Zakonisht te mysin naten e te qajne diten.Tashi paska fillu kshu :shrug: te qakan i here masnej te myskanFillimisht postuar nga SherraxhieeE:
[qb] ta pret mendja ty se jan te hajrit eeeeeeeee
eh kta te qajne dite e te mbysin naten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos fol kot, si ke takuar te gjitha....pa he na thuaj c'muhabet benin ato qe takove ti?Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Une do takosha vetem Blendin.Kam takuar disa vajza forumiste dhe kam dale ne konkluzionin se te gjithe 1 muhabet kane. [/qb]
Dakort jam une se i bika tre goca , tre cuna... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Salon
LRne
Neon
Dolores
Penelen
e di qe kam harruar disa po do e plotsoj listen me vone /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ho re , ne s`kane bo asnji muhabet bashke. Vetem ...Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Une do takosha vetem Blendin.Kam takuar disa vajza forumiste dhe kam dale ne konkluzionin se te gjithe 1 muhabet kane. [/qb]
do behesh pishmend /pf/images/graemlins/wink.gif qe me le kaq von /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Ncuq!Plas ,qaj sa te duash,s me behet vone fare! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do te taloj po prit rradhen.Ti je anetari i 294 qe do takoj sepse e marr kshu ,ne baze te numrit te anetaresimit! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
si bon ky gjasme i shkathet, vdiqa fare me ate shkathtesine toneFillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]Zakonisht te mysin naten e te qajne diten.Tashi paska fillu kshu :shrug: te qakan i here masnej te myskanFillimisht postuar nga SherraxhieeE:
[qb] ta pret mendja ty se jan te hajrit eeeeeeeee
eh kta te qajne dite e te mbysin naten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/qb]
nuk u bo nami or burr se nuk ta thash i shkronjeFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] New, fenkju je si shpirt je /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
London, e di mi e di po kshu o kjo pune ktu...ja bojm qejfin njoni-tjetrit :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif
p.s. une e kam emrin floboooo...dhe mos ma ngatarroni[/qb]
ty harrova nga te te coj ty ore po te takova se sme duhesh gjo.Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] une mendoja se kjo london_girl do me takonte mua kjo hiç :cry: [/qb]
te cili aeroport se une s'e di ku jam pas 1 viti!!!! :kiss:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] angel, shume dakort :thumbsup: pres une...per ty sidomos /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: ja vlen...
shihemi te aeroporti si sot 1 vit :wave: [/qb]
jo me mire te nfjdeouyhdkso0ybdshga!! :thumbsup: m'thuj ku je te them se ku vi!Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ku te dush ti angel /pf/images/graemlins/wink.gif do te JFK apo te GM[/qb]