Numri me i larte i ''alerts'' qe leni pas ne llogarine tuaj...

Megg

Carpe Diem
E hapi pothuaj cdo dite Albforumin dhe menjehere me bien ne sy alerts apo inbox qe nuk jane kurre
pa nje numer te caktuar...Nje dite me terhoqi vemendjen sepse ishte numri me i madh i alerts
qe kisha pas ...23 alerts...mbase jane pak ne krahasim me alerts qe kane anetare te tjere me aktive por ky ishte numri maximal i notifikacioneve ne llogarine time tek Albforumi,,,,
Sa per kuriozitet do ju pyesja,,,Cili eshte numri maximal i notifikacioneve ne llogarine tuaj?

Studenti

Forumium maestatis
Pss megjithse jam i ri ketu por po shkruaj dhe une diçka, numri me i madh ka qene 5 me duket ose shtoj ose pakesoj nuk jam i sidurte por u jap fjalen te gjitheve se do marr me shume ne te ardhmen:)
wink.png

Megg

Carpe Diem
Pss megjithse jam i ri ketu por po shkruaj dhe une diçka, numri me i madh ka qene 5 me duket ose shtoj ose pakesoj nuk jam i sidurte por u jap fjalen te gjitheve se do marr me shume ne te ardhmen:);)

Studenti,,si fillim mireseerdhe midis nesh,,,
Nga eksperiena qe kam :p besoj se do marresh shume me shume alerts
ne llogarine tende ...Fillim i mbare !

Enea Xhani

Forumium maestatis
:) wow, ju vajza po qe i keni bere vend vetes me shkrime ketu :) Bravo
O Mandi meritojne ndonje domain .al keto ? :p :)

E hapi pothuaj cdo dite Albforumin dhe menjehere me bien ne sy alerts apo inbox qe nuk jane kurre
pa nje numer te caktuar...Nje dite me terhoqi vemendjen sepse ishte numri me i madh i alerts
qe kisha pas ...23 alerts...mbase jane pak ne krahasim me alerts qe kane anetare te tjere me aktive por ky ishte numri maximal i notifikacioneve ne llogarine time tek Albforumi,,,,
Sa per kuriozitet do ju pyesja,,,Cili eshte numri maximal i notifikacioneve ne llogarine tuaj?

Megg sot ishte numri me i madh 11, me vjen email per cdo alerts dhe kthej pergjigje direkt prandaj skam numer shume te madh.