ORGANIZIMI I TIFOZAVE PER NDESHJEN ME GREKET 4 SHTATOR

zamir muqiqi

Primus registratum
ORGANIZIMI I TIFOZAVE PER NDESHJEN ME GREKET 4 SHTATOR

JAM I RI NE KETE FORUM DHE BESOJ SE NDONJE GJE EDHE ME FALET.
Ka ca kohe qe jam antar dhe perfaqesues i shoqates "TIFOZAT KUQ E ZI"
Meqenese ne kete shoqate ka kohe qe ka filluar organizimi per kete ndeshje dhe njekohesisht edhe per te tjerat,do te deshiroja te dija mendimin e tifozave te forumit per mendimet qe ata kane per kete shoqate dhe mendimet ose iniciativat qe duhet te merren per kete ndeshje qe per mua personalisht ka nje domethenie te madhe.pres me kenaqesi sygjerimet tuaja.
shoqata ka nxjerre ne treg fanelat zyrtare te sajat dhe ka rrezervuar nje sasi biletash te mjaftueshme per tifozat qe ate dite vijne te inkuadruar ne shoqate.edhe organizimi eshte i mire per ate dite qe mendohet te jete shume e nxehte.po behen perpjekje qe shoqata te perhapet edhe ne pjese te tjera te shqiperise meqenese ka shume nendege si ne prishtine,gjakove,tirane,shkoder shume vende te tjera ne diaspore ku ka shume shqiptare te antarsuar dhe kudo ka edhe simpatizantet qe e mbeshtesin.une ketu flas ne emrin tim personal e jo te shoqates por me vjen keq qe ka pak tifoza ne shqiperi qe organizohen per ndeshjet e kombetares.mendoj se kjo shoqate i ka te gjitha kushtet dhe e meriton emrin qe ka.
informacion ma te zgjeruar mund te merrni ne kete adrese e-maili
www.tifozatkuqezi.com
pres me dashamiresi komentet tuaja.

disku

UNI
Re: ORGANIZIMI I TIFOZAVE PER NDESHJEN ME GREKET 4 SHTATOR

big-sabit.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une e kam shprehur mendimin tim per ndeshjen me greket, duhen sa me shume te shtena me kallashnikov, rremuje dhe te bertitura. Me leqet qe e kembve qe do u dridhen greket as nuk do mund te shenojn ndonje gol as ta mbrojn porten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe ra llafi, ku mund te gjehen bileta per ndeshjen?

zamir muqiqi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Une e kam shprehur mendimin tim per ndeshjen me greket, duhen sa me shume te shtena me kallashnikov, rremuje dhe te bertitura. Me leqet qe e kembve qe do u dridhen greket as nuk do mund te shenojn ndonje gol as ta mbrojn porten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe ra llafi, ku mund te gjehen bileta per ndeshjen? [/qb]
MENDIM I ZGJUAR POR JO BASHKOHOR
per biletat duhet te kontaktosh me perfaqesuesit e degeve ne rrethe ose tek adresa
info@tifozatkuqezi.com
beji nje shikim edhe websajtit.aty gjen informacion edhe ma te detajuar.

Le_Routard

Forumium maestatis

Sidoqe te jete rendesi ka te fitojm!

Urime per sitin e internetit dhe inisjativen. :thumbsup:

disku

UNI

LR-je leji kto tifozat e Kulturum te rrijne ka tribuna... kalo ka 20-cet ti se atje vetem armet e zjarrit nuk lejohen se me sha e me i cakerdu policat osht e lejushme. /pf/images/graemlins/laugh.gif Do hajsh icikez dru po kjo ben pjese tek rrisku lojes. /pf/images/graemlins/laugh.gif
urime sipermarresve per iniciativen ama me ket 10 euro e keni vetem per europen faqen ? :confused: :cry:

zamir muqiqi

Primus registratum

UNICORN
nuk e di si i sheh ti tifozat e kulturum por edhe tjesh i kulturum nuk don me thane se nuk din me ba tifozllek.besoj se prezenca e TKZ ne stadium kur ka lujte kombetarja nuk ka kene per tu share.
e sa per 10 euro ne vit per te mos ja shtri doren asnje bisnesmeni per sponsorizim dhe projektet ti bash me forcat e shoqates mendoj se nuk eshte ndonje humbje e madhe.fitimin e merr mbas ndeshjeve.SODISFAKSION i thone nese e merr vesht.
ka ike koha bombave e plumbave ne stadium .jena ne 2004 jo ne 1997. /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

Jo jo un sjam kondra me dhon 10 euro..po ne punojm me $ prandaj thashe vetem per europen. Sic thashe kam kohe qe e kam lene Shqiperinedhe ironia e fatit me beri qe ndeshja e fundit e kombetares qe pashe ishte pikerisht Shqiperi-Greqi 2-0. :cool:

zamir muqiqi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Jo jo un sjam kondra me dhon 10 euro..po ne punojm me $ prandaj thashe vetem per europen. Sic thashe kam kohe qe e kam lene Shqiperinedhe ironia e fatit me beri qe ndeshja e fundit e kombetares qe pashe ishte pikerisht Shqiperi-Greqi 2-0. :cool: [/qb]
PER SA I PERKET 10$ - 10EURO SHIH KURSIN BOTEROR DHE RREGULLOHET PUNA :wink:
NDERSA PER PUNEN E MBESHTETJES,JEMI "GJITHMONE GATI", PER CDO MENDIM A VEPRIM TE MIRE NE FAVOR TE KOMBETARES TONE.IDETE E MIRA NA VLEJNE TE GJITHEVE.
PS:ka 20-shet zakonisht rrime ne TKZ por nuk kena pune me policine.bajme vetem tifozllek xhenuin. :rockband: :thumbsup:

beshbossi

Primus registratum

une kam nje ide!!!
Kur te vije Greqia,bojkotojme ndeshjen,therrasim ndonje kamikaz per darke,e ia shtrojme ne Qemal Stafa!!!!!! :thumbsup:

zamir muqiqi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb] une kam nje ide!!!
Kur te vije Greqia,bojkotojme ndeshjen,therrasim ndonje kamikaz per darke,e ia shtrojme ne Qemal Stafa!!!!!! :thumbsup: [/qb]
ANGEL.
Shkrimi im dhe ideja jane serioze.lexoje pak ma mire fillimin e temes dhe do ta kuptosh se per mua personalisht asht marre' qe organizimi i tifozave bahet ne kosove e ne ketu nuk bajme asi gja. vetem fjale neper forume. kosovarve ju bafte zoto hallall per punen qe kane nise.une kam kerku kontakte me disa grupe tifozash te mirefillte dhe ne shkoder kam gjete perkrahje te madhe,por shoqata asht mbareshqiptare dhe mira eshte te perhapet ne mbare vendin.momentalisht pres pergjigje nga tifozat vlonjat.prandaj pak ma shume seriozitet.JU LUTEM.

vllaznia 2001

Primus registratum

O Zamo djali sa me vjen keq qe sjam ne Shqiperi e jam ktu,vetem per arsy te tifozllekut se ti e din se na shkodrant pa UJE E FUTBOLL nuk jetojm se Zoti e krijoj Shkodren kshtu me ken DJEPI I FUTBOLLIT SHQIPTAR megjithse ndokuj i vjen keq po Zoti ja shtoft inadin.E kam than dhe e tham LORO BORIQI NOW CAMP I SHQIPERIS.

edoni

Primus registratum

Vetem perpara TIFOZAT KUQ E ZI zemra e kombetares.

Do ta shtrojm nje a darke te madhe ne Tirane,e gjithe Kosova do te vij.Te gjithe se bashku si i ka hije vllaznive kundrra pordhes Greke.

zamir muqiqi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vllaznia 2001:
[qb] O Zamo djali sa me vjen keq qe sjam ne Shqiperi e jam ktu,vetem per arsy te tifozllekut se ti e din se na shkodrant pa UJE E FUTBOLL nuk jetojm se Zoti e krijoj Shkodren kshtu me ken DJEPI I FUTBOLLIT SHQIPTAR megjithse ndokuj i vjen keq po Zoti ja shtoft inadin.E kam than dhe e tham LORO BORIQI NOW CAMP I SHQIPERIS. [/qb]
edhe pse nuk jeni ne shqipni, do bajme tifozllek per te gjithe shqiptaret qe nuk jane ketu fizikisht por qe na mbeshtesin moralisht kudo qe jane.edhe vete organizimi qe po bahet,bahet duke mos treguar origjinen e tifozave,sepse aty paraqitemi si tifoza mbareshqiptare.pra jeni edhe ju prezent.
shkodra i asht pergjigje thirrjes se TKZ dhe jane antaresu disa vete e tani me kthimin nga pushimet do te kete antaresime te tjera te tifozave shkodrane te cilet kane dhane konfirmimet e tyre.edhe kryetifozi ASTRIT RRAHMANI(ose sic njihet ndryshe TUTI)asht antaresu dhe gati jane edhe nje pjese tjeter tifozash qe vijne pas tij.megjithate kjo eshte prap pak.sepse Shqiperia eshte e madhe dhe ne pretendojme angazhimin e te gjitha viseve,qyteteve e personave.t'vjen keq qe ne shoqate ka veq nga veriu e tirana. kosova e vendet tjera e kan ba kete pune kahere.logjikshem vjen pyetja
KU JENI O TIFOZAT SHQIPTARE?