Nuk e di nese ky eshte vendin mirembrema

Valentina

Primus registratum
Nuk e di nese ky eshte vendin mirembrema

Une quhem Valentina dhe jam italiane.Une nuk e di nese ky eshte vendi i sakte, por une kerkoj njeri for te bere ushtrimet ne giuhen shqipe. Per mua eshte shume i rendesishem te shkruaj ne shqip ashtu nuk kuitoj giuhen!Faleminderit shume e me falni ne qofte une kam bere shume gabime... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

olololol

Primus registratum
Re: Nuk e di nese ky eshte vendin mirembrema

Psh Valentina nqs je italiane je shume mire me gjuhen , nuk ben dallim fare .
Ca problemi kishe ?
Ca ushtrimesh do te besh ne shqip ?
Apo do te ushtrohesh per te shkruar gjuhen shqipe :p

Valentina

Primus registratum

Une jam diplomuar ne giuhen shqipe dhe kam jetuar ne Shqiperi per nje vit. Por qe kur kat kthyer ne Itali, nuk flas ne shqip dhe ashtu une po harroj giuhen!Ne qofte une shkruaj cdo dite ne shqip une do te jem shume e gezuar!Sepse une dua shqiperia! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

olololol

Primus registratum

Shume mire atehere gjeja me e mire eshte qe te shkruash ne te gjitha temat e forumit dhe keshtu mban gjuhen mend.

Valentina

Primus registratum

Faleminderit shume, te hene do te shkruaj akoma, tani me ne fund kam mbaruar me pune!Mbare e fundjave! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

jimmy84

Primus registratum

Patricia neqoftese e flet shqipen kaq mire sa e shkruan, atehere e fliske shqipen me mire se Sali Berisha (kryeministri) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Al-Punk

Still here

Valentina je shume e kuptueshme kur lexohesh! Ca gabime te vogla ne te shkruar vijne nga mosleximi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Po te provosh te lexosh ca ketej (ose dhe me sakte Gazetat Shqiptare ne Internet, (www.infoarkiv.com)) do e kesh me te lehte te shkruash dhe mire!

VoGeLuShI

Primus registratum

kjo s'di te shkruaj as talisht, edhe emrin e vet e ka shkruar gabim hihihihihihi

me ate "akoma" ma hoqi trurin, shqipen dialektore te paskan mesuar mi motra???

gurax

Pan ignoramus

Njeri me konstruktiv se ti Will, ne keto momente zor se ka ne bote. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Valentina

Primus registratum
Re: mirembrema

Faleminderit shume per keshillet! Une lexova Gazetat Shqiptaret kur une jetova ne Tirane!Per mua eshte shume i rendesishem te lexoj ketu cfare ju shkruani apo artikulljt ne Gazetat Shqiptare!
Nuk kuptoj gjithmone cfare ju shkruani sepse nganjehere nuk kuptoj dialekt. Une kam nje e-mail, ashtu nese ju doni ne kemi shkruar!Une perserit qe dua Shqiperia dhe ashtu une deshiroj te sjell nder mend gjuhen shqipe.
Naten e mire.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Valentina

Primus registratum

Kur jetova ne Tirane une shihja ky shkrim "Te gjitha te ndryshme, te gjitha te barabarte" mbi nje mur, dhe ashtu ne fillim une nuk kuptova c'do te thote kjo fjale dhe shoqia ime shqiptare me shpjegoja (eshte mire shpjegoja?) kjo fjale

Al-Punk

Still here

shpjegonte
Ajo me shpjegonte!

"Te gjitha te ndryshme, te gjitha te barabarta", ose "Te gjithe te ndryshem, te gjithe te barabarte"

Valentina

Primus registratum
Re: Faleminderit....

Faleminderit shume:

Ajo me shpjegonte!

"Te gjitha te ndryshme, te gjitha te barabarta", ose "Te gjithe te ndryshem, te gjithe te barabarte"

Kam kuptuar! ;)...Me fal nese une bej shume gabime jur une shkruaj ne giuhen shqipe! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif...diten e mire! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif