Nuk ekzistojne meshkuj qe duan vetem sex,por femra qe skane gje tjeter per te dhene

abs

nuk e di...
...mbeshtes pjesen e pare te thenjes, " ka meshkuj qe duan JO vetem sex"
ndersa per vazhdimin ndjej nevoj per kjartesim me te detajuar.

p.s. Sonia, nga ty suprizohem pozitivisht :)

joetisti_

Locus omnem
Djemte nga natyra duan seks. Por 'vetem seks' duan vetem ne fillim. Pastaj(per te mos thene se ndryshojne rolet :)) perpiqen ta gjejne kenaqesine te kenaqesia e partneres, pra duke bere te ndihet mire AJO e tij. (jo vetem ne seks, por edhe ne seks) Nga ana tjeter djemte vetem nga nje shikim i femres, marrin boten, jo me pastaj nga gjerat e tjera. E si mundet valle qe femrat te kene vetem seksin per te ofruar?!!!!
Po te ishte ashtu, edhe djemte vetem seksin ofrojne. Te tjerat jane vetem imagjinata qe ka femra se merr, ngaqe e do shume. Eshte si libri qe lexojme, na duket fantastik dhe gjithe meriten ia japim shkronjave dhe harrojme se gjithe punen(ose pjesen me te madhe) e beri truri jone duke imagjinuar situaten. (mbase e kam gabim por theksoj te pakten se eshte mendimi im personal :))

Sonia007

Papirus rex
...mbeshtes pjesen e pare te thenjes, " ka meshkuj qe duan JO vetem sex"
ndersa per vazhdimin ndjej nevoj per kjartesim me te detajuar.

p.s. Sonia, nga ty suprizohem pozitivisht :)
Gjithmone jane share meshkujt se duan vtm sex nga femrA por kur femra ska gje tjeter per te dhene ca mund te prese mashkulli(kjo seshte ne gjitha rastet prandaj eshte bere si shprehje kontradiktore)
p.s:Flm :) Uroj te vazhdoj keshtu dhe me plq fotoja jote :)

Sonia007

Papirus rex
Djemte nga natyra duan seks. Por 'vetem seks' duan vetem ne fillim. Pastaj(per te mos thene se ndryshojne rolet :)) perpiqen ta gjejne kenaqesine te kenaqesia e partneres, pra duke bere te ndihet mire AJO e tij. (jo vetem ne seks, por edhe ne seks) Nga ana tjeter djemte vetem nga nje shikim i femres, marrin boten, jo me pastaj nga gjerat e tjera. E si mundet valle qe femrat te kene vetem seksin per te ofruar?!!!!
Po te ishte ashtu, edhe djemte vetem seksin ofrojne. Te tjerat jane vetem imagjinata qe ka femra se merr, ngaqe e do shume. Eshte si libri qe lexojme, na duket fantastik dhe gjithe meriten ia japim shkronjave dhe harrojme se gjithe punen(ose pjesen me te madhe) e beri truri jone duke imagjinuar situaten. (mbase e kam gabim por theksoj te pakten se eshte mendimi im personal :))
Nuk eshte e pergjithshme eshte shprehje kontradiktore prandaj kundershton vetveten :)

Megg

Carpe Diem
50-50
ka raste sic thua ti.. ka raste te tjera ku djali kerkon vetem sex.. po nuk i ecen se ajo qe ka me teper pere te ofruar..kshu qe nuk i ecen..:p
dhe fiks si thua ti :D

abs

nuk e di...
ne fakt cunat e kane vec namin si seksagji :D femrat vec perfitojne prej tyne :D rrofshin cunat e mil :kerce:

p.s. megg sa cuna ke ne rradh gjate kesaj kohe :D

bobo

marksist-enverist
hahahahah..., hahahha...,hahahah..., t'pi pak uj se ... ;)

oo 7-t, qe je supriz ska dyshim, pranaj ke dhe licensen per ...,

nejse jam i mendimit qe, me kete pyetje tpa'iset sonda e ardhshme qe do hedhin kinezet ne univers, me shpresen se ndonjehere do marrim ndonje pergjigje nga ...,
deri ateher une jam dakort me vertetesine e shprehjes, dhe propozoj qe tperdoret si aksiom!

me perjashtim te Monika Levinskit, kjo do behet dhe shkrimtare, dmth ofron me shum se ...-, carramba

Al-Punk

Still here
Plako me keto qe shkruan ke tradhetu gjinine tate e po thu cfare dun me degju ca femra :)

Djemte duan seks, por jo vetem seks. Dhe kjo pak a shume lidhet me titullin e temes.

Slevin

Forumium maestatis
Hahhahahahahah e bukur kjo, "Nuk ekzistojne meshkuj qe duan vetem sex", kjo sme duket shume e sakte, sa per pjesen tjeter te shprehjes e vertet :)

joetisti_

Locus omnem
Plako me keto qe shkruan ke tradhetu gjinine tate e po thu cfare dun me degju ca femra :)

Djemte duan seks, por jo vetem seks. Dhe kjo pak a shume lidhet me titullin e temes.
nuk tradhtohet gjinia nese i le pa prishur vetem nje here vajzave qejfin :p
jo jo, jane te mila :)
por ne jemi me te mireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.(lufte dashnoredashese)

Sonia007

Papirus rex
hahahahah..., hahahha...,hahahah..., t'pi pak uj se ... ;)

oo 7-t, qe je supriz ska dyshim, pranaj ke dhe licensen per ...,

nejse jam i mendimit qe, me kete pyetje tpa'iset sonda e ardhshme qe do hedhin kinezet ne univers, me shpresen se ndonjehere do marrim ndonje pergjigje nga ...,
deri ateher une jam dakort me vertetesine e shprehjes, dhe propozoj qe tperdoret si aksiom!

me perjashtim te Monika Levinskit, kjo do behet dhe shkrimtare, dmth ofron me shum se ...-, carramba
License per cfare me fal?
Pi uje po mos mbytesh ;)

Kondrapedali

Kondrapedali
Si e kuptoni ju shprehjen?
A jeni dakord me te?
:)

As njëra e as tjetra pjesë e shprehjes nuk është e vërtetë. Nuk egzistojnë femrat të cilat nuk kanë asgjë tjetër përveç se seksit për të ofruar ashtu siç nuk egzistojnë edhe meshkuj të cilët të mos e kenë mendjen vetëm tek seksi. Sigurisht që ka nuanca në këtë mes por përgjithësisht, një mashkull "i mirë" do refuzonte seksin me një vajzë të panjohur (në rastin më të mirë) por, mendimi i parë që do i shkonte atij në mendje është pikërisht seksi me atë vajzë.
Në krahun tjetër, çdo vajzë përfiton nga një veçori e tyre, mundësia e të qenit nënë. Automatikisht ajo merr një vlerë të madhe në sytë e mashkullit. Nëse një femër ka nivel e intelekt të ulët apo më keq, e vetmja gjë e mirë në tërësinë e saj duket sikur është vetëm seksi, diku ka një mashkull i cili e vlerëson dhe që mundet të përmirësojë tërësinë e vajzës. Çuditërisht, nuk ka femër e cila të jetë handikapate ndjenjash.

P.S. Seriozisht e kam

Plazhi

Primus registratum
Duhet ta vdes nga SIDA qe ta kuptoje se eshte vdekjeprurese?
si ka mundesi qe une gjate gjithe jetes sime qe jam lidh vetem me nje vajze, qysh ne vit te pare kur kam qene ne gjimnaz dhe tani kane kaluar 3 vite dhe jam akoma me te dashuren time dhe kur kam kryer marrdhenie seksuale,nuk e kam marr siden sepse ajo nuk ka kryer marrdhenie seksuale me asnje mashkull tjeter por edhe une keshtu.
Keshtu qe nuk ka fare lidhje ajo qe the pak me lart.

Sonia007

Papirus rex
si ka mundesi qe une gjate gjithe jetes sime qe jam lidh vetem me nje vajze, qysh ne vit te pare kur kam qene ne gjimnaz dhe tani kane kaluar 3 vite dhe jam akoma me te dashuren time dhe kur kam kryer marrdhenie seksuale,nuk e kam marr siden sepse ajo nuk ka kryer marrdhenie seksuale me asnje mashkull tjeter por edhe une keshtu.
Keshtu qe nuk ka fare lidhje ajo qe the pak me lart.
:confused: me fal cfare jeni duke thene?Ajo qe thash une skishte lidhje me temen por te thashe qe ta kuptoje se llogjika juaj(e para) ishte e gabuar :confused: se cme duhet mua a jeni a sjeni me SIDA ju apo kur keni kryer mardhenie seksuale :confused:

Plazhi

Primus registratum
:confused: me fal cfare jeni duke thene?Ajo qe thash une skishte lidhje me temen por te thashe qe ta kuptoje se llogjika juaj(e para) ishte e gabuar :confused: se cme duhet mua a jeni a sjeni me SIDA ju apo kur keni kryer mardhenie seksuale :confused:
femer e veshtire dhe e cuditshme