Nje mengjes pa ty !

gazetarja_turke

Forumium praecox
Nje mengjes pa ty !

Një mëngjes pa ty !!!!

A të kujtohet sa të lumturë ishim zbashku, përderisa ti ishe afër meje, luteshim së bashku që cdo ditë të jemi bashkë sikurse në atë momentë.
Mendonim se Zoti do i dëgjonte lutjet e të dy dashuruarve,por në rrealitet ato thjesht mbetën vetëm lutje…
- Më kujtohet dita e parë që u ndamë, atë ditë kur erdha të përcjell, sepse po largoheshe nga unë, jetoje në një vend shumë larg meje, dhe kur mbarove shkollën, të duhej të ktheheshe në qytetin tëndë, të më braktisje mua, zbashku me gjitha kujtimet e mia që i kishe në këtë qytetë.
- Ehhh sa e pikëlluar isha, por nuk të tregoja sepse nuk doja që ti të mendosh se kur të shkosh unë do lëndohem , ti atëher do lëndoheshe dy herë më shumë, dhe unë këtë s’do të mund ta lejoja që të ndodh.
E di ! – Më thoje në cdo momentë se do kemi edhe shumë takime të tjera dhe se nuk do ta ndiejm mungesën dhe largësin që kemi në mesë , por është e kotë shpirti imë sepse sa do që mundohemi të jemi bashk më kurr s’do mund të takoheshim si dikur ne cdo minutë e në cdo sekondë, e di pse ?Sepse nuk të kamë më pranë klasës aty kur unë dilja në pushime dhe të takoja, sepse nuk më pretë më tek dera e shkollës të dal kur unë të mbaroj mësimin, sepse nuk ka më orë të lira që unë të mos shkoj në mësim e të vij me vrap tek ti,nuk ka më takime te fshehta si dikur me nidhmën e shoqëris, thjeshte nuk jemi më bashk si dikur….Je shumë largë nga unë dhe unë s’të premtoj dotë se do të mund te duroj shumë gjatë mungesën tënde.
- Më thërret cdo mëngjes, por kjo nuk është e njejtë sikurse mëngjeset që do mund ti bënim bashk, kjo është diqka tjetër…Është diqka tjetër sepse vetëm zërin e ëmbël mund të dëgjoj, nuk mundë të shohë, nuk mund të prekë , të të ledhatoj, e as të puthë e të përqafoj!!!Mëkatë që na hecën ditët më të bukura të rinisë pa qenë ne së bashku, edi tash po afrohet dita e të dashuruarve, mund të paramendosh se sa e vetmuar do të jemë në këtë ditë,ti më thua se cdo ditë e kemi ditë të dashuruarve, ashtu është engjëlli imë , por ja një ditë është më e rëndësishme e ne s’mund të jemi pranë njëri tjetrit në këtë ditë.
- Nuk edi se si ndihesh atëher kur e kujtonë gjumin e parë që kemi bërë zbashku, vetëm duke u ledhatuar dhe folur gjëra të bukura,që te ndihem gjithnje së bashku, dhe të ndihemi sikurse jemi bashkuar përjetësisht, e duke mos e kujtuar që jemi zbashku vetëm për një natë, ajo ishte friga jonë se do jetë nata e parë por dhe e fundit, por jo shpirt e mbajë në mendë sikurse natën e parë edhe natën e dytë që kemi bërë zbashku, dhe që kanë qenë dy netët më të bukura prej gjithë netëve që kamë kaluar në jetën time.
Ende kur takohemi jemi sikurse dy të rinjë që po sa janë njoftuar, edin mirë se më vie shumë turp kur jamë me ty, por gjithmon mundohësh të më ndihmoshë, e te më tregosh së mund të ndihem shumë mirë në pranin tëndë…Unë të dua tej mase, dhe ti ketë e ke kuptuar shumë mirë, por ne një gjë jamë më se e sigurt se dashuria që kamë, më është kthyer ashtu siq kamë deshur, sepse edhe une jame pjesa më kryesore e zemreës tënde,edi se më donë dhe se kamë shumë rëndësi për ty, këtë ma ke vërtëtuar në cdo aspkt.
Prandaj mbetet që prapë të lutemi zbashku, por tashë që të bashkohemi sa më shpejt, e jo të mbetemi të ndarë, si një zemër e thyer ,dhe e këputur në dy pjesë, që njëra ka mbetur tek ti dhe tjetra tek unë……………..
Gazetarja_Turke ( Ermira Kyqyku)

S

Scorpion

Guest
Re: Nje mengjes pa ty !

Koplimenta, kjo leter dashurie eshte apo reflektim /pf/images/graemlins/smile.gif

aka70

Primus registratum

Keto jane meditime qe vajzat i bejne ne kohe shiu, rebeshi, furtune, megjithese qenka frymezuar mire gazetarja. komplimente!

S

Scorpion

Guest

Normal mer, ka mbaru per gazetari /pf/images/graemlins/laugh.gif

aka70

Primus registratum

Ate s'e dime ne, po edhe te qenit gazetar s'do te thote qe je i/e talentuar...

S

Scorpion

Guest

Eshte cmend gazetarja, ka fillu me hap Tema ne cdo zone te AF /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebushe86

Primus registratum

pershendetje e dashur /pf/images/graemlins/smile.gif

e di ti tashme qe shkrimet e tuaja me pelqejne ...te pershendes shume dhe vazhdo te shkruash /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Me ka ngjajt mu gazetarja, i kam dhene leksione private /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Gazetarja e ke nga eksperinca personale apo je kshu e frymezuar....

Shume fantastike si krijim .. /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S. Scorpion nderro profesion se nuk te shkon vetja duke shitur mend shko shit banane ne qender... /pf/images/graemlins/tonguee.gif Na i 200 leksh cerro me bli nja 5 cinare.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ere

Primus registratum

Gazetarja nqs ky shkrim te perket ty, me vjen shume keq per dashurine tende te brishte...

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Gazetarja nqs ky shkrim te perket ty, me vjen shume keq per dashurine tende te brishte...

[/ QUOTE ]

Nje bie, mijera ngrihen ti pretty, Dashuria eshte humbje kohe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Scorpion asaj pytjes time nuk me je pergjigjur..

Ke dashuruar ndonjehere .. ? Sepse pretty eshte perveluar me duket.. /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Scorpion asaj pytjes time nuk me je pergjigjur..

Ke dashuruar ndonjehere .. ? Sepse pretty eshte perveluar me duket.. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Une mer, sa te duash, por asnjehere se kam gjetur dashurine e vertete, kjo sepse mendoj vetem per.....
Sa per prettyn se di. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

@d@

Primus registratum

Nje mengjes pa ate eshte buke me djathe, po ca ti besh ku ska asnje Mengjes me ate

/pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Nje mengjes pa ate eshte buke me djathe, po ca ti besh ku ska asnje Mengjes me ate

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hajd te jap une pak recel e qumesht, te te shijoj me shume. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

alban bala

Primus registratum

Keto jane meditime qe vajzat i bejne ne kohe shiu, rebeshi, furtune, megjithese qenka frymezuar mire gazetarja. komplimente!

[/ QUOTE ]

po pra ne kohe shiu. te shohesh faqen e saj do thuash pastaj kohe shiu. eshte nje nga njerezit me krijimtarine me te larmishme qe kam njohur

alban bala

Primus registratum

Ate s'e dime ne, po edhe te qenit gazetar s'do te thote qe je i/e talentuar...

[/ QUOTE ]

ej pse flet ne tym ti. po ti shohesh CV-ne asaj do te toje pastaj e talentuar e patalentuar. te hysh ne nje provim dhe te dalesh e para dhe per me teper ne nje vend te huaj nuk eshte pak. jma do mendja se ti nuk i ke arritur keto gjera. te behesh 1% e asaj qe ka arritur gazetarja do te thoja se je nje njeri me vlera te jashtezakonshme.

pra ajo qe dua te them eshte mos bej vleresime per njerez qe nuk i njeh pasi m'u duken si fjale qe nuk i meritonte.

mostro

Putraku

mos e vrit mendjen rrushi.sa te boj lali gati letrat ka me te mor me vete,te kom gjet dhe nji pune me la dhomat ne nji hotel para dite,dhe mbazdite me u sherby nja dy plakave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif T'raft nai gjosen i mir ty ishalla, karagjoz /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>