NY/NJ/CT/PA MeeT

butterfly

Primus registratum
Re: NY/NJ/CT/PA MeeT

Fillimisht postuar nga ROMANTICO:
[qb]ba me majestickeeeee
edhe ti me pe korce je me
po ce me nuku flet tine une thase se mos ishe pe poradeci me
po nejse do takohemi kur te jemi ne ny tek vendi ok se mos ben gafe edhe nuku vjen ce do merzitem de ok?
pacim :thumbsup:
Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]
Fillimisht postuar nga ROMANTICO:
[qb]he me te pifsha dolline me te pifsha o patriot, ja nje njeri qe ja vlen te takohesh
hallall une jam aty
apo e thashe nje here... sorry :rockband: [/qb]
Iiiiiii ce edhe ty per korce te kemi mo byrazer. :eek: :eek:
Bravo djalka... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
[/qb]
Nuk vij dot, se jam shume larg patriot. Qejfi ma ka po nuk mundem.
Sorry........ /pf/images/graemlins/frown.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

i soo would wanna come toooo /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

ROMANTICO

Primus registratum

kesi usa (keskeeeeeeeeeee)
do vish edhe me nje kembe biles se do jem edhe une aty so nuk dua ma mu shu kshu je ne liste.....abedin shenoje edhe kesin partizone,tjeteri kush e ka radhen :smash: ....

disku

UNI

Fillimisht postuar nga NY/NJ/CT/PA MeeT:
[qb]O unicorn, ç'fare interesi do ti te kesh per te ardhur? S'eshte puna tek interesi vlla se te ishte ashtu quhej gje tjeter jo thjesht takim. Tani, per ate qe doje te flisje me njerezit qe mos jesh fare i panjohur posto nickun qe mban ne chat dhe te flasin vete keta. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
un spo kekoj interesa personale...po edhe pa njohur njeri sikur s'shkon se me cpo shoh un ju e njihni njeri tjetrin...un sju njoh prandaj thash...megjithate....flasim...

enton

Primus registratum

Unicorm.
Une snjoh asnjerin nga keta. Pasaj cdo njohje e re ka nje fillim nga 0 keshtu qe filloje dhe ti ashtu sic mund ta kene filluar keta njohjen me njeri tjetrin nga niveli zero /pf/images/graemlins/smile.gif

Admirali

Primus registratum

Hmmm, me vjen keq o milet, por nuk vi dot, se ne NYC do shkoj qe do shkoj nga data 20-21, ngaqe do nisem per ne Shqiperi(inshalla), dhe nuk ma kercet qe brenda 5 diteve te shpenzoj mbi 200 $. Keq me vjen, por nuk mundem, uroj qe t'ia kaloni shume mire.

Petroninsja

Primus registratum

Hey njerez kisha nje sugjerim te vogel,
Po mire ce keni lene ate date 15 Dhjetor, smendoni ndonjecik ne qe jemi me provime, lereni ndonje date te metejshme qe te jemi te qete nga pikpamja shkollore, jo se rame ne kile nga studimi i tepert po te jemi te qete e me te harmonizuar. Nejse shqyrtojeni edhe si dihet mos beheni mbare per ta ndryshuar daten.

Une petroninse kam qene, matura 99 e kam lene Tironen ne 97. Nese te bien zilet mos kena dal shok klase lol. Fundja cdo gje eshte e mundur...

Hasta la pasta /pf/images/graemlins/smile.gif

RaVeR

Primus registratum

[qb]Central Park

Extends from 59th Street to 110th Street,
and from Fifth Avenue to Central Park West
Manhattan
(212) 360-3456 for events information

Summary: An 843-acre wooded and landscaped oasis in the middle of the city. Ample room for in-line skaters, runners, joggers, horseback riders, bikers, bird watchers, nature lovers and practitioners of just about every other activity you can think of. The park includes lakes, a skating rink, a miniature golf course, tennis courts, softball fields, a swimming pool and even a carousel.Call (212) 360-3456 for events information.

For: Highlights of the most famous park designed by Frederick Law Olmstead and Calvert Vaux click on the link below. http://www.theinsider.com/nyc/attractions/2central.htm [/qb]
o llape kush ti ka dhene ato informata gabim mer daku .... Parku qendror shtrihet nga bulqiza deri m'rranx te krrabes or tej .... ta ciksha jeten /pf/images/graemlins/smile.gif do shifna do shifna se kemi per tu knoq o NJEREZ ... /pf/images/graemlins/wink.gif si thu ti moonlighto ?

na merrni buke me vete se kena per te maru mer .... edhe hmmmm kapni ca letra bixhozi mer te lujm poker me te zhveshme /pf/images/graemlins/smile.gif

RaVeR 4 LiFe !!!

RaVeR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Hey njerez kisha nje sugjerim te vogel,
Po mire ce keni lene ate date 15 Dhjetor, smendoni ndonjecik ne qe jemi me provime, lereni ndonje date te metejshme qe te jemi te qete nga pikpamja shkollore, jo se rame ne kile nga studimi i tepert po te jemi te qete e me te harmonizuar. Nejse shqyrtojeni edhe si dihet mos beheni mbare per ta ndryshuar daten.

Une petroninse kam qene, matura 99 e kam lene Tironen ne 97. Nese te bien zilet mos kena dal shok klase lol. Fundja cdo gje eshte e mundur...

Hasta la pasta /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rrusho shife hmmmm dhe une matura e 99 jam .... por kam ik nje vit me vone se ty nga tr ... e bejme keshtu hec ke shpia se kismet mund te njifena /pf/images/graemlins/wink.gif si thu ?

kam ven plot une ... po te doje ndonjoni te marre ndonje dhome me qera in case of "fire" ..... help urfreaken self n show me the green

KeTi

Primus registratum

p.s. per Petroninsen ... raverin e ke matura 2001-shit lale... e garantoj 111% /pf/images/graemlins/tongue.gif ciao :smash:

Xhada

Primus registratum

vallaj me gjith qef do vija por .... I got som business to take care of :rolleyes:

RaVeR

Primus registratum

[qb]p.s. per Petroninsen ... raverin e ke matura 2001-shit lale... e garantoj 111% /pf/images/graemlins/tongue.gif ciao :smash: [/qb]
a me rru sqetllat ... kushdo qe te jesh .... TqRr3S /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Hmmmm, o mer ti ke pa cbohet verdalle,
Krazy po ti mer direkte ne thela na boke ftesa shtepiake nejse shihet bujaria jote prej mashkulli Shqipetare.
Nyc/NJ meet rrofshe per komentin se ve ne dyshim sinqeritetin tend , nejse skishte shume rendesi te vecante por na u pergjigjni per punen e dates.

By the way per ata qe jetojne ne New York area ka nje party shqipetare kete te djele me date 24 Nentor, organizohet ne downtown Manhattan, fillon ne oren 9:30, dj Tirons nese doni informata let me know. Do jete dicka ndryshe, jo si New York Club i dikurshem .....

Pacim Lagja /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Bebushe,
qe thu tina do na behet nje party shqipo mes Taironsave shumica, do kete muzike shipetare te zgjedhur kuptohet dhe bashkohore dhe organizohet kete te djele , fillon ne oren 9:30. Dj Tico eshte disqe thyersi, /pf/images/graemlins/smile.gif

Adresa eshte e meposhtmja:

120 essex st ( corner of Rivington St)
Merret treni M,J & F.

Mire ardhsh nese vjen /pf/images/graemlins/smile.gif

KeTi

Primus registratum

Petroninse, pse s'thua ti pra po u shihkemi te Dielen ne se dhe une kam bere plane per te shkuar aty... :rockband:

Mos harro nje nametag...hehe :cool: laterz

RaVeR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Hmmmm, o mer ti ke pa cbohet verdalle,
Krazy po ti mer direkte ne thela na boke ftesa shtepiake nejse shihet bujaria jote prej mashkulli Shqipetare.
Nyc/NJ meet rrofshe per komentin se ve ne dyshim sinqeritetin tend , nejse skishte shume rendesi te vecante por na u pergjigjni per punen e dates.

By the way per ata qe jetojne ne New York area ka nje party shqipetare kete te djele me date 24 Nentor, organizohet ne downtown Manhattan, fillon ne oren 9:30, dj Tirons nese doni informata let me know. Do jete dicka ndryshe, jo si New York Club i dikurshem .....

Pacim Lagja /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me thu qe kam bujari prej mashkulli SHqipetar ..... hmmm do te thoja qe mes nesh shqiptarja jeni juve zonjush ....

Personalisht nuk i frekuentoj eventimentet Shqipetare ose te organizuara nga/per Shqipetar ... jane BERY BERY WACKY SIR .... nejse mo nuk po paragjykoj :tipsy:

edhe ftesa shtepiake bejne te gjithe njerezit .... apo jo si mendon ti .... edhe ummm ftesat shtepiake perse i merr per ters ... une e kishe me kuptimin e nje kafeje miqesore ... ndoshta mund te kalonte edhe ne faza te metejshme si psh. te shifnim filxhanat /pf/images/graemlins/wink.gif

nejse hajde ja kalofshi mire atje ku do shkoni ne te arushes me Dj TiCO ... who is that anyway ?! easy to ask, easier to answer

Petroninsja

Primus registratum

Raver shume perpjek mi mirrke gjerat apo ka te bej me menyrat e perceptimit. Nese e konsideron per turp te qenit Shqipetar pune per ty, perkundrazi ajo cte thashe ishte kompliment, sa per parje filxjani spara terhiqem nga evenimentet pagane ti kam lene ty.
Per ate te arushes se di nga bie nese te bie rasti na trego adresen mos kushedi ta gjejme targen dhe ty.

Qofshe mire....

P.s Nyc- Nj pa merak do ve nje stamp mes ballit /pf/images/graemlins/smile.gif

Let's hope its a nice party /pf/images/graemlins/laugh.gif

KESI_USA

Primus registratum

o ROMANTICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO so te ka keska ty? un se di a do vij, nqs kam mundesi do vij se mos taleni oreeee vijm dhe sjeni aty se ju vravaaaaa :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
help.gif