Orgazmat që secila femër duhet t’i ketë

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
540acd90547cbbcce99b3801a1528a91.jpg

Merrni një rrugë të re për arritjen e kulmit me këto lëvizje të freskëta për rritjen e kënaqësisë
Ju duhet t’i doni rutinat. Ato ju marrin nga shtëpia në mëngjes ose në palestër në fund të ditës. Por, mbështetuni në një rutinë për t’u mbyllur në shtrat? Jo aq e ëmbël. Sipas një studimi të kohëve të fundit të botuar në revistën NeuroQuantology, ekzistojnë katër lloje të dallueshme të orgazmës femërore (clitoral, vaginale, përzier, apo orgazma të shumta). Ju duhet të provoni ato të gjitha-duke filluar sonte.

476a9daa0515158159f53a6d1b6dab3b.jpg

Orgazma clitoral

Ti e dini se vendi i jashtëm i ëmbël është shumë i ndjeshëm, në sajë të 8.000 mbaresave nervore që mblidhen aty. Dhe në qoftë se ju jeni si shumica e grave, kjo është shkuarja-drejt pikës së stimulimit që ju dërgon mbi buzë. Por sipas Sari Cooper, një terapist i certifikuar seksi në Neë York City dhe një kolumnist për Psikologjia Sot, prekja direkte në clitoris ju jep një orgazmë më pak të pëlqyeshëm se nëse ju prek partneri juaj, përkëdheljet, apo masazhimi i pjesëve të tjera të organeve gjenitale para se të futet ai në atë vend të nxehtë.

ff5ade4b7b54f2519efcb480f943d611.jpg

Orgazma vaginale

Megjithëse nuk ka ende një debat nëse ekziston G-spot, 30 për qind e femrave pohojnë se mund të ketë një O të madhe nga që ka në zonën e famshme erotike të stimuluar vetëm nëpërmjet depërtimit.

0415974f3a8440d486eb4d96e63e0049.jpg

Orgazma e përzier

Ekspertët thonë se një orgazmë clitoral e kombinuar dhe vaginale është finale më e fuqishme (ajo mund të jetë dy herë më e fortë dhe intensive ose orgazmë në vetvete). "Ju jeni duke marrë më të mirën e të dy botëve," shpjegon Cynthia lief Ruberg, një terapist i certifikuar seksi në Columbus, Ohio.

70d7056bcde3b7de8b33b4630ed8ce95.jpg

Orgazma të shumëfishta

Për të qenë i qartë, orgazma të shumta ndodhin njëra pas tjetrës, jo në kohë të ndryshme në një seancë (edhe pse ato janë shumë të mëdha). Studimet tregojnë se orgazma të shumta janë të mundshme për disa gra në qoftë se ato mund të përballojnë stimulimin vazhdimisht pas të parës (dhe të dytës dhe...) "Përfundon."

de6f14761e4049374528566c1346bd69.jpg