NY/NJ/CT/PA MeeT

KESI_USA

Primus registratum
Re: NY/NJ/CT/PA MeeT

hahahaha crazy, jo mer lal un sboj shkoll te shtunave a te djelave po jam ne pun te shtunave ama. Pastaj se dija kur e kishit len dhe sesht nevoja te behesh MEAN. Po deshe me u regjistru ec se ta tregoj un shkollen esht edhe cheap not too expensive /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Sa per te ardhur nuk e di mbase. Ndryshova mendje /pf/images/graemlins/tongue.gif

KeTi

Primus registratum

Ju lutem shume ... muhabetet jashte temes bejini ne PM ose ku te doni, ketu jo! Po te vazhdojne, administratoret do t'i bejne delete ato postime.
Faleminderit per mirekuptimin.

enton

Primus registratum

Ne daten 15 dhjetor skadon kontrata e MTA dhe unionit te tyre me city hall. Ka mundesi te filloje nje greve qe do te paralizoje gjithe levizjet ne NYC.
Dikush do thote nuk perdorim tren ose bus OK

1)Regulli 1 nga bloomberg: Jo makina me me pak se 4 persona do te lejohen te hyjne ne Manhaten.

Merni nje kalem dhe beni pak +=-= probleme

KESI_USA

Primus registratum

o Romiiiiiiiiiiiii o te keqen keska ty :pPPP un spo marr vesh se kur esht ti thua.. pastaj nuk e kam te sigurt a do vij dhe nuk premtoj dot... /pf/images/graemlins/frown.gif

jk

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve

Doja te dija nese ky takimi eshte seriozisht apo po talleni qe te gjithe. Spo marrim vesh ca do behet dhe ca sdo behet. Po ka mundesi na thoni ku do takoheni, ne cfare date dhe ore, dhe cfare eshte organizuar. Dhe ne fund ndonje adrese te sakte qe te mos verdallosemi rrugeve.

JK

P.S. Ca do behet me MetroCartat mujore qe ne kemi o Toni. Edhe rri ne shtepi e ngrije ate dreq telefoni. Me bej nje tel ne pune lal.

enton

Primus registratum

J/K tani thuhet qe do behet takim megjithese une isha pergatit per dt 15 thnx rastesise qe hyra dhe pashe qe qenka nderuar data se do kisha dale si presh lol.
Po e di cke ti ma bej nje TEL edhe dalim pijme ndonje kafe bejme ca muhabetse ku i dihet e nderojne prape daten keta cunat:)
Enton

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

j/k do gjuajme me top..... :smash: :smash: :smash:

enton

Primus registratum

Mbaje metro card, sepse edhe nqs behet greve per ty qe perdor mujore(pasi une perdor 7-days) do behet rishtim i vleres ne baze te diteve qe nuk eshte perdorur. pasaj ti e ke punen afer mer cti bej une qe me duhet ti hyj me not manhatenit lol.

KeTi

Primus registratum

Atehere, grupi...u vendos per te Dielen 22 Dhjetor in front of the Metropoletan Museum of Art (pres peshqeshet e ditelindjes) /pf/images/graemlins/tongue.gif (or just your presence will do) /pf/images/graemlins/smile.gif ... sa per orarin, kemi thene 12p.m. dhe kush ka ndonje problem le te hidhet perpjete se s'jemi duke e ndryshuar hehe just kidding!~ :cool: ...mund edhe ta shtyme per me vone me qe do kemi disa pjesetare nga shtete te tjera, gjithashtu, ata/ato qe do shkojne dhe tek party ne 9:30 s'do kene takat to enjoy it pasi kane bredhur neper Manhattan per 9 ore! :smash:

Presim komentet perfundimtare...
Gjithe te mirat! /pf/images/graemlins/smile.gif

ROMANTICO

Primus registratum

edhe pse pas shume shereve me pronarin e lokalit nuk munda ti marr leje para ores nje te drekes se te gjithe e dimeq e restoranti te djelave shte plot pasi te gjithe daline dhe hane jashte ate dite
so mua me bie te pakten te jem ne ny ne oren 4 /pf/images/graemlins/frown.gif (((( nuke di si do bej por ma ka qejfi shume te vije
edhe pse mendoj se do me prese dikush aty perseri nuk ja vlenq e te me prese:) vetem ne e linj i ndonje ore si pak me vone por nuk do desha qe per mua te mbahej gjithe grupi
so une dua te vij
ma beni hallall nese nuk bij me repekt ... ME
do flas me dike edhe do merremi vesh
/pf/images/graemlins/frown.gif

KeTi

Primus registratum

Okay pra me qe te tjeret jane dakort me oren 12 ashtu po e mbajme... :smash:

Do ju luteshim shume atyre qe mberrijne te paret te presin grupin te mblidhet qofte edhe duke luajtur rolin "undercover" duke vezhguar nga parku perballe muzeumit :cool:

Romantico ti hajde le te jesh vone se njerez jemi, gjera ndodhin, shtatanike s'besoj te kemi aty perveç Alteas /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe Altean e kemi piccolina--i japim nje çokollate,... (j/k Alto :tipsy: ) dmth edhe presim...me kuptimin qe dalim verdalle dhe kthehemi prap per te te marre, se dhe statuja s'jemi /pf/images/graemlins/tongue.gif ...
Ose merremi vesh me telefon dhe takohemi diku tjeter pa problem. Numer telefoni (ku agjencia juaj te kontaktoje agjencine tone) (me qe tuajin s'e kemi ne dispozicion) po te jap ne PM ose me mire me e-mail, :thumbsup:
Dmth kemi disa opsione ... ca te tjera s'po i permend se me thene te drejten ora 1:30 e mengjesit kaloi dhe efektet e gjumit po trokasin :sleep:

Pra Mirupafshim e Mirutakofshim e Mir-ika-une-tani se e teprova pak/shume /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

New Yorkers, New Yorkers..........
Kur do takohemi prej verteti ne eh?
Di shume njerez qe e frenkuentojne po kete forum dhe eshte krim mos organizojme nje takim aq me shume qe shkolla eshte ne mbarim e siper, si mendoni me shku ne Six Flags eh?
Shkruani ketu , po ashtu organizojme dicka postojme dhe fotot ketu.....
So shkruani, flasim, diskutojme dhe caktojme nje date takimi.... /pf/images/graemlins/wink.gif

KeTi

Primus registratum

Takimi nuk doli ashtu siç u planifikua, :smash: megjithate ata/ato qe erdhen u kenaqen, /pf/images/graemlins/smile.gif and I guess that's all that matters /pf/images/graemlins/tongue.gif
Party doli shume mire, fotografi beme por nuk i kemi skanuar...se shpejti do ta bejme te mundur qe t'i postojme ketu.

Tani me qe Vogelushja ka shprehur deshiren per te bere nje takim tjeter, them se eshte ide e mire, sidomos tani ne vere, keshtuqe hajde ta diskutojme dhe te vendosim nje date dhe vend. Sa per sugjerimin per te shkuar ne Six Flags une gati jam se kam marre dhe season pass :goofy: por problemi eshte (duke pasur distancen ne mendje) transportimi i grupit... :shrug:

Une them te takohemi diku ne Manhattan (p.sh. Port Authority Bus Terminal), pastaj shohim e bejme duke vendosur kolektivisht se nga do levizim me tej... :thumbsup:

ok pra kush eshte dakort te ngrej doren :wave: ciao

KESI_USA

Primus registratum

lol.. po cpyt mi a do me ardh EC. A te vij thot ncncnncnc :shrug: ec ec se do bojm qef /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: apo joo keke