NY/NJ/CT/PA MeeT

enton

Primus registratum
Re: NY/NJ/CT/PA MeeT

Hmm me duhet 30 min qe te vij ne Central park megjithate per organizuesit e takimit, rini njecik me kembe ne toke. Ku ne central park west east uptowon downtown cfare street se 100% do ngaterohemi. nqs dikush e ka exploruar parkun lete thote nje vend , nqs ashtu do jap njady pika orientuese ku nuk mund t ehumbesh kuren e kures dhe do takohemi. Une per vehte rij ne queens/ny kshu qe me kontaktoni ju organizatoret e takimit.
................................................
Central park fillon ne 59 st dhe mbaron ne 110 .
Une per vehte do sugjeroja pikerisht (59 st dhe 6 ose 7 ave) eshte 15 metra pa hyre ne park dhe ka nje si podium me stola)do shikoj disa shenja orientuese , nje nga shenjat qe me kujtohet eshte se ka shume karroca llandon me kuaj aty.
Megjithate do jap pergjigje prap edhe nqs organizatoret kane menduar diku tjeter, do mundohem te shkoj ne ate vend ta eksploroj dhe te jap shenja orientuese. Mua do me njihni se do dal me flamur shqiptar:)

ROMANTICO

Primus registratum

he me te pifsha dolline me te pifsha o patriot, ja nje njeri qe ja vlen te takohesh
hallall une jam aty
apo e thashe nje here... sorry :rockband:

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROMANTICO:
[qb]he me te pifsha dolline me te pifsha o patriot, ja nje njeri qe ja vlen te takohesh
hallall une jam aty
apo e thashe nje here... sorry :rockband: [/qb]
Iiiiiii ce edhe ty per korce te kemi mo byrazer. :eek: :eek:
Bravo djalka... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KeTi

Primus registratum

Central Park

Extends from 59th Street to 110th Street,
and from Fifth Avenue to Central Park West
Manhattan
(212) 360-3456 for events information

Summary: An 843-acre wooded and landscaped oasis in the middle of the city. Ample room for in-line skaters, runners, joggers, horseback riders, bikers, bird watchers, nature lovers and practitioners of just about every other activity you can think of. The park includes lakes, a skating rink, a miniature golf course, tennis courts, softball fields, a swimming pool and even a carousel.Call (212) 360-3456 for events information.

For: Highlights of the most famous park designed by Frederick Law Olmstead and Calvert Vaux click on the link below. http://www.theinsider.com/nyc/attractions/2central.htm

ROMANTICO

Primus registratum

ba me majestickeeeee
edhe ti me pe korce je me
po ce me nuku flet tine une thase se mos ishe pe poradeci me
po nejse do takohemi kur te jemi ne ny tek vendi ok se mos ben gafe edhe nuku vjen ce do merzitem de ok?
pacim :thumbsup:
Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]
Fillimisht postuar nga ROMANTICO:
[qb]he me te pifsha dolline me te pifsha o patriot, ja nje njeri qe ja vlen te takohesh
hallall une jam aty
apo e thashe nje here... sorry :rockband: [/qb]
Iiiiiii ce edhe ty per korce te kemi mo byrazer. :eek: :eek:
Bravo djalka... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

disku

UNI

nje kerkese kisha un nga organizatoret...sikur te na jeprin oraret dhe ca te dhena me specifike sdo ishte keq..........

KeTi

Primus registratum

Quick change of plans...the meeting place would be better in front of the Metropoletan Museum of Art, since Central Park is so huge that we're afraid members from states other than New York might not be able to find the rest of the group.

Metropolitan Museum of Art
1000 Fifth Avenue (at 82nd Street)
Manhattan
(212) 535-7710
http://www.metmuseum.org

Getting There:
The museum is easily accessible by public transportation via the #4, 5 and 6 subway lines to 86th Street. If you prefer to drive, note that the museum provides parking in a garage at 80th Street and Fifth Avenue. Be sure to get your parking ticket validated at the Information Desk.

Petroninsja

Primus registratum

Hajt mo qofte e hajrit count me in, po marr dhe nja 10 veta te tjere disa lexues te rregullt te forumit disa te tjere admirues. Po bejini planet mire ama se do shperndahemi si buka misrit ne mulli.

Shihena o milet...

ROMANTICO

Primus registratum

ABEDIN mbaj shenim shto edhe ca te tjere ne linje ok?
se do behet class fareeeeeee
he kushe e ka radhen? :rockband:

disku

UNI

un kam nje propozim....duke pare qe shumica ose komplet nuk njihemi me njeri tjetrin pse te mos gjejme mundesine te lidhemi neper mjet msn messenger apo chatit....edhe diskutojm ..se si i thon edhe si cjapi te kasapi s'shkohet pa njof njeri se ska interes...

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

/pf/images/graemlins/tongue.gif
unicorn Une jom tu te prezantu me nji pjese te grupit .. do jem una ,KELTI,A_KING,The_Wolf,DeeP,FuLL,SaD,SaDnEsS,TrIpPiN,Emer|0121 dhe nja dy te tjere qe i kam ne grup /pf/images/graemlins/tongue.gif per te tjeret me te thon te drejten si njof kto qe te thashe i njof mo mire se vetja....buke me vete mos harroni
:rockband: :rockband: :rockband:

KeTi

Primus registratum

O unicorn, ç'fare interesi do ti te kesh per te ardhur? S'eshte puna tek interesi vlla se te ishte ashtu quhej gje tjeter jo thjesht takim. Tani, per ate qe doje te flisje me njerezit qe mos jesh fare i panjohur posto nickun qe mban ne chat dhe te flasin vete keta. /pf/images/graemlins/smile.gif

Admirali

Primus registratum

Do me pelqente te vija dhe une ne takim, por me duhet te shoh kalendarin. Gjithsesi sikur te me leje dikush nga organizatoret ndonje nr. tel ku mund ta marr per me shume, nuk do bente keq. Numri im eshte 802-865-8814 (nr dhomes ku rri, nqs nuk jam, lini mesazh).

moonlight

Primus registratum

Qejfi ma ka, po jam icik larg e do shof si do e mbyll ket 15-ditsh iher. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Uroj planet t'ju shkojne vaj e te kenaqeni edhe nese une s'do jem me ju /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

adhamudhi_philly

Primus registratum

hmmm, 15 dhjetor, te shohim, mbase vij dot, sic e shoh paskam dhe korcare patriote nje arsye me shume, pastaj shiko do vij dhe teushi. do vi later.

RaVeR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Hajt mo qofte e hajrit count me in, po marr dhe nja 10 veta te tjere disa lexues te rregullt te forumit disa te tjere admirues. Po bejini planet mire ama se do shperndahemi si buka misrit ne mulli.

Shihena o milet...[/qb]
Po ti mi petroninse kush je ?

Kot po pys ... kemi qene ne te njejten shkolle /pf/images/graemlins/smile.gif

KESI_USA

Primus registratum

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ca behet ketu mo? takime eeeeeee? heheheh pa dale dale se mund te vij ne una /pf/images/graemlins/tongue.gif (if i am off) /pf/images/graemlins/frown.gif
help.gif