ofendim ne prv ndaj meje nga nje aop???

the-skull

Primus registratum
Re: ofendim ne prv ndaj meje nga nje aop???

O Plako mos e kalo ne ofendim....Dhe mos e mbyll temen keshtu duke ja vendosur ti piken i fundit

H

harap

Guest

Temen e quajta te mbyllur nga ana ime.Kaq edhe akuza eshte komplet e pabaze.
Robi qe eshte ankuar ka kohe qe endet privateve duke kerkuar acc.
Prandaj po them ate me siper e ska pune ofendimi

xhim_kopsa

Primus registratum

tOnCe shkroi :
Chatistat qe ja vlejne, sipas meje, jane ata qe nqs do thuhej qe kushdo qe ka deshire mund te kete acc, nuk do e pretendonin apo kerkonin kete gje.
Besoj se kaq mjafton!
----------citim ky i mesipermi---------------
sot ndihem shume rrealist prandaj do them gjerat ashtu si duhen thene:
toncja eshte shume i pergatitur, eshte i qarte , me prespektive . Por mbi te gjitha eshte njeri. [ne kuptimin human te fjales].
do benit mire dhe sdo kishit kohen e zene ne forum duke ju kthyer pergjigje ankesave nese do i degjonit fjalen.
--------------------------------------------------
mendimi im:
une e di qe eshte e bukur qe te besh femrat me acc sepse keshtu therrasin njerez me teper ne chat dhe i mbajne me shume ore online. por kisha nje keshille, mire qe ju jepni acc te shqiperia por te ndihma .. me mire mos ja u jepni.
kush me njeh ne chat e di qe nese futem te ndihma eshte sepse kerkoj ndihme [dhe vetem ndihme]. aq te mira qofshin rastet kur keto femrat jo vetem qe sme kane ndihmuar por edhe me kane harxhuar kohe dhe nervozuar lehtesisht me arrogancen dhe prepotencen e tyre. po dhe ky muhabet ska shume lidhje me ate qe dua te them, prandaj po i bie shkurt e po shkoj direkt ne teme :
te dashur chatiste , dhenia e nje acc eshte si nje boomerang, qe po dite se kujt tja japesh, do fitosh nje loje te bukur, por po sdite kur te te kthehet mbrapsht boomerang-u do te te bjere kokes e mbase do dali dhe ndonje xhunge. prandaj kini kujdes kur i JEPNI dhe jo pasi i keni dhene.dhe ky ishte mendimi im.
--------------------------------------------------
doja te shtoja dhe dicka per LiPS:
qe ti je vajze e zgjuar ne kete e dime.por duke qene qe ti je e zgjuar ,jo domosdoshmerisht ne te tjeret jemi humbameno e sdime nga lidhet gomari...
ata 30% qe ke me shume simvjet se vitin e kaluar, nuk vijne sepse ajo qe gjejne aty eshte me e bukur se ajo qe i pret jashte...vijne aty sepse jashte si pret asgje, dhe ne rastin e pare qe jashte do gjejne dicka me beso ne fjale : NUK DO VIJNE ME!
-------------------------------------------------------
2-3 sugjerime per ata qe kane veshe :
1) te dhoma shqiperia ndyshojeni pak ate limitin e floodit, bejeni pak fare me tolerant sepse kush shkruan shpjet kalon me shume kohe te ndihma se te shqiperia.
2) [kete po e shkruaj me te medha sepse e meriton kjo pike]
JU LUTEM NGA ZEMRA , DETYROJIN AOPET TUAJ QE TE ZBATOJNE RREGULLOREN LIDHUR ME PIKEN QE FLET PER SCRIPTET dmth QE TI MBAJNE NE /REMOTE OFF KUR NUK KA SULME.
3) Ndryshoni ndonjehere muziken e radios se gjithe diten kenge jevgjish ka. Me duket vetja sikur hip ne ato 'ish' furgonat e unazes se tiranes.
4) aop kur i zgjidhni, merrini jo te çiliminj, por te beni ndonje limit moshe psh: poshte 20 vjeç ska aop...
shpresoj qe ata qe kane veshe te degjojne keshillat.

------------
I LUTEM MODERATOREVE TE TEMES QE MOS TA MODEROJNE KETE MESAZH SEPSE JAM KOSHIENT QE JAM JASHTE FARE TEMES POR SDOJA TE KRIJOJA DISA TEMA TE NDRYSHME KU TE SHPREHJA KETO MENDIME . FLM PER MIREKUPTIMIN.
bo bo çarçaf me germa paskam qendisur..

ssssssss

Primus registratum

ti zoti BaRoN ate ai Robi i cik me kujdes se mua sme ha shume se po zihem me ty e sic kane bere te tjere, se servera
ka plot ku ne mund te chatojme por eshte gjynah qe ne t ikim nga ky server prej nje stafi qe le per te deshiruar dhe sidomos nga ty mor shoku BaRoN qe shyqyr qe keni ate cop acc se po mos te kishit ate ju do ishit te panjohur dhe do ishit te fshehuar nen ate hipokrizine tuaj qe e vini tani ne dukje ngaqe keni ate acc.sa per ate "qe un kerkoj acc ne prv" ka qene e vertete sepse kam kerkuar sepse nuk beja dot lidhje dhe regjistrim ne forumin tone te dashur
por qe kur kam bere kerkese un ste kam kerkuar ne privat me per acc???ok dhe me mire mos rrej sepse logs kemi plot (apo harrova ato manipulohen oops)dhe i lutem moderatoreve te temes qe te mos e mbyllim kete teme sepse eshte interesante si mendoni ju???

Sorrin

Forumium praecox

...Epo nese do kishte rregulla dhe demokraci ne chat o miku im ashtu si pretendon zotrote, nje si puna ime qe u end pa shprese 6 vjet te mira,pa share e pa ofenduar,ama dhe pa i lepire prapanicen njeriu,ne mos access nje cop vop do ma kishin dhene.Por JO....Accesset merren dhe une nuk po aludoj se si qysh e tek merren. Por nuk merren ne ate menyren qe ti pretendon,na jep mend dhe si ti hedhim nje sy rregullores pale.Une kam qene nje user i thjeshte dhe korrekt po kur nuk mu dha mundesia te provohesha si aop panvarsisht se deshiren e kisha te zjarrte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu ka qene, keshtu eshte,dhe keshtu do jete ne ALBNETWORK...
Nejse tani nuk e dua me accessin se dhe po te ma jepni do ja delegoja nipces /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S E mos te vije keq qe je i deshtuar ti dhe stafi jot ne manaxhimin e nje serveri ku gjen usera vetem nga Librazhdi,Mati,Spaci,(Ersekar dhe Ersekare) a ku di un nga ca..brimash te tjera.

ssssssss

Primus registratum

shume dakort me Desert Eagle.i pyetje kam per ty un lale.ne chat ca nick mban mer se spo te njof ktu???

H

harap

Guest

Siç e thashe edhe me siper persona qe skane arrit te marrin gje tani ngrejne koken.Pffffff
Pa interes.
Fakti eshte fakt userat cdo dite shtohen edhe ato qe vijne e pranojne qe eshte vendi me i bukur per te chatur.Siç e shifni keto qe ankohen jane rob qe kane probleme acc.Gjera qe ndodhin.Do doja te dij sa ju paguajne apo cfare acc ju japin per tu ankuar ketu ato qe po mundohen qe te kopjojne ALBNETWORK.

the-skull

Primus registratum

Baron futena tek albnetwork sepse kena kohe aty.Shife cik daten e rregjistrimit ne forum qe kam.Mos te premend nja 4 nick te tjere qe kam pas me perpara ketu se kane qe ne 2000 - 2001.Gjithsesi server sic tha sience ka plot dhe me me shume njerez se sa albnetwork po sic thashe me larte kena kohe tek ky server dhe nuk ja vlen ta ndrojme se njifena me njeri tjetrin.Une plak futem ne chat per qejf jo per acc po gjithsesi kur shof disa njerez qe kane nje 1 muaj ne chat dhe marrin aop(te vjen pak inat).

P.S Rrespekte per keta persona (Vdeksh,TOni-delta-force,Asgje_sikur_djelli,Dinamo dhe BOSS)

ssssssss

Primus registratum

o BaRoN po un ta thash mer qe servera ka plot dhe nje nga ato qe ju e keni hale ne sy eshte ALBASOULI.na falni per reklamen !kb.por puna eshte ketu qe kur shef nje njeri qe ska as nje muaj qe ka regj nick dhe un kam qe ne maj pavaresisht se ne /ns info SiEnCe treogon ne 16 nentor
sepse i kam bere nje here drop pa dashur.un me nick SiEnCe kam qe ne maj qe i thon 8 muaj keshtu qe nje tjetr qe ka 2 jave dhe merr acc te vjen me plas per acc apo jo???
vehu nje here ne poziten tone dhe rri nje dite me nick qe ste njofin dhe pa sopin tat ne chat dhe shife nje here chatin nga syri yne.ta keshilloj sepse do reflekotsh patjetr
jam i sigurt
Respekte per ato qe ka thene dhe TooL
Vdeksh,TOni-delta-force,KaPsOlLi,Dinamo dhe BOSS)

veje ne veten tone veten tende
me degjo e kam pa te keqe

Sorrin

Forumium praecox

Nejse mundohu te pranosh dhe ndonje gabim te vockel e plak,
se nuk funksionon gjithcka vaj jo ne ALBNETWORK po as ne Kuvendin Popullor:D
P.S.Edhe nuk jena fuksa pa merak.Ske ca thu ti e po ne nje brime i bi fyllit,une kam 2 vjet qe nuk ja shof bojen chatit er mik ca me hy ne pune accessi ne chat.

H

harap

Guest

rruga mbare ju qofte.Kudo qe te shkoni.Prandaj ju thashe servera keni plot.Ju siç thashe jeni rob qe te detyroni te perdoresh mode +D .Sa here qe hyni vetem acc kerkoni.
Hajde bye bye.

Sorrin

Forumium praecox

Aha ngatarron kekun me byrekun ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S Nuk kam te bej me lartshkruesit,nejse vit te mbare ty dhe Albnetworkut.Tung

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

meqe ju njerez nuk keni me cfare te merreni dhe ngacmoheni vend e pa venddhe me kedo aop qe ju del perpara po jua jap une nje pergjigje sic ju ka lezet.
JU qe dini rregullat i perflisni dhe asnjehere nuk i zbatoni dhe vetem kerkoni./RULES eshte nje rregullore per USERAT e ALBNETWORKUT dhe jo per aop-et.Rregulloren per aop-et dhe kushtet se si merret aop e keni te postuar ne tre temat e para te kesaj zone ne forum.Per te qene me i qarte me JU qe kerkoni dhe kur nuk ju plotesohet kaloni ne romane te tilla si puna e ketyre me tha kshu sdinte kete beri kete doli aty eshte kaq vjec kish veshur corape skish ngrene mengjes etj etj.Keto gjera bejne qe mos merrni aop.
Kalofshi mire gezueshem dhe me sa me pak dhimbje koke.
Tema mbyllet.