Nje grek vrau sot........

Nje grek vrau sot........

Nje grek vrau sot gruan e tij 32 vjec (shqiptare) me nje emigrant 18 vjecar shqiptar qe e mbante ne shtepi se i zuri te dy ne flagrance....
cfare mendoni?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Nje grek vrau sot........

Që gratë shqiptare duhet të vrasin kurvat greke që shkojnë me burrat shqiptarë! Ose jo më mirë, kështu mund të ketë më shumë shqiptarë më vonë!

O Renea, po rrezik ai greku ka qenë Arvanitas o lal se grekët orientalë nuk vrasin se ia bën gruas! /pf/images/graemlins/wink.gif

Renea88

Primus registratum

megjithate kjo eshte ana tjeter e medaljes....nuk i q.... gruaja tjetrit kur te fut ne dere ....

Renea88

Primus registratum

mungon mendimi i ndritur i gjeneralit nen prizmin e mesimeve te shokut Dylber me falni Enver

OROSHI

Primus registratum

Jam i nje mendimi me Kondran!!!Duhet te kete qene Arvanitas burri i botes,sepse ne Greqi ligjin e bejne grate!!!Megjithate sipas kanunit te Lekes,greku ka te drejte!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

balforum

Primus registratum

Garant qe ka qen arvanitas(shqiptar)ai.
Ja se c'thot nje kenge e vjeter popullore:
Selanik e tatepjet shqipri eshte e do te jete . :thumbsup:

tatepjet = posht,perposht (peloponez,arta,janina)

Le_Routard

Forumium maestatis

Tashti dy gjona ka ketu:

1. grekut si ka pas punu sic duhet e n'ket rast osht fajtor! /pf/images/graemlins/laugh.gif

2. e ka pas grun gurv e n'ket rast ka pas te drejt, simbas ligjit t'Kanunit sic u tha ne me ciper.

Ps. Mund te ket dhe i hipotez tjeter qe greku e ka fut ate cunin 18 vjecar n'shpi me qellim qe t'heqi grun qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dakort me Hajdutin qe kjo tema duhet te mbyllet, ose po deshet mund ta hapni me naji ven tjeter, por kjo ngjarje nuk ka aspak te bej me ate vrasjen rraciste qe ndodhi pas ndeshjes Shqiperi-Greqi.