Oriana Fallaci dhe mediat shqiptare

Oriana Fallaci dhe mediat shqiptare

Nuk eshte ndonje e re qe lajmet me te rendesishme italiane pushtojne edhe faqet e para te gazetave shqiptareve. I tille ishte dhe lajmi per vdekjen e shkrimtares italiane Oriana Fallaci. Ajo ne librin e 2001 Rabia e Orgoglio del dhe kunder emigranteve ne pergjithesi dhe shqiptareve gjithashtu.
"Lo fu in quanto non influì per niente sugli altri scempi che da anni feriscono e umiliano quella che era la capitale dell' arte e della cultura e della bellezza, non scoraggiò per niente gli altri arrogantissimi ospiti della città: gli albanesi, i sudanesi, i bengalesi, i tunisini, gli algerini, i pakistani, i nigeriani che con tanto fervore contribuiscono al commercio della droga e della prostituzione a quanto pare non proibito dal Corano.
cfare mendoni per kete shkrimtare qe vete vendi i saj e urrente dhe e donte aq shume.

cacol

Forumium maestatis
Re: Oriana Fallaci dhe mediat shqiptare

Kurajoze, dhe si e tille budallacke! Trimat jane budallenj! Keq vjen per vdekjen e nje njeriu, kjo nuk mohoet!

ameba

Forumium maestatis

Fallaci normale qe "urrehej" nga politikanet dhe indutrialistet se ishte e para qe futi ne gazetarine italiane konceptin e intervistave direk dhe pa mundesi ri-montimi sic ishte "llastuar" klasa ne pushtet ne ate periudhe... Po per te njejten arsye filloi te pelqehej nga publiku i gjere se ishte ne gjendje te vinte njerez me nje pushtet te madh politik e ekonomik ne qoshe dhe ishte e para qe e beri kete...

Sa per gjerat e tjera qe ka publikuar pasi eshte terhequr nga gazetaria e paster, une per vete ja justifikoj me teorine e mos ditjes dhe te paragjykimit te paster qe te gjithe kane per refugjatet.

Isabelle

Valoris scriptorum

Kondre vallaj nuk jam dakort me ate paradoksin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif me siper. cuditerisht mua kjo me ka ngjit me cfare i kam lexuar...

i_own_u

Primus registratum

normal qe ske si t'jesh dakord...

x faktin sepse ti je ti... e un jam un

Isabelle

Valoris scriptorum

Dakort por ishte Kondra me te cilin une nuk isha dakort.
Kjo sa per te qene te sqaruar dhe dakort ne pergjithesi.

hej bela' !

zog

Primus registratum

s'eshte faji i pillacit qe shqiptaret emigrojne. bile as vdekja nuk eshte faj i saji.
pastaj kush i do emigrantet qe ti doje pillacja.