Njeriu,mendon seksin cdo 6 sek.

sonora

Primus registratum
Njeriu,mendon seksin cdo 6 sek.

Sipas nje statistike;truri njerzor e kujton seksin(e kundert,normalisht)c'do 6 sek.

He,ju duket vetja ndopak seksi...?

oneo

Forumium praecox
Re: Njeriu,mendon seksin cdo 6 sek.

une s'qenkam normal, une e kujtoj cdo 3 sekonda.

yeah speedy.

mostro

Putraku

Shif se mos tu ka bo ndonji fiksim i keq dhe po mundohesh tja u hedhesh fajin statistikave,jo se u ka bo rruge kjo pune....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

une mendoj per ate.. prekjet e tij..etj etj ne cdo sekonde te dites cte bej una keshtu me punon truri :tipsy: :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Dua

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

....nga Dua

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga arizona:
[qb] Sipas nje statistike;truri njerzor e kujton seksin(e kundert,normalisht)c'do 6 sek.

He,ju duket vetja ndopak seksi...? [/qb]
Statistike e gabuar. 6 sek ja kalojne duke u pergjigjur ketu dhe mendimi tek seksi i kundert eshte shume shume larg.
Mund te rrime ore duke menduar hallet tona, gezimin -hidherimin. Etj - etj.
Me kete s'du qe te them qe s'na bie mendja se njerez jemi. Por jo kaq kafshe sa mos me ndare seksin nga te tjerat.

Gezuar edhe nje here /pf/images/graemlins/smile.gif E paçit sa me shume seks kete vit!

Kordelja

Valoris scriptorum

Sipas nje statistike;truri njerzor e kujton seksin(e kundert,normalisht) c'do 6 sek. ---->???!!! :confused: Kjo nuk qendron ne pozita te vereta si statistike, mund te kete raste te vecanta por.....ne pergjithesi nuk ekziston.....

Nje sqarim desha -----> Ju flisni per seksin (e kundert normalisht) , keshu shpreheni, por perse e keni fjalen me konkretisht, pasi une jam pak konfuze ne kete moment....???!!! :confused:

He,ju duket vetja ndopak seksi...? ---->Per kete te fundit te mos kesh hic dyshime. /pf/images/graemlins/wink.gif

sonora

Primus registratum

-Per Paperinen; Ashtu eshte,ka shume momente qe njeriu nuk e mendon seksin,per ore te tera.ose dite,POR ndodh qe njeriu te mos e shkepus mendjen nga seksi per ore te tera ose dite,PRA,mesatarja eshte,6 sek.

-Per Kordelen; Seks i kundert,eshte: kur ti je vajze,seksi yt eshte i kundert me te nje mashkulli!!!

Diavolessa

Valoris scriptorum

-Per Paperinen; Ashtu eshte,ka shume momente qe njeriu nuk e mendon seksin,per ore te tera.ose dite,POR ndodh qe njeriu te mos e shkepus mendjen nga seksi per ore te tera ose dite,PRA,mesatarja eshte,6 sek.

Nuk eshte 6 sek :smash: :smash: :smash:
3/4 e jetes e kemi gjume. Keshtu qe ajo qe mbetet edhe sikur te ishte e tera mbi mendimet neper seks , nuk do dilnin 6 sek.
:rolleyes: :eek: :eek: :rolleyes:

ezy

Primus registratum

hey paperina....te pershendes....

man think of sex,every 5.3 sec.....
help.gif

nike palkola

Primus registratum

-Seksi është diçka më misterioz, më i thellë, më i çmueshëm dhe në të njëjtën kohë edhe më i mallkuari, kështu që ne jemi në errësirë të madhe kur është ky në pyetje. Kurr këtij fenomeni nuk i kemi kushtuar mjaft kujdes. Njeriu gjithmon në jetën e tij ka kaluar në mënyrë rutine nëpër ejakulimin seksual, dhe asgjë nuk ka mundur të mësojë për të! Osho
Secili person për seks mendon ndryshe. Ku i latë ata që janë frigjid, që e urrejn seksin etj..?

Ela_001

Primus registratum

E kam degjuar edhe une kete, po me sa mbaj mend une ishte per meshkujt me tepr se per gocat. Nejse gje e cuditshme por e mire. Me mire te mendojme per seks cdo 6 sekonda se sa per evil.

loaded

Primus registratum

Animal instikt...Njeriu po tja lere ne dore veten instiktit do mendonte ne nje dite 16 ore seks,6 ore per te ngrene,1 ore per te pire dhe 1 ore...per varie...(si psh kam nje fiksim qe Perugia-Juventus do dali X).Jeni duke bo mbledhjet e oreve e? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Paskeni instikt kurioz... /pf/images/graemlins/wink.gif

spiderman

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Madonna:
[qb] une mendoj per ate.. prekjet e tij..etj etj ne cdo sekonde te dites cte bej una keshtu me punon truri :tipsy: :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
per mua???????? /pf/images/graemlins/wink.gif ndersa une mendoj per ty cdo te qindten e sekondit,puthjen tende,prekjen tende.........sigurisht nese je ti ajo ne foton e publikuar... /pf/images/graemlins/smile.gif

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Psyche:
[qb] une s'qenkam normal, une e kujtoj cdo 3 sekonda.

yeah speedy. [/qb]
Te tjeret nuk jane normal. Ti je shume normal. Do te thote qe ti mendon me shume per to. Turruni femra se ja ku e keni nje djale si Psyche. Me rradhe.I dyti mbas Psyche jam une per ju goca.

Neptune's Daughter

Primus registratum

Snake kur ti nuk e di akoma nese eshte ajo ne foto apo jo si mund te mendosh per puthjet apo prekjet e saj? Pak si strange apo jo.

Per te mos dale nga tema, une per vete nuk jam dakort qe njeriu mendon per seksin cdo sek, ose te pakten une per vete jo.

Erison700

Forumium maestatis

Eshte me te vertete e cuditshme per meshkujt n.q.s. jane ata qe e mendojne me shpesh. Une sa here qe e mendoj i hedh doren ne qafe te dashures dhe e coj aty... Po ata te shkreter qe skane dashnore?
Duhet ti plasi gjaku dhe ti bin duret. /pf/images/graemlins/blush.gif