sandrit ja morim ihere /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Fillimisht postuar nga it's me:
[qb]me pelqen mi tiFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]e shof qe ta paska bo menjen corap ai sandri..po mos e beso se ai horr norvegjie osht [/qb]Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] une do kisha shume qef me taku nje here hotin, helenen dhe mohicanin (sandrin) [/qb]
pastaj edhe ti me helenen sngeleni mbrapa :kiss: [/qb]
all in good time dear...all in good time /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] ato qe kam dashur ti takoj i kam takuar ... me kane ngelur peng edhe disa veta ... por avash avash behen gjerat e mira thote populli ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jam katile una mi ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga it's me:
[qb] shi egoistja ku tja marri ne kthese te tjereve i puno mendja :smash: :smash: [/qb]
edhe ne ty po te presim /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Per ty po pres ta dish :smash: :kiss: [/qb]
E kuptojme pra mo...shoqerisht,se qe ne postim te pare direkt tek teologjia paske vajtur.Duhet ta kesh pare dhe me perpara neper endrra me siguri.Fillimisht postuar nga deshira:
[qb] Te them te drejten sikur te me jepej mundesia do takoja___ruud___Mendoj qe eshte shume talent...
dhe me pelqejne te tille..
shoqerisht pra kuptohet!!! [/qb]
Pourquoi pas komshije? Dhe mua me vajti njiher ne mënd,po meqe per ty ka radhe mendova të të lë rehat. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mistreci ti do mtakosh muve,pse jo e??!! :wink: [/qb]
hajt se po te takoj une ty, po boll qave (shifna te klubi si perdita)Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] po un .......sa per gjynaf jam ber... :cry: :cry: :cry: :cry: [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: ne una du me te taku ty!! hajt se per tke vit po te dergoj ate loren^ te ti :kiss: te dyja faqet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Une du me taku HOtgirlen ... [/qb]
eee mos mthuj qe sdo me te taku se ta rrugulloj una ty mos te pafsha tuj kalu na 55-sa se uj na dritarja dhomes do te te hudh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Mistreci:
[qb]Pourquoi pas komshije? Dhe mua me vajti njiher ne mënd,po meqe per ty ka radhe mendova të të lë rehat. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mistreci ti do mtakosh muve,pse jo e??!! :wink: [/qb]
Kështuqe prape se kom vendos.[/qb]