NY/NJ/CT/PA MeeT

^SHIU^

Primus registratum
Re: NY/NJ/CT/PA MeeT

when 15 time square. keso e ke me vizita te vecanta apo kush te doje. une e ngre doren njehere te shofim.

disku

UNI

neser pun un deri ne 3 mas 4 pm im available homies /pf/images/graemlins/laugh.gif

KeKe

Primus registratum

o Unicorn keta thone te premten dt. 15 jo te premten dt. 8 çuno, dmth jo sot :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

ok pra me qe e vendoset ne Times Square, por ne ç'vend ekzakt pa? .. une them poshte studios se MTV-se .. ka nje pizzeria/ice cream place aty .. :thumbsup:
po per oren si u la 3 a 4? ti Kesi duhet te jesh ne shpi ne 10 patjeter e? /pf/images/graemlins/frown.gif po ikem me makine te çoj un por kam hallin se s'do gjejm parkim (damn NYC)! :smash:
anyway, g'nitez for now :sleep: :wave:

disku

UNI

Merre me long se mishi maroi i thon ksaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ....hajt bofshi qef o popull /pf/images/graemlins/wink.gif

^SHIU^

Primus registratum

hey pranoni te tjere ne 15. S'me ktheu njeri pergjigje,keso po morre vesh gje me kthe pergjigje...

KESI_USA

Primus registratum

ncncncn ca lemshi jemi bere eeeh? O kusho pse duhet me pyt ti mer... ec e mo boj llafe /pf/images/graemlins/tongue.gif Um ke MTV what street and ave is that KEKE? i don't remember..... i know is times square but.. :shrug:
anyways... see yazz :sleep:

mostro

Putraku

EPO MIRE ATEHERE"!!!vete mos harroni te merrni cadrat me vete se dashka me ra shi ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KeTi

Primus registratum

o Putrak po ti çne qe poston ketu ore :confused: .. ti shif takimet e Italise ate bej :tipsy: .. edhe mos na fol per kohe shiu aman se na nxiu jeten :cry: :smash:
hajd ciao tani :wave:

KESI_USA

Primus registratum

ihihihih Putraku /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: Yooo si vone re ne 5 keta.. ma shpejt pse 4 ore do rri atje un e? /pf/images/graemlins/frown.gif

KESI_USA

Primus registratum

ncncncc he mer humbet fare eee! :eek: Hic keta. He si do bejme te vij ne NYC te premten un apo... se sic e kemi nis ne aha... spo na del gje ne shesh :smash: :smash:

disku

UNI

Un spo e morr mundiimin mo me ju thon se javes qe kaloi e qelbet muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

KESI_USA

Primus registratum

iiiiiiiiiiiiiiii na mo unicorn ca ben.. po nuk erdhe ti aha dhe un svij /pf/images/graemlins/tongue.gif O mee do vini neser se un jam gati iher!.. ok if ya wanna come give me a buzz! /pf/images/graemlins/laugh.gif ok???????????? hurry up! :shrug:

KESI_USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Per ket te premte e keni llafin ju me 15 gusht ??? ca rremuje ketu .......... [/qb]
yep /pf/images/graemlins/laugh.gif

^SHIU^

Primus registratum

Une harrova qe kam per te cuar dike te doktori sedi sa do vonohem po po erdha shpejt do vij. Ishalla ska rradhe atje...

KeKe

Primus registratum

Keso, e di si o puna lale, ne ktu s'po u mblidhkemi dot :smash: kshu qe neser po deshe me ardh me mu n'plazh :cool: (ose Six Flags se nuk e kemi vendos akoma) me bej i cerre :thumbsup:
Takimin ne NY e shtyjm deri kur te duan me u mbledh njerezit tamam.. se deri tani s'u pa gje.. :shrug:
ok grupo naten pra :wave:

KESI_USA

Primus registratum

ca paskeni qen mer pupupupu turp turp turp... skeni qef me u mbledh mer? Se na fillo shkolla e pastaj ... ( do thoja i llaf po lene.. im being nice) come on people!!!! :mad: