un jetoj ne toronto /pf/images/graemlins/laugh.gif afer ny me i llaf /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]boll me pershendetje , hajt na thoni ndonje te re ndonje te vjeter , nga jeni ku banoni a ku di une . Po vitin e ri ku do e beni ????[/qb]
Afer fare qenkemi , nje vrap pele .Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]un jetoj ne toronto /pf/images/graemlins/laugh.gif afer ny me i llaf /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]boll me pershendetje , hajt na thoni ndonje te re ndonje te vjeter , nga jeni ku banoni a ku di une . Po vitin e ri ku do e beni ????[/qb]
Muahh Yll. Gezuar Festat /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga yllshkodrane:
[qb]Hello te gjithve..
Mystic muahhhhhhhhhhhhh muahhhh[/qb]
haaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif pse ske makine ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]Afer fare qenkemi , nje vrap pele .[/qb]Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]un jetoj ne toronto /pf/images/graemlins/laugh.gif afer ny me i llaf /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga NYC_GUY: