NY/NJ/CT/PA MeeT

RaVeR

Primus registratum
Re: NY/NJ/CT/PA MeeT

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Raver shume perpjek mi mirrke gjerat apo ka te bej me menyrat e perceptimit. Nese e konsideron per turp te qenit Shqipetar pune per ty, perkundrazi ajo cte thashe ishte kompliment, sa per parje filxjani spara terhiqem nga evenimentet pagane ti kam lene ty.
Per ate te arushes se di nga bie nese te bie rasti na trego adresen mos kushedi ta gjejme targen dhe ty.

Qofshe mire....

[/qb]
Hmmmm fjalen perpjek nuk e marr vesh ... u keshillova edhe me fjalorin por nuk pashe ndonje kuptim qe mund te ishte i vlefshem per ne fjaline tuaj ... nejse besoj se e ke futur gabimisht ne fjali per te nenkuptuar ' PER BAZE / 4 granted ... nje gje e atille ' ...

tani njerez jemi edhe keqkuptohemi ndonjehere apo jo e ?

po si ka mundesi qe une ti marr fjalet shume per baze edhe ti ate te arushes e ke kapur teper seriozisht e ? cudi ....

Per ate shqiptarizmin kam nje gje te vogel per te shtuar .... une jam me prejardhjen Greke ... por prape e quaj veten shqipetar sepse aty kam lindur edhe kam marre edukaten edhe kulturen time nqs. ndonjera prej tyre exkziston tek mua ndonese pamjaftueshem :tipsy: .... tjeter ... qe te quhem burr shqipetar nga nje femer e cila i njef burrat shqipetar per mua nuk do te ishte e kendeshme sepse burrat shqipetar karakterizohen si agresive, kontrollues, fanatike, etj etj etj qe nuk me karakterizojne mua ... keshtu qe nuk do te me pelqente te me grupoje ne asnje kategori! Do te te lutesha shume.

Ate te filxhanit nuk po e komentoj sepse .... ishte shume e qarte, te pakten ashtu do te mendoja une personalisht... nejse vari kurorat

Targa ime ne te arushes eshte [ N DREE ] shqip Endri mire pra po me pe ndonjehere ne te arushes me fol ... ftesa per ate kafen ngelet e hapur.

Gjithe te mirat kudo te jeni, aty edhe ne te arushes /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Raver,
mesa shoh qenka zgjeruar tematika jone.
Po mire ku i paske pare keta burra shqipetare ti qe qenkan fanatik, agresive dhe te pakontrollueshem. Se sa kam jetuar ne boten shqipetare skam njohur shume te tille, perkundrazi jam rrethuar nga burra te respektueshem, xhetil dhe mbi te gjitha kane ditur ti trajtojne grate. Mesa shoh vjen nga ajo sfere e shoqerise ku grate shihen si sende.
Nejse sme takon te komentoj prejardhjen tende, por dicka di te te them skam paragjukime per askend dhe aq me shume skam tendence te pergojoj mendimet ose opinionet e te tjerve perkundrazi jam edukuar ti respektoj. Po bej te njejten gje me ty, rrofshe per ftesen per kafe dhe per P. e arushes shume e kendshme nga ana jote.

Gjithe te mira Endri Grekofoni /pf/images/graemlins/smile.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

:sleep: :sleep: Ore mos na dilni nga tema ca u be ktu njeri me i zgjut se tjetri...kujdes mer se nuk jeni kalamoj megjithese nje pjese e shfaqin hapur adoleshencen e vonuar...Crazy-raver ti mos merr kot mer daku pse nxefesh ..esht me mire qete po ti nuk mushke sa duhet ...kur te vish ti raver te takimi merr dhe uje se te duhet te shtysh buken
....hajt bye ijer dhe me qete se ska lezet
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RaVeR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Raver,
mesa shoh qenka zgjeruar tematika jone.
Po mire ku i paske pare keta burra shqipetare ti qe qenkan fanatik, agresive dhe te pakontrollueshem. ...... Se sa kam jetuar ne boten shqipetare skam njohur shume te tille, perkundrazi jam rrethuar nga burra te respektueshem, xhetil dhe mbi te gjitha kane ditur ti trajtojne grate. Mesa shoh vjen nga ajo sfere e shoqerise ku grate shihen si sende.
Nejse sme takon te komentoj prejardhjen tende, por dicka di te te them skam paragjukime per askend dhe aq me shume skam tendence te pergojoj mendimet ose opinionet e te tjerve perkundrazi jam edukuar ti respektoj. Po bej te njejten gje me ty, rrofshe per ftesen per kafe dhe per P. e arushes shume e kendshme nga ana jote.

Gjithe te mira Endri Grekofoni /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
.....

Me siper jam shprehur me termin kontrollues; jo te pakontrollueshem! te lutem shume mos vij fjale ne gojen time ose ne gishtat e mij me mire te themi.

Pastaj burrat shqipetar ..... po flas ne pergjithesi , gjithmone ka perjashtime, por perjashtimet jane pakica mos harro!

Ka te beje me Fene ( te cilen nuk dua ta hap si aspekt debati ), me moderniznim etj etj, ne shqiperi per shume kohe me rradhe ndryshe nga bota e jashteme kemi jetuar ne epoke patriarkale pa e pohuar ose pranuar ate. Nuk mendoj se menyra per ta evituar eshte thjesht ta mohojme. Ajo nuk eshte zgjidhje.

Thuhet qe Burri eshte shtylla e familjes. Plus shume absurditete te tjera si psh gruaja duhet te gatuaje te fshije shtepine te rris femijet edhe edhe te punoje mbi te gjitha .... C'fare mendon ti se eshte ajo ?

Citim: Mesa shoh vjen nga ajo sfere e shoqerise ku grate shihen si sende.
Nejse sme takon te komentoj prejardhjen tende, por dicka di te te them skam paragjukime per askend dhe aq me shume skam tendence te pergojoj mendimet ose opinionet e te tjerve perkundrazi jam edukuar ti respektoj.

Pjesa e pare bje ne kundershtim te theksuar me pjesen e dyte ....

Persa i perket pjeses se pare do te thosha qe pjesa e shoqerise qe rrjedh une .... ka teper mundesi qe te jete me lart se ajo e shume njerezve te tjere. Do ta quaja veten fatlum per kete fakt. Per me teper ai eshte nje paragjykim fyes edhe teper ofendues per mua; megjithate nuk ka kurrefare problemi. Ky edhe arsye te tjera jane ato qe me bejne mua qe mos te frekuentoj shqipo edhe ambjente shqiposh .... shumica jane patetik, teper pseudoparagjykues edhe te theksuara ne negativitet plus perbuzje edhe percmim ndaj njeri-tjetrit. Mos ma merr per themel sepse shoket edhe shoqet e mija me te ngushte jane shqipetar, por shqipetaret ketu ............ perpiqen me ngulm te jetojne jeten qe kane patur jetuar ne shqiperi gje qe mua nuk me duket normale sepse me sjell ne kujtese Don Kishotin!

Thua qe nuk ke paragjykime edhe qe je edukuar ti respektosh mendimet edhe opinionet e te tjereve. Ndoshta, ndoshta edhe ke te drejte. Ndonese nuk jam kumarxhi do te hidhja bast qe ajo c'ka thua eshte hipokrizi ose thjesht orvatje per te ngritur vlerat morale ne nje pozite me te larte ... Nejse ....

Per ftesen per kafe nuk ka perse te me falenderoni, ate kortezi jua bej kalimtareve te rruges, thjesht per te bere nje akt simpatik i cili do te me japi nje motiv me teper te fle i qete edhe disi me i gezuar ne darke vone kur gjithcka duket sikur ka ngjyra gri. Me teper qe me ju na bashkon e njejta kulture,komb,etj me rradhe.

Ne lidhje me te arushes une nuk jam shprehur me ndonje inicial perpara .... mund ta veshesh me c'faredolloj ngjyrash te duash, gje per te cilen nuk te ve faj .... Per ate kerkoj ndjese.

Faleminderit per rradhitjen ne klasen shoqerore, tani me te vertete e mesova kush jam edhe nga e kam prejardhjen.

ps. Nuk shkruhet gjithe te mira, por: Gjithe te miraT !

Klasat shoqerore te japin dhuntine e dijes per ate me vjen shume keq qe nuk i perkas nje klase te larte ose te mesme /pf/images/graemlins/frown.gif . Juve nga ana tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

Me fal qe nuk ju jam drejtuar me ju, ndonese ne moshe qendroni me siper meje edhe jeni zonjush/zonje ne rradhe te pare. Do ta lidhja prape me faktin qe me falet ... klasa shoqerore ....

/pf/images/graemlins/wink.gif

Ju uroj nje jete te kendeshme edhe Deshirat t'ju relaizohen 85%, jo 100% sepse do te behej e rrezikshme per pjesen tjeter te popullsise.

Sinqerisht: Endri N. prapashtesat e tjera nuk me pelqejne nqs.nuk eshte mbiemri im.

RaVeR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] :sleep: :sleep: Ore mos na dilni nga tema ca u be ktu njeri me i zgjut se tjetri...kujdes mer se nuk jeni kalamoj megjithese nje pjese e shfaqin hapur adoleshencen e vonuar...Crazy-raver ti mos merr kot mer daku pse nxefesh ..esht me mire qete po ti nuk mushke sa duhet ...kur te vish ti raver te takimi merr dhe uje se te duhet te shtysh buken
....hajt bye ijer dhe me qete se ska lezet
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O KELTO O KELTO O KELTO O KELTO ....

Ik mer se u hapen halet ...... tashi pas 45 minutash ke rast me i kap halet e hapme perseri /pf/images/graemlins/laugh.gif

piece

Dolores

Primus registratum

Hihihihihi Beba is putting on her hard a$$ act /pf/images/graemlins/laugh.gif Watch out she can be dangerous /pf/images/graemlins/tongue.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Do na sqaroje njeri kush e organizon takimin dhe c fare eshte planifikuar , se sic e kane filluar ca ketu s duket sa ja vlen te shkosh .

bebivogel

Forumium maestatis

NYC_GUY po te jap nje keshille ... me mire postoji ne privat nismetarit te temes ... besoj se do te te sqaroje me teper mendoj une ... ketu eshte bere lemsh .... /pf/images/graemlins/smile.gif
PS: dolores pufi tyja /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

Ok mese e drejte, tema doli paksa jashte rendit dhe morri permasa te tjera. Raver nevermind gezohem qe je mire dhe me zgjidhjet qe ke bere per jeten tende.
U kerkoj ndjese anetareve te tjere per kete show fjalesh...... se bej me /pf/images/graemlins/frown.gif
Le te diskutojme per punen e takimit, nje sugjerim te vogel do kisha qe e kam shkruar dhe me pare, Data 15 Dhjetor bie paksa ters se jemi me provime dhe sikur skoncidon mire. Megjithate pleqerojini punet dhe na beni nje ze.......

Take care ppl /pf/images/graemlins/smile.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Daten e takimit mund ta diskutojme perseri nuk eshte ndonje problem...problem eshte qe ne takim te mblidhemi sic duhet jo ca te marrin shpine me vete e te tjere te japin ca idera si ai personi me lart....jam i sigurt se do dali dicka fantastike pasi jemi te gjithe nje grupmoshe dhe dime te organizohemi ...si fillim une mendoj te shkojm shofim kukllat si thoni ju /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif Ju pershendet Keltoni. Fort Lee New Jersey
:rockband: :rockband: :thumbsup:

KATALLANI

Primus registratum

HO MER SHQIPTARET E MI. DO VEMI A SDO VEMI. UNA PER VETE DO JEM TEK VENDI I CAKTUAR NE ORA 7AM GJITHASHTU DO TE MARR DHE RROBAT E BANJOS QE TE LAHEM TEK SHATRIVANI QE ESHTE ATY, DUA TE KUJTOJ KOHEN KUR KAM QENE I VOGEL DHE LAHESHA TEK SHATRIVANI TEK UNIVERSITETI NE TIRANE.
GO ALBANIA
GO SHQIPERIA
TE RROJME NE QE NA KA MARRE URIA

KATALLANI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KATALLANI:
[qb]HO MER SHQIPTARET E MI. DO VEMI A SDO VEMI. UNA PER VETE DO JEM TEK VENDI I CAKTUAR NE ORA 7AM GJITHASHTU DO TE MARR DHE RROBAT E BANJOS QE TE LAHEM TEK SHATRIVANI QE ESHTE ATY, DUA TE KUJTOJ KOHEN KUR KAM QENE I VOGEL DHE LAHESHA TEK SHATRIVANI TEK UNIVERSITETI NE TIRANE.
GO ALBANIA
GO SHQIPERIA
TE RROJME NE QE NA KA MARRE URIA
JU PERSHENDET: ENEA NEW YORK[/qb]

KeTi

Primus registratum

Me qe disa veta kane sugjeruar per nje date me vone per shkak te provimeve, themi qe takimin ta bejme te Shtunen dt. 21, ose te Dielen dt. 22.

Me date 22 ka mundesi qe te kete nje party Shqipetare tjeter tek Bar Essex ne NYC siç u be me dt. 24 Nentor, dmth: po te vendoset qe takimi te behet ne dt. 22, ata/ato qe duan te shkojne edhe tek party jane me se te mirepritur...

Lajmerime te metejshme per konfirmimin e party-t dhe orarin do jepen sa me shpejte te jete e mundur.

Until next time, Have a Good One! /pf/images/graemlins/smile.gif

KESI_USA

Primus registratum

ore po spo marrim vesh kur do takohemi se jemi ne pun ne o trimaaa, shkojm edhe ne shkoll se skemi shum kohe te lire a te keqen! /pf/images/graemlins/frown.gif Prandaj ma korrekt e boll u tallet ok? SERIOUS damn it! :smash: :smash:

KeTi

Primus registratum

o KESI ca shkolle ben ti te Shtunave ose te Dielave mi grupi se mbase regjistrohem dhe une! :cool: ... maybe not! ... :tipsy:

p.s. Party ne New York City Bar Essex eshte ne oren 9:30 adresa: Essex Street & corner of Rivington by the Village. Per ata/ato qe vijne nga New Jersey dhe duan directions PM me.

CoMe JoiN ThE PaRtY!!! :rockband:

RaVeR

Primus registratum

Te PremteN date 20 Dhjetor ... The Ultimate Party ..... all night long; who wantz to come .... send me ur info n ur nationality ... no albanianz plz

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Ok mendimi im eshte qe te lihet te dielen dhe cdo gje mbyllet mire dhe bukur me partyn qe do te zhvillohet pra mendimi im eshte per te dielen me date 22 dhjetor .... ti krazy raver mos hajde ste merr njeri me zor
KELTI!