Olti Shaqiri

albavina

Primus registratum
Olti Shaqiri

Olti_Risposta4_small.jpg

Si mendoni per Oltin?
eshte me te vertete nje balerin i mire (si i vellai /pf/images/graemlins/wink.gif )
(ka nje karakter te vecante mgjth duket shume simpatik)

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Olti Shaqiri

Ka dale nga " Amici" te dilen e kalume ylli /pf/images/graemlins/wink.gif

Dmth fitoj sfiden , por humbi sfidinen me Samanten!

Tash ka shqiptaret ka met vec Leoni /pf/images/graemlins/smile.gif

pS: Olti eshte nje nder cunat shqiptar me te embel qe kam pa ne Tv Italian!

stellina_sister

Primus registratum

Olti fitoi sfiden me Françeskon por humbi sfiden e dyte me Gian!! por megjithate me pelqeu shume se si u sjell ate nate dhe mendoj qe do te eci perpara.... FORCA OLTI!!
ah... kete vit me siguri e fiton LEONI qe do te shkoi ne finale me Gian per mendimin tim!!

Genta

Primus registratum

Olti me pelqen shume, eshte shume i embel, cdo gje qe ben i ka lezet. Ne monologjet qe ka patur i ka luajtur shume bukur, te gjithe e duartrokisnin dhe qeshnin, edhe kur kendoi te djelen qe kaloi me shkriu me ate kengen something stupid se nuk i dinte fjalet. Me pelqen shume dhe them se do eci perpara. :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

Ne nga amerika ku mund ti shohim keto? ... qofte edhe ndonje permbledhje te emisionit diku ne internet?

arbi

Primus registratum

BeBa
Anetar/e # 321

Shkruan më 22 Maj, 2004 03:02
--------------------------------------------------------------------------------
Ne nga amerika ku mund ti shohim keto? ... qofte edhe ndonje permbledhje te emisionit diku ne internet?

siti :wave:

Dua

Primus registratum

Iiiiiiiiiii ky qenka Yll! :eek:

Marshallah! /pf/images/graemlins/smile.gif Po me pelqeka.

D.

tesoro

Primus registratum

yll per zotin vec se pak i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

njomezaku duket me mire me floke te shkurtra ... se kur pashe ne video me ato floket e gjata ja hoqa vizen /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

ca bejn kto mer ti...ishte nje ne fillim, tani po mbine si kepudhat pas shiut /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

ons.gif

nuk jam une ajo qe bej cdo gje per oltin /pf/images/graemlins/laugh.gif
keshtu ishte tek nje sit