Nje prove.

kush

Primus registratum
Nje prove.

Nje test qe perdorin psikologet,

Ne varrimin e nenes se saj ajo pa nje djal aq te bukur sa nuk i kishin pare syte ndonjehere. Mendoi se ai eshte dashuria e jetes se saj. Pas nje jave ajo vrau te motren.
Pse??

Jepni pergjigjet tuaja dhe ne fund do tju them se sa interesante eshte pergjigjia.

Guest
Re: Nje prove.

Mbase, ishte ndonje djale i paligjshem i nenes ky djali dhe e motra ishte ne dijeni per kete vella mister /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif

U pergjigja, sa per te treguar qe e lexova dhe u mendova, por pergjigje tjeter s´me vjen nder mend.

kush

Primus registratum

pergjigje interesante, por jo e sakte.
ne fakt eshte me mire te mos qellosh ne te sakten.

abs

nuk e di...

parabola, aaa kshtu s'ban.
ma siper ke ba nje premtim. ai duhet mbajt.
keshtuqe shpjegimi- i pergjigjes (me vertet interesante) te
Fantazise mungon.

na t'fantazoj dhe une me ket' rast :p
ajo mendoi: qe mos te merzitet e jama,ta shoqeroje e motrra. gjata gje?

M

Mortal

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: parabola</div><div class="ubbcode-body">Jepni pergjigjet tuaja dhe ne fund do tju them se sa interesante eshte pergjigjia. </div></div>

Amerikanet, me gjithe trashesite e tyre, thone: "Who died and left you Boss?"

policia

Forumium maestatis

une e mendoj keshtu, meqenese ajo ra ne dashuri me ate djale dhe nuk e njihte dhe nuk kishte ku ta gjente, dhe pasi kaloi java duke menduar si ta bente ta takonte serish, mendoi te vriste te motren se ndoshta ai mund te vinte edhe tek varri i saj dhe keshtu mund te takoheshin serish...

kush

Primus registratum

testin e mesiperm, psikologet jua bejne te denuarve, kryesisht atyre per vrasje.
nese pergjigjia e tyre e menjehershme eshte kjo qe ka dhene polici (qe me sa duket nuk eshte dhe aq polic), kjo do te thote se kane te bejne me nje mendje kriminale qe do te vriste perseri per te arritur ato qe do.

kjo ishte pergjgjia. bravo polic.

policia

Forumium maestatis

tani e para une nuk jam polic...
mesa duket ky test qenka tejet i deshtuar pasi e mendon nje mendje jo krimanle si e imja...
dhe tjeter qe dua te shtoj eshte se keta psikologet bekerkan gallate me te denuarit se nuk te nxjerrin testet sa kriminel je, por faktet dhe provat, se mesa di une mendja nuk denohet, dhe deshirat e shprehura me goje gjithashtu nuk denohen...

Ema

Goddes

Hahahaha,une mendova se ishte i fejumi i te motres /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

M

Mortal

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: parabola</div><div class="ubbcode-body">testin e mesiperm, psikologet jua bejne te denuarve, kryesisht atyre per vrasje.
nese pergjigjia e tyre e menjehershme eshte kjo qe ka dhene polici (qe me sa duket nuk eshte dhe aq polic), kjo do te thote se kane te bejne me nje mendje kriminale qe do te vriste perseri per te arritur ato qe do.

kjo ishte pergjgjia. bravo polic.
</div></div>

Yes. Rrofte xhaxhi Frojdi...