Nqs do ju jepej mundesia ke nga anetaret e forumit do takonit ???

Seriozi

Primus registratum
Re: Nqs do ju jepej mundesia ke nga anetaret e forumit do takonit ???

Prandaj thashe une qe s'du me te taku se e dija qe do me hedhesh uje kokes.Po ne duam z'duam njihere do bejme xing bashke aty tek tyneli,se une do bleje domotet aty ndersa ti blen kastravecat.Ty si te thuash,une e di që më përpara qe do te takoj,puna eshte me taku dhe nonji tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

una do blej cumcakiza te ismetja :lol:

edda

Primus registratum

Mistreco takohena bashke keshtu m'shikon ene n'origjinal

sweet eda

Primus registratum

Une me thene te drejten skam ndonje qejf me taku nonji, me pelqejne me shume misteret.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Odea:
[qb] Hey, une vallai keto kohet e fundit kom fillu me i pelqy te gjithe robte qe vijne ketu se jeni hallall fare. Nqs do kisha mundesi, do takoja nje cdo dy ore, se nga dy ore besoj se mjafton per te ju njohur sadopak...apo jo o rrushat e forumit? [/qb]
pikes i ke ren rrush po kaluar rrushit jam marshalla. pse ste besohet odea nam adresen te jap foton /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] Une me thene te drejten skam ndonje qejf me taku nonji, me pelqejne me shume misteret. [/qb]
po ti takom nji her moj se ene kur te me takosh prap mister do ngelem:pPpPpP :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

takoje takoje mbase ha na nej dru te mri nag ajo meqe do e zhgenjesh :smash: ri re ray ca ekruan me qoromillet e botes se shikon qe loren^ ngjan si na 6katshi qe rin me llovare ne dor :tipsy: :smash:
un fiksim te takoj e di ke kam kush ehste na nje bukuroshe embelsir ketu e kam fiskim ta takoj hhhhhhm p ospo e gjej dot se kush ehste :eek:

TEDI

Valoris scriptorum

Un Du me Taku edda se m ka premtu qe do m gatuj nai specialitet t mire qe anej . Sidomos ate Orizin me Kanelle qe nordhin lagja anej ku ajo rri po qe n bote se e pelqe ...

edda

Primus registratum

N'vend o Tedo, beme nje shenje kur t'vij ne'gusht

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Mistreco takohena bashke keshtu m'shikon ene n'origjinal [/qb]
M'paska lon takim njona dhe une se paskam parë.Po mi Edda, vetem se eshte pak problem vendi i takimit.

fiks2003

Primus registratum

Une do kisha deshire te takoja te gjithe anetaret ne veçanti kater prej tyre (top sekret). /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga X-Ray:
Te takoja njeher ket lorenin nuk do ishte keq!

Kaq shpejt me erdhi rradha mua?? Sikur e kishe axhenden plot!Paske genjyer ose te kane dale shpu te tjerat! :smash:

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga X-Ray:
Te takoja njeher ket lorenin nuk do ishte keq!

Kaq shpejt me erdhi rradha mua?? Sikur e kishe axhenden plot!Paske genjyer ose te kane dale shpu te tjerat! :smash: [/qb]
Jo mi rrushe jo,thashe kam deshire ta takoj,po nuk te bere shenje se te erdhi radha,prit radhen ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Odea:
[qb] Hey, une vallai keto kohet e fundit kom fillu me i pelqy te gjithe robte qe vijne ketu se jeni hallall fare. Nqs do kisha mundesi, do takoja nje cdo dy ore, se nga dy ore besoj se mjafton per te ju njohur sadopak...apo jo o rrushat e forumit? /pf/images/graemlins/wink.gif

Mgjth, nuk mund te rri pa permend njonin ne vecanti. Nuk e di por mendoj se ky robi do jete shume shume persmari, apo jo Darieno? O e vertete kjo gjo? Nqs po, hudh noi shenje qe te boj noi levizje une...lol

Odea :wave: [/qb]
hehe, Odea
deri tani më duket se kam shpëtuar pa ma vënë emrin tek ajo tema Mendjemëdhenjtë e Forumit, prandaj s'po them gjë jam përsmari apo jo; le ta thonë të tjerët po ose jo

dy orë s'më duken dhe aq mua, 2 orë duhen vetëm që të hash darkë /pf/images/graemlins/smile.gif ku je ti njëherë se mos më bie rruga andej?

TEDI

Valoris scriptorum

Ok Eda kur t vish m boj i cerre ...

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb]
Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Mistreco takohena bashke keshtu m'shikon ene n'origjinal [/qb]
M'paska lon takim njona dhe une se paskam parë.Po mi Edda, vetem se eshte pak problem vendi i takimit. [/qb]
problem? Ku do tina t'takohemi ne?

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ok Eda kur t vish m boj i cerre ... [/qb]
une jam ne Shqiperi nga data 25.07 deri ne 15.08, po gjeta kohe (do jem shume e zene me punet e dasmes) takohemi me gjithe qejf. Merremi vesh me pm, ok dhe per ty mace?

Danae

Primus registratum

une do doja te haja nje darke me gjithe anetaret simpatike te af-se,do ish shume e hareshme.