Re: ofendim ne prv ndaj meje nga nje aop???
tOnCe shkroi :
Chatistat qe ja vlejne, sipas meje, jane ata qe nqs do thuhej qe kushdo qe ka deshire mund te kete acc, nuk do e pretendonin apo kerkonin kete gje.
Besoj se kaq mjafton!
----------citim ky i mesipermi---------------
sot ndihem shume rrealist prandaj do them gjerat ashtu si duhen thene:
toncja eshte shume i pergatitur, eshte i qarte , me prespektive . Por mbi te gjitha eshte njeri. [ne kuptimin human te fjales].
do benit mire dhe sdo kishit kohen e zene ne forum duke ju kthyer pergjigje ankesave nese do i degjonit fjalen.
--------------------------------------------------
mendimi im:
une e di qe eshte e bukur qe te besh femrat me acc sepse keshtu therrasin njerez me teper ne chat dhe i mbajne me shume ore online. por kisha nje keshille, mire qe ju jepni acc te shqiperia por te ndihma .. me mire mos ja u jepni.
kush me njeh ne chat e di qe nese futem te ndihma eshte sepse kerkoj ndihme [dhe vetem ndihme]. aq te mira qofshin rastet kur keto femrat jo vetem qe sme kane ndihmuar por edhe me kane harxhuar kohe dhe nervozuar lehtesisht me arrogancen dhe prepotencen e tyre. po dhe ky muhabet ska shume lidhje me ate qe dua te them, prandaj po i bie shkurt e po shkoj direkt ne teme :
te dashur chatiste , dhenia e nje acc eshte si nje boomerang, qe po dite se kujt tja japesh, do fitosh nje loje te bukur, por po sdite kur te te kthehet mbrapsht boomerang-u do te te bjere kokes e mbase do dali dhe ndonje xhunge. prandaj kini kujdes kur i JEPNI dhe jo pasi i keni dhene.dhe ky ishte mendimi im.
--------------------------------------------------
doja te shtoja dhe dicka per LiPS:
qe ti je vajze e zgjuar ne kete e dime.por duke qene qe ti je e zgjuar ,jo domosdoshmerisht ne te tjeret jemi humbameno e sdime nga lidhet gomari...
ata 30% qe ke me shume simvjet se vitin e kaluar, nuk vijne sepse ajo qe gjejne aty eshte me e bukur se ajo qe i pret jashte...vijne aty sepse jashte si pret asgje, dhe ne rastin e pare qe jashte do gjejne dicka me beso ne fjale : NUK DO VIJNE ME!
-------------------------------------------------------
2-3 sugjerime per ata qe kane veshe :
1) te dhoma shqiperia ndyshojeni pak ate limitin e floodit, bejeni pak fare me tolerant sepse kush shkruan shpjet kalon me shume kohe te ndihma se te shqiperia.
2) [kete po e shkruaj me te medha sepse e meriton kjo pike]
JU LUTEM NGA ZEMRA , DETYROJIN AOPET TUAJ QE TE ZBATOJNE RREGULLOREN LIDHUR ME PIKEN QE FLET PER SCRIPTET dmth QE TI MBAJNE NE /REMOTE OFF KUR NUK KA SULME.
3) Ndryshoni ndonjehere muziken e radios se gjithe diten kenge jevgjish ka. Me duket vetja sikur hip ne ato 'ish' furgonat e unazes se tiranes.
4) aop kur i zgjidhni, merrini jo te çiliminj, por te beni ndonje limit moshe psh: poshte 20 vjeç ska aop...
shpresoj qe ata qe kane veshe te degjojne keshillat.
------------
I LUTEM MODERATOREVE TE TEMES QE MOS TA MODEROJNE KETE MESAZH SEPSE JAM KOSHIENT QE JAM JASHTE FARE TEMES POR SDOJA TE KRIJOJA DISA TEMA TE NDRYSHME KU TE SHPREHJA KETO MENDIME . FLM PER MIREKUPTIMIN.
bo bo çarçaf me germa paskam qendisur..