Njerezit e mire jane gjithmone te paret qe zhgenjehen.

abs

nuk e di...
mvaret se cilen preferon, heshtjen ose fjalen.
kete te fundit mund ta perdorim si te duam, si zenke etc.
simbas abs :D fjala ose ndryshe komunikimi asht si te thuash ilac :D
1. :)
2. :rolleyes:
3. :(
4. :mad:
5. nuk te len me ra ne depresion :djalli:
6. :engjell:
7.:hidhu:
8.:balanc:
9.:dashuri:
10. :alien:
11.:wub:
12.:skip:
13. e shuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuume ma shume.

Personalisht vehtes i kam vene nje detire :p
ta perzgjedh , ta dua, te me baj mire, etc. menjellaf ta kthej ne ilaq te vehtes time :D
edhe pse nganjehere...s' arrij t'ja mbaj fjalen vehtes :ndihme:

enajda

Forumium praecox
ca ke moj qe bahesh me nevra? :D mendimet e te gjithve jane te lira, hidhen per diskutim, dhe nese jemi jo i te njejtit mendim.
s'do te thote qe ke marr 4 :D
per nxitje diskutimi meriton 10, fjala bjen :p
per tri fjalet e fundit te jap 1 me bisht bile :D
ndersa per pozen ne foto meriton 15 :D

:kerce:

haha bravoo..paske premisa me u bo dhe zysh

abs

nuk e di...
haha bravoo..paske premisa me u bo dhe zysh
asht prefesioni qe me vertet nuk e preferoj! merre ta kam fal :D

tani seriozisht, s'besoj qe ka njeri qe nuk eshte zgjenjyer, pyetja ime eshte, cfare e ndihmon njeriun te parandaloje zhgenjimin?

abs

nuk e di...

ehe :D

E di pse ndonjëherë mbetemi të zhgënjyer? Sepse besojmë se të tjerët janë të gatshëm të bëjnë atë që ne do të bënim për ta, kishte shkrujt dikush ne facebook.
Thua :rolleyes: te kete te drejte? ;)

pervehte kam ba paaak kthes :D po ti?

Mistrece

Primus registratum
Te paret qe zhgenjehen jane njerezit me koeficence te ulet inteligjence, pra budallenjte.

joetisti_

Locus omnem
Normalisht. Kur shpreson te dikush qe nuk eshte tamam i zoti t'i beje balle dickaje qe ka marre persiper, atehere mund te "akuzohesh" s'e nuk vure re qe personi nuk ishte ne lartesine e duhur, pra faji eshte yti.
Por jo gjithmone ndodh keshtu. Sidomos ne kete kohe qe jetojme, askush nuk eshte absolut e per rrjedhoje zhgenjejne. Madje edhe ne vete ndaj te tjereve. Keshtu qe nuk mund te thuhet se kane inteligjence te ulet apo dicka te ngjashme me kete.

Thamina

Papirus rex
Njeriu I mire vritet?
Shume e thjesht,kur ti ben dicka me shpirt e ndjenj dihet qe do vrahesh nese zhgenjehesh se ke ven ne pune gjendjen emocionale.
Ndryshe nga dikush tjeter qe se ve ska as si vritet.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ne fakt . ...zhgenjimet pengesat mashtrimet lendimet uljet ngritjet...mendoj qe te bejn te fort si karakter ,!!

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Unë mendoj se është faji ynë,
që nuk arrijmë të balancojmë pritshmërite tona. Që krijojme bindje të gënjeshterta.
Njeriu është gjithmonë i gatshëm të bie pre e iluzioneve të kota dhe sidomos ti largohet të vërtetes! Vetëm e verteta dhe forca e arsyes do i mundësoje , lirinë reflektimin dhe mungesen e zhgënjimit.

-Zana-

e...Thjeshte
Ne fakt une do thoja , qe I kalojne me Lehte situata te tilla ... How can u get offended , from an idiot .. If u are better then him/her . Lol