NY/NJ/CT/PA MeeT

mostro

Putraku
Re: NY/NJ/CT/PA MeeT

ku do e lem takimi?ahh c'kina me ba qejf aaa? /pf/images/graemlins/laugh.gif
z'du llafe kur te takohena,paguj una vetem.se mos boj gafe nonjini e me kthe llaf se kercet grushti /pf/images/graemlins/laugh.gif

KESI_USA

Primus registratum

aww Putraku.. :kiss: :kiss: vdeksha un qe do blej ky drinks :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif .... um.. 15-th? ok por un mund te jem aty vetem ne oren 3pm se jam ne pune deri ne 1:30 make it 3:30 just in case... LOL.. sooo... come on guyzzzz what to u think? Si thu unicorn? :kiss: :tipsy:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga KESI_USA:
[qb] aww Putraku.. :kiss: :kiss: vdeksha un qe do blej ky drinks :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif .... um.. 15-th? ok por un mund te jem aty vetem ne oren 3pm se jam ne pune deri ne 1:30 make it 3:30 just in case... LOL.. sooo... come on guyzzzz what to u think? Si thu unicorn? :kiss: :tipsy: [/qb]
15 i bi friday..un jam me sherbim deri ne 11 pm...
po deshet drinks after dat se osht edhe nata e bukur on friday nights lemme no guys im in manhattan anyways;)

mostro

Putraku

aty rri ti unikorrno ne manhatan dhe na prit,vetem mos hipesh shume lart ere se ke me na hap pune jo per gjo!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Rrri mer ti se sdi gjo ti..ne te ny cityt bojm jet note /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] aty rri ti unikorrno ne manhatan dhe na prit,[/qb]
epo mire atehere!!merr dhe nji grusht me fara se kemi me u vonu i çik /pf/images/graemlins/laugh.gif ulu me nai cep aty ne prit prit si te ai filmi vitet e pritjes /pf/images/graemlins/laugh.gif a tu bofsha una ty qe s'le nate ne kom pa ja jetu jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Rrri mer ti se sdi gjo ti..ne te ny cityt bojm jet note /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo dukesh tia qe punoke ne nai furre buke sepse e gdhike gati pewr dite!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

KESI_USA

Primus registratum

o meee keni ndermend me shkrujt apo joooooooooooo se na plaset!!! :mad: po keta re...
nejse... mu me iket ne NYC te premten do voj njeri me mu? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

KESI_USA

Primus registratum

vije*** !!!!!!!!!!!!!!! :mad: e shifni kur merzitem se kontrroloj dot veten... :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif

disku

UNI

[qb] vije*** !!!!!!!!!!!!!!! :mad: e shifni kur merzitem se kontrroloj dot veten... :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Holy spit...me zu fryka muve :confused: a te vi a mos te vi se kjo teta qeka e eger fort /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps : leni oren popull :rolleyes:

Lori

Primus registratum

Popull atehere po e vej une oren me meqenese ju jeni dakort me daten 15. Atehere me 15 ne oren 5:30 Times Square . THE CENTER OF THE WORLD lol OKAY?! WE GONNA HAVE FUN!!!!! TE ngrej doren kush do te vij ...

KESI_USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^*Spirit*^:
[qb] Popull atehere po e vej une oren me meqenese ju jeni dakort me daten 15. Atehere me 15 ne oren 5:30 Times Square . THE CENTER OF THE WORLD lol OKAY?! WE GONNA HAVE FUN!!!!! TE ngrej doren kush do te vij ... [/qb]
Hmmmm not bad....Why so late girly? Why not at 4:00 pm /pf/images/graemlins/laugh.gif so we will have more time cuz i have to be home at 10pm cuz i take the bus. Anyways... /me ngre doren /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

KESI_USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
[qb] vije*** !!!!!!!!!!!!!!! e shifni kur merzitem se kontrroloj dot veten... :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Holy spit...me zu fryka muve :confused: a te vi a mos te vi se kjo teta qeka e eger fort /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps : leni oren popull [/qb]
iiiihihiihhi, me rente pika qe te tremba /pf/images/graemlins/tongue.gif PO nuk te rraf joooo, una kam xhan tyve /pf/images/graemlins/laugh.gif , oren e lame.. vendin e lame... ecni popull.. mo boni llafe... :kiss:

ps. ncnnc sa pak qe jemi eee :shrug:

KESI_USA

Primus registratum

iiiiii ca harrova te fem una.. tani e pash ate torten ke emri ime... /pf/images/graemlins/laugh.gif is my b-day is my b-day :rockband: :rockband: :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lori

Primus registratum

Happy birthday to u , happy birthday to u , happy birthday to kessi happy birthday to u /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband:

KESI_USA

Primus registratum

yeeeeey thnx sweety.. nice song by the way /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :rockband: :rockband: