem me outlook express ne pergjithesi. Mund ta riinstalosh per te qene i sigurt.
Gjithashtu kur shkruan pop3 server, mu duket se te gjithe serverat pop3 kane si adrese pop3.server.com psh pop3.yahoo.com. Provoje dhe kete dhe ec e thuaj pastaj se si perfundoi.
Pershedetje,
l0pht

el_che

Primus registratum

Pershendetje AMD!
Konfigurimin e kishe shume te drejte
pop.mail.yahoo.com, por per smtp duhet te besh tjeter, ate te abonimit te internetit qe ke bere ti. psh si e kam uen nga icc
smtp:mail.icc-al.org, por eshte e kote, sepse yahoo.com e ka heqe server pop3 me kohe, dhe mund ta marresh vetem me pagese, ndersa mbase punon akoma ne yahoo.it. KAq di

aspahiual

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve dhe ju falenderoj per pergjigjet tuaja edhe pse nuk me ndihmuan :-(...por me sa duket siq e tha dhe el_che ,yahoo e ka hequr pop3 dhe duhet ta marresh vetem me pagese..nejse s'ke care ti besh...
Thnx edhe njehere te gjitheve per pergjigjet tuaja...