ofendim ne prv ndaj meje nga nje aop???

ssssssss

Primus registratum
ofendim ne prv ndaj meje nga nje aop???

ishte dat 30 dhjetor 2005 ne u futa ne chat dhe doja te bashkoja nje dhome dhe per kete i drejtohem aop logelushja_toronto.un me posht po ju ve logs

Session Start: Fri Dec 30 16:52:07 2005
Session Ident: logelushja_toronto
Session Close: Fri Dec 30 16:52:10 2005

Session Start: Fri Dec 30 16:53:15 2005
[16:53] <SiEnCe> 12te et pyes nje gje
[16:55] <logelushja_toronto> ?
[16:55] <SiEnCe> 12per nje komadne
[16:55] <SiEnCe> 12dua te di si behet lidhja me nje dhome tjetr
[16:56] <logelushja_toronto> si lidhja me i dhom tjeter
[16:56] <SiEnCe> 12qe te bashkosh dy dhoma
[16:56] <SiEnCe> 12miiii
[16:56] <logelushja_toronto> se di
[16:56] <SiEnCe> 12po cer aopppp
[16:56] <logelushja_toronto> se besoj te kete i gjo te tille
[16:56] <SiEnCe> 12je ti
[16:56] <logelushja_toronto> megjithate
[16:56] <SiEnCe> 12qe se di
[16:56] <logelushja_toronto> shko ke ndihma
[16:56] <SiEnCe> 12pfff
[16:56] <logelushja_toronto> te ndihmojn ata
[16:56] <SiEnCe> 12ca aop jeni mer amon
Session Close: Fri Dec 30 16:56:44 2005

Session Start: Fri Dec 30 16:56:55 2005
[16:56] <SiEnCe> 12si the
[16:57] <SiEnCe> 12se e shtypa pa dashje
[16:57] <logelushja_toronto> [11:02] <logelushja_toronto> hik tani ne gris shume bythen
[16:57] <logelushja_toronto> [11:02] <SiEnCe> [EMINEM SCRIPT] shum i zon me pun ne skom ko me u morr me pallavra:D
[16:57] <logelushja_toronto> [11:02] <logelushja_toronto> se ca aop jom un
[16:57] <logelushja_toronto> [11:03] <logelushja_toronto> ate e di un
[16:57] <SiEnCe> 12i lesh di ti
[16:57] <SiEnCe> 12se hajt se e shifni ju tgjitha
[16:57] <SiEnCe> 12aop
[16:57] <SiEnCe> 12se kot fare ju kan vene
[16:57] <logelushja_toronto> normale
[16:57] <logelushja_toronto> pse ke noi hall ti
[16:57] <logelushja_toronto> ?
[16:57] <SiEnCe> 12ok ok
[16:57] <SiEnCe> 12se e shifni normalen ju
[16:57] <SiEnCe> 12aop
[16:58] <SiEnCe> 12ok
[16:58] <logelushja_toronto> lol
[16:58] <logelushja_toronto> ik loz andej tani
[16:58] <logelushja_toronto> bye
[16:58] <SiEnCe> 12ok ok
[16:58] <SiEnCe> 12se do lozim bashke masnej
si gjykohet kjo sjelle o sop te nderuar qe i jepni keto acc ne server sipas muhabetit qe ju shkon me shume dhe favorizoni femrat????????????????????????ishalla kam pergjigje
ME RESPEKT STAFIT TUAJ NGA
SiEnCe /pf/images/graemlins/booki.gif

pippo

Primus registratum
Re: ofendim ne prv ndaj meje nga nje aop???

Akoma me chatin meresh ti .... Pastaj ti ne se do ndonje gje_50 Euro e sherbim komplet. Digjo dakun leri serverat shqipo se mbajne era mut .. ... .. . .. . .. ... ... ... ... .. ... ... ... .. .

H

harap

Guest

lexo rregulloren edhe e shef se si jane rregullat per privatin.

MafiaNetwork

Primus registratum

mah ti mire e din komanden po don thjesht me ngazmua po edhe nqs se diti njerz jemi smundena me dit gjith komandat e uneral ne mend
nqs se din ajo e din nje aop tjeter
apo ti ke qef me thane qe ajo sditi nje komand edhe le te hiqet aop

ssssssss

Primus registratum

jo jo MafiaNetwork un jam kunder venies se ketyre aop (pra ato nuk duhen vene qe ne fillim per kete jam kundra)pa u marre hollesisht ne pyetje.ok ne njerez jemi komandat smund ti mbajme mend te gjithe neve po te pakten mos te thot ik gris bythen se mua sme ha k... shume.sa per BaRoN nqs sdo dija rregulloren une nuk do e dija as qe kerkesat per acc behen ne forum,nuk do dija qe ka nje komande per nji lidhje dhome
/mode #dhoma +l 1
/mode #dhoma +L #dhoma 2
kurse ajo aop-i juaj i nderuar ore shoku BaRoN thot qe nuk egziston shifeni se sa ka qe merret me chat.dhe nje gje tjetr eshte ajo nqs eshte aop nuk duhet te shaje ne main jo e jo po as ne prviat.hajt tung

S

Scorpion

Guest

Me logelushen merreni ju, ajo 14 vjecare eshte e shkreta.Duket nga nicku /pf/images/graemlins/tonguee.gif Po dhe ju userat sh provokuese jeni. Normale qe femrat si dine ato komandat qe pyesni ju si psh ajo qe thoni per bashkimin e dhomave, nejse. Ju mire qe keni mesu me ndez PC. Tani mos na shisni mend. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Hajd e mos e merrni kaq seriozisht chatin.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Mesa di un dhe mesa me eshte then nga sop-at nuk eshte e nevojshem te dish te gjitha komandat per te marr acc.Ndersa kur flas ne privat kam mendimin se nuk ka njeri te drejt te me gjykoj se si flas un,ah po nuk me lejohet te bej kick ose ban kur me shajn ne privat.

H

harap

Guest

ma Verteto ti se sjane logs te modifiku shoku qytetar??
Logse ne privat skane vlere. Lexo /rules ne chat.

Emanuela

Forumium praecox

Jam dakort me BaRoN-in...... /pf/images/graemlins/wink.gif

Pershendetje.....

the-skull

Primus registratum

O Baron qe keni ven aop kot vend e pa vend je dhe ti ne dijeni kshuqe mjaft gjete pretekste kot dhe shto gjera ne /rules.

Sorrin

Forumium praecox

O Baron rri tani se e ke gabim,ti dhe ate qe te mbajne fustanellen qe mos te te ndyhet nga bajgat /pf/images/graemlins/lol.gif

ssssssss

Primus registratum

flm shoke qe me mbeshtet dhe ti beni te ditur atij BaRoN sepse edhe une kete dua qe ate rregullore se zbaton as ti vete dhe qe ate rregullore ju e interpretoni si te doni dhe tju pershtatet gabimeve tuaja.prandaj mos vazhdoni keshtu po rifreskoni veten serverin dhe chatistat dhe rregullat dhe stafin qe te mos dhihet albnetworku!!!!
Respekte

the-skull

Primus registratum

Une kot bera njehere /rules po ky file as nuk egziston RULES File is missing

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ja kalofshi mire!

[/ QUOTE ]

Flm,do ja kalojme shume mire! Me pelqeu ajo qe ke shkruajtur dhe jam dakort.Por sa prej nesh e shohin keshtu chatin.Kur futesha une ne chat mbaj mend qe per here te pare i kam kerkuar Falkos te me japi voice dhe ai ma dha.Flisnim ne main me ore te tera,mbanim gjalle mainin ashtu sic jane sot shume chatista qe e bejne.Userat e dhomes #shqiperia jane shtuar dhe jo pak,afersisht 30 %nga vjet ,kjo tregon qe chati i terheq keta persona te cilet kerkojne te kalojne kohen e lire me miqte e tyre ,te chatojne me te dashurat e te dashurit e tyre dhe kjo eshte gje mjaft pozitive.Jo kushdo domosdoshmerisht ka kerkuar acces,por dhe nqs kerkojne cfare i ofrojme me keto shkrime ketu?Kujtoni se po na tregoni hipokrizine kur jeni po te njejtet persona qe te vine ne privat e te lepihen per nje cop acces.Ku shkoi karakteri prej chatisti?Jemi ne nje vend te lire dhe pretendojme demokraci ,qofte kjo dhe ne chat,kemi shtuar aop te rinj per te plotesuar sa me shume kerkesa per acces,per te shtuar kenaqesine midis shqiptareve dhe sinqerisht ,po sinqerisht jemi te lodhur te degjojme vetem ankesa e ankesa qofte dhe te verteta.Kush kujton se po arrin drejtesine kur keni qene ju ata qe fusnit miq gjithandej qe te rishtoheshit ne aop per ofendime qe benit ndaj user-ave dhe kur asnjeri sju mbeshteste fillonit nga ankesat,floodet e deri te kercenimet reale.Edhe aop eshte nje user normal,ka nerva dhe toleron deri ne nje fare pike.Ama po e tepruat,sigurisht qe do merrni nje kick,ban,akick,akill.Derisa ta kuptpni qe chati eshte thjesht chat ,ska asgje personale dhe qe ajo qe me teper kerkojme prej tij eshte Te Kalojme Kendshem.Eshte vertete shume ironike fakti qe shkruajne pikerisht ata persona qe se kane ditur kurre qellimin final te chatit.E nisen me lufte dhe betohen te mos rikthehen me ne chat,ama ja ku jane perseri...Na tregojne hipokrizine.Jam kurjoze Churchill : PSe nuk futesh akoma ne chat ,edhe pse ske acces,te flasesh me miqte ,shoket,te njohur e te panjohur sic beje dikur? Kjo sikur ishte dhe idea jote per chatin.Edhe pse ske acces ti ske asgje per te humbur sepse mund te kesh miqte,pse sfutesh me?.
Ndoshta dola pak nga tema,por vlen te theksoj qe keto ankesa mund te zgjidhen mjaft mire me sop ne dhomen #ndihme.Dhe ju siguroj zgjidhje ka sepse te gjithe duam te bejme nje CHAT TE KENDSHEM!
/pf/images/graemlins/wave.gif

ssssssss

Primus registratum

un kur e bera pardje sme doli gje e bej sot doli!por ishte shume interesante LEDIO /pf/images/graemlins/laugh.gif aty nuk kishte asgje ne lidhje me temen interesante kjo e BaRoN - 1.0 TE PERGJITHSHME
2.0 TE PALEJUESHME 2.1 SHERBIMET/SERVICES 2.2 IRCOP/ADMIN
2.3 NE KANALE/DHOMA 2.4 EMRAT 3.0 SHKELJET
- ***** RREGULLORE PER IRCOP/ADMIN NE ALBNETWORK *****
- - 1.1 KOMANDAT E IRCOP/ADMIN - 2.0 IRCOP 2.1 ADMIN
2.1.2 LIDHJE ME SERVER TE TJERE 2.2 MODIFIKIM ADMIN-LIST
etj etj per IRCop/admin te nderuar te serverit tone te dashur.ose rifreskohuni vete o sop/aop ose te pakten rifreskoni /rules aop te rifreskojme ne pc pasi e kap gabim pc im apo syt tane se shofim mire dhe e kam ber kot ato larte?????te pakten kur t thuash ate /rules o BaRoN qe na hiqesh qe e di ne maj te gishtave thoheni ne rast per vete dhe per IRCOP/ADMIN se aty vetem per ato u fliste nuk flitej per gje tjetr!!!!!pra me ate /rules ke dal komplet jashte teme...

H

harap

Guest

Robet e deshtuar gjithmone kerkojne te gjejne nje pike ku te kapen.Tek rregullorja e ^#shqiperia keni per shqiperia.
Ke rules keni per privatin se kush gezon te drejten e mbrojtjes.Ju flm e kjo teme quhet e mbyllur ketu.