Nje nisme me tej...

hells_kitchen

Forumium praecox
Nje nisme me tej...

Une jam nje student te shkollen e mesme vitin e katert ne USA Connecticut. Ne kete gjysme semester kam zgjedhur nje klase kompjuterike ne te cilen rregullojme kompjutera qe kane probleme minore. Profesori i klases na inkurajuar qe te gjejme organizata jo fitimprurese te cilet do te deshironin nje numur kompjuterash te cilet ne perdorim.

Neqoftese ju keni ndonje kontakt me Ministrine e Arsimit Tirane (perderisa deri tani nuk kam mundur te gjej asnje numur telefoni) do ju lutesha ta postonit ketu.

Deshira ime eshte qe keto kompjutera te shkojne ne Shqiperi per qellime akademike.

Gjithashtu mund te kontaktoni profesorin vete neqoftese jeni pjesemarres ne nje organizate jo fitimprurese dhe deshironi kompjutera per perdorim progresiv te edukimit.

Mund te me kontaktoni ne adresen:
xhaxhi_laku@hotmail.com nqs jeni te interesuar

Gjithashtu mund te kontaktoni vete profesorin ne adresen:

John Ellsworth
Location Southington High School

Department Technology Education

Email jellsworth@southingtonschools.org
Southington Public Schools
49 Beecher Street
Southington, CT 06489
Phone (860) 628-3200
Fax (860) 621-8056

P.S. Per ç'do qellim reference me kontaktoni personalisht! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Diddy19

Su@mi
Re: Nje nisme me tej...

Nuk e di sa e sakte eshte por ne internet gjendet kjo adrese per Universitetin Politeknik te Tiranes (them se kompjuterat i duhen me shume deges se Informatikes, e cila ben pjese tek Politekniku i Tiranes):

UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANES
Sheshi "Nene Tereza"
Tirana (Albania)

Tel:+355 4240505

e-mail gkarapici@desalb.edu.al

Pergezime per nismen!

B

besartasweet

Guest
nesse nuk e kam kuptuar gabim ti din te rregullosh kompjuteraa dhe nqs po un do doja tju lutesha te me thonit cfare problemi ka kompjuteri im qe ekrani fiket veete...