Nje person i seksit te kundert ju pelqen. Ju si veproni ti terhiqni vemendjen??

leonora

Primus registratum
Nje person i seksit te kundert ju pelqen. Ju si veproni ti terhiqni vemendjen??

Shpesh her ne rruge shohim persona qe na pelqejn dhe qe nuk te ven re, ne kte rast si veproni tja terhiqni vemendjen??
Une do thoja qe jam nje tip qe nuk deshiroj te terheq vemendjen e para por kur shoh qe nga ana tjeter ka nje interes, perdor shikimin. Nje shikim nga ato te mite dhe nuk besoj mos tja dal mban, por nuk e bej shpeh kuptohet.

gangsterja

Primus registratum
Un nuk jam nga ato vajza qe duan te bien ne sy te djemve,pra nuk dua qe te bie ne sy.Mirepo edhe pse qendroj e veshur thjeshte.nje djale king afro nja1.78cm mi kishte ato sy saqe thashe me vete ky po me ha me ate shikim,nuk e di edhe pse qendroj e thjeshte prape me ngacmojne vajhalli po te lyhem sikur te tjerat.

Sweety el

Locus omnem
sot cunat preferojne thejshtesine se po te lyhesh dhe te besh si e cmendur thone direkt qe kjo bredh dhe kushedi se sa ka...por po te pane serioze dhe te thjeshte ne veshje e kane veshtire te flasin...por kur po vija pash nje cun yll fare me shikonte edhe une gjithashtu por nuk bera asgje derisa ai u afrua dhe me tha je shume e bukur edhe pse je pa tualet.....me pelqen sportiviteti yt keshtu vazhdo dhe do jesh me e mira....

dr love

Locus omnem
.Nuk bie ne sy as nga makiazhi..as nga veshja.
Ne sy bie ne kompleks ..sidomos me finesen e nje femre.Ka shume goca te bukura..vishen bukur..por ecin si burra ..flasin si burra etj.Une do ta beja per vete me shikime..dhe finesen time.

dr love

Locus omnem
ja po pres une

getmedia.php