"Nusja , a duhet me shume se nena juaj"

Dashuria

Primus registratum
"Nusja , a duhet me shume se nena juaj"

Kam degjuar disa cuna qe i thone nuseve apo te dashurave se i duan me shume se nenat e tyre .Sa e vertete eshte kjo?A e lejon mentaliteti shqiptar nje gje te tille apo jo.Le te flasim.....

Faliminderit per mirkuptimin .......

Pamela Gruda

Primus registratum
Re: "Nusja , a duhet me shume se nena juaj"

UNE MENDOJ QE DASHURIA PER NENEN ESHTE NDRYSHE PREJ DASHURISE ME NUSEN.
NUK KA NJERI NE BOTE QE NUK E DON NANEN, POR NUK MUND TE THUASH SE NANEN E DON MA SHUME SE NUSEN
(NE QOFTE SE NUSJA ESHTE E MIRE)
OSE NUSEN ME SHUME SE NANEN /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dashuria

Primus registratum

Kam degjuar se shume djem i thone nuseve nuseve ose te dashurave te tyre ju dua shumeeeeeeeeee
me shume se nenen tine.....
a ja vlen kjo gje per mentalitetin shqiptar apo jo?
faliminderit shkodranja ....

bye Letersia 76 ose (krutani romantik)

Kordelja

Valoris scriptorum

Ore njeriut goja NENE njehere i thote ne jete, mos u beni budallenj t'i krahasoni keto te dyja dhe mos i besoni kur ua thone (ketu perjashtoj ato nenat si ajo qe ka Eminem p.sh.).As nusja nuk zevendeson dashurine per nenen sikunder nena nuk mund te duhet si c'duhet nusja.
Jane dy gjera krejt te ndryshme e s'mund te krahasohen.Jam e sigurt qe c'do nene do te hidherohej per kete, e per mua nenat jane te shenjta e s'duhen lenduar.
Me mire te mos behen krahasime te tilla.

Baki

Primus registratum

Dashuria e nenes nuk mund te jete e njejte me dashurin ndaj nuses apo te dashures.Keto dy dashuri kane dallim njera nga tjetra.

Ema

Goddes

Epo dhe kshu teme s'kisha pa ndonjehere.
Si i martu si i pamartu djali me nenen do kene nje raport afektiv te pakrahesueshem me ate te nuses...qe ka lindur e vdes me te... /pf/images/graemlins/smile.gif !
Kshu puna...

durrsakja

Primus registratum

Profeti i dashur tha;

"Parajsa qendron tek kembet e nenes"

Dy pozita te rendesishme, por qe nuk vihen ne nje kandar!

astrit

Primus registratum

dashuria per nenen eshte e pa krahasushme me ate te nuses,se zoterinj deputet sa per nuse mund te martohemi edhe nderojme shume por nene cdo njeri ka vetem nje.buri dikur kan dashur me shume gruan sesa nenen...............e kam fjalen per nenen parti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

enderr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Letersia 76:
[qb]Kam degjuar disa cuna qe i thone nuseve apo te dashurave se i duan me shume se nenat e tyre .Sa e vertete eshte kjo?A e lejon mentaliteti shqiptar nje gje te tille apo jo.Le te flasim.....

Faliminderit per mirkuptimin .......[/qb]
Nuse mund te nderrosh shume por nena vetem nje eshte .

Dashuria

Primus registratum

Faliminderit per sugjerimet tuaja..
Por nusja nganjehere te del me prane nenes e kam per ato qe jane te martuar t flasin nje cike se ato e dine ndoshta me mire se neve ...
Nena eshte e shtrenjte ,po jeten e kalon me shume me nusen se me nenen ama....
nena dhe nusja dy kategori te ndruy shmene shoqeri .....por shume te rendesishme ne familje ...
bye!
www.shoqeria.co.uk
Letersia 76 (krutani romantik)

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Nusja edhe nderrohet. Nena kurre. :rolleyes: [/qb]
Ore sikur kam degjuar qe ka edhe kalamaj qe adoptohen nga nena te tjera...

thjesht nje menim ky sa me kompliku temen.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tutu

Primus registratum

kjo tema duhet te jete frymezuar nga epoka e konkurrences /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]right..... Thjeshtesoheni jeten o njerez...keni per te qene me te lumtur /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
na thuj me sa duhet ta thjeshtom me qen te lumtur, me dy apo me me shume?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Merita

Primus registratum

Krutan romantik ne qofte se ndonjne here do te gjendesh ne nje udhekryq aty je me nenen dhe me nusen tuaj ne keto rrethana juve ju eshte dhene nje alternative qe te shpetosh duhet te dorezosh ose nenen ose gruan ke do te zgjidhje?

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Merita:
[qb]Krutan romantik ne qofte se ndonjne here do te gjendesh ne nje udhekryq aty je me nenen dhe me nusen tuaj ne keto rrethana juve ju eshte dhene nje alternative qe te shpetosh duhet te dorezosh ose nenen ose gruan ke do te zgjidhje?[/qb]
Me mire ti shpetoja te dyja...edhe te humbja veten /pf/images/graemlins/frown.gif !

Baki

Primus registratum

Do te pergjegjem une shkurtimisht ne kete pyetjen e Merites se po te isha ne ate udhekryq ke do te zgjidhja per te shpetuar.
Do e shpetoja Nënën edhe po te vdisja vet sepse edhe nëna ime do te vdiste per mua.

sweet_eyes

Primus registratum

Cfare eshte ky krahasim ndermjet nenes dhe nuses???!!!
Nuk ke si ta ndash kush eshte me e mira e kush duhet me shume sepse te dyja kane rendesine e tyre ne menyra te ndryshme. Fatkeqsi per ne shqiptaret eshte qe jetojme ne nje shtepi prandaj ka dhe shume probleme. Pastaj dihet qe nusja eshte"hoxha nates", por gradualisht cdo gje do te ndryshoje dhe nuk do te kete gjithe ato polemika per nusen edhe vjehrren.

moonlight

Primus registratum

Tani, varet nga relatat bir-nene e burr-grua; sidoqofte dallime te tilla nuk me pelqejne.
Por, le te pyesim njehere se kush mendon mashkulli qe e don me teper ate... nena apo gruaja? ...mund te shihet ne keto dy menyra p.sh.: 1. mashkulli mund te thote se: -nena me don me teper pasi ajo me ka bere koken e dhene gji qe foshnje, me don me nje dashuri te pakushtezuar; ndersa gruaja me zgjodhi ne saje te kushteve te saj qe si dukem i permushkerkam (po me te duhet pune se vaj halli po te mos i permush me). ose 2. -nenes i rash per risk, me ka pjelle te veten e i mire/i keq, s'ka si te me mohoje; kurse gruaja arriti te shoh uniken ne mua, shpirtin tim e me don sepse jam une.

butterfly

Primus registratum

O popull, po kur nena eshte xheloze, se ty te shkon jeta me mire sec i shkon jeta motres apo vellait tend, apo kur ajo nderhyn ne mardheniet e tua me nusen, ca ndodh atehre? Une s'kam vjere akoma, as ime nuk eshte bere vjehre, po di plot raste ku ato qe permenda me siper ndodhin, e ndodhin rendom. Si te vjen kur dashuria mes ciftit percahet nga konfliktet qe fut nena? Nena kur martohet djali behet gjithmone xheloze, edhe i kam shume inat ata djem qe jepen komplet mbas nenave e motrave, edhe harrojne se kane dike tjeter e cila shpreson edhe jeton vetem per dashurine e tyre. Deri ketu ishim jashte teme (pune perkrahjeje). Persa i perket dashurise, ajo eshte e ndryshme.