Nje emer shqiptar per bebin tim ;)

paradise

Primus registratum
Re: Nje emer shqiptar per bebin tim ;)

Urime ne rralle te par mor Rrebel per djalin, po akoma nuk e zgjodhe emrin? S'ma merr mendja se ka me shum emra shqiptar se kaq. Kur ta zgjedhesh na trego, se na le gjith diten duke shtrydhur trurin per gjetur emra te tjere. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb]Po qe cun, DJEP.
Po qe goce, BARRIKADE.

Si emer cuni edhe RREVOLUCION keq nuk do ishte. :thumbsup:

Hajd me jete te gjate![/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Na shkrive mer horr!

P.s:rrebeli sa bukur te kesh beb,du ele une be /pf/images/graemlins/frown.gif !

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Ju felemnderoj nga Zemra te gjithve per emrat edhe per urrimet.
Ju uroj te gjithve qe te keni sa me shpejt Bebin tuaj .
Zana_malit si te ka vllai ? shpresoj te jesh mire edhe shkruaj nje e-mail ok ?
Edhe njehere Flm shume te gjithve.
Ne raste te tilla jua shperblefsha /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

zana_e_malit

Primus registratum

rrebel ku te te shkruaj, skam emeil. Ke humbur pa lene gjurme. Tashi... e kuptoj qe je pak i hutuar keto kohet e fundit po une emeilin nuk e kam ndryshuar, ate te vjetrin kam akoma:))Me shkruaj, se dua te di emrin e cunit: /me po vdes nga kurioziteti:) Edhe mos u huto kaq shume, se kshu jane kto gjona:) :cool: uaaaa vdeksha une per bebin tuj o zot:) /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Never Alone

Primus registratum

Shifi keto:

Adem | Agim | Agon | Agron | Alban | Albion | Aleksander | Alfred | Amet | Arben | Ardian | Arianit | Arjan | Arlind | Armanzi | Artim | Astrit | Aziz | Bafti | Bajram | Bardhi | Bardhyl | Bashkim | Bato | Bekim | Besart | Besim | Besnik | Betim | Bledar | Bledi | Blerim | Burim | Dalip | Dana | Daniel | Danjela | Dashmir | Denis | Dorin | Dren | Dritan | Ealem | Edmond | Eduard | Elton | Eni | Epidamni | Erald | Eri | Erion | Ermal | Ervin | Etrit | Fadil | Fatos | Ferrok | Feti | Fisnik | Fitim | Florian | Gazjon | Gazmend | Gent | Gezim | Gjelosh | Gjergj | Gjoka | Gjon | Gjynejt | Haxhi | Heldi | Hervis | Hilmi | Hysem | Hysni | Idlir | Igli | Ilir | Ilirian | Indrid | Jetmir | Jetnor | Jorgi | Juljan | Justini | Jusuf | Kadri | Kastriot | Klaudjo | Klodi | Kostandin | Kreshnik | Kristaq | Kristo | Kujtim | Kurac | Laert | Lejnar | Leka | Liridon | Lirim | Luan | Lulzim | Majlind | Maklen | Mark | Martijn | Meely | Mentor | Mergim | Milie | Mirand | Mirdon | Mirjan | Misin | Moikom | Muhamet | Muharrem | Naim | Nasi | Nik | Nikoll | Nikolle | Nuhi | Nusret | Oni | Pajtim | Pal | Pandeli | Pandi | Pashko | Pellumb | Petrit | Pullumb | Qamil | Qemajl | Rrustem | Sabit | Saimir | Sali | Sefedin | Shaban | Shkelqim | Shpetim | Skender | Skerdi | Sokol | Tie | Toni | Uran | Valon | Vasfi | Veton | Vilma | Xhevat | Yahir | Yll | Ylli | Ysni | Zani | Zini |

Urime per Bebin, nqs eshte vajze na thuaj...

Never Alone

Primus registratum

Shiko edhe kete faqen e AlbaniaOnLine, kishte shume emra cunash, po ben mire te marresh nje dite pushim ti shikosh te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Ne (apo ndoshta vetem une)e mora/em per granted qe baby eshte djale. Djale eshte mo Rrebel (ndjese per vonesen e pyetjes)?

tirana

Primus registratum

Henri emer shqip!?
Ok, Michael, Ulrich, Peter, Tommaso, Pierpaolo, Wolfgang, George, dabelljubush.

Alban
Saimir
Besnik
Afrim
Gezim
Ardian
Genti

nese nje dite...

Primus registratum

Te lumte NeverAlona ska nevoje te te shkruajme emra te tjere Shqipetar mjaftojne ato qe ke shkruajtur :thumbsup:
..........................

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Neveralone eshte Djale! Te pakten keshtu na tha ajo mjekja qe e pa ne Eko " 99 % tha eshte djale" eheheh sa kam qesh une se pse nuk e tha 100 % ? ?!! /pf/images/graemlins/smile.gif nejse keshtu e ka mjeksia ....
Por sido qe te jete ai eshte bebi i pare edhe dihet se sa duhet femija i pare:)
Ju faleminderit per ndihmen.
pafshim. :cool:

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb]Ju lutem postoni emra te bukur shqip[tar per bebin time. ju Faleminderit.
P.S me duket eshte djale hihihiih :cool: [/qb]
O Rrebeli tju rroje cuni pare, tjeter here me cupe ! /pf/images/graemlins/smile.gif te te them dy emra : Gjergji edhe Arbi , jane emra shqiptare, sh te bukur dhe tamam per bebe te bukura /pf/images/graemlins/tongue.gif Urime

^SHIU^

Primus registratum

te rroje e me jete te gjate
ERION(ky eshte alamet emri)
DRITAN
KUJTIM
ARBER
BLEDAR

qershia

Primus registratum

-alvi
-sokol

kaq i her periher, kollajxhe thuj nuses (se vallaji ti me ket punen e emrit i bi sikur bon sehir, po ajo e shkreta thuj..)

Felix

Primus registratum

1. Xhevdet
2. Kasem
3. Nari
4. Tarzan
5. Sadik
6. :confused:
7. Rrapush

mars

Primus registratum

Qershie me te vertet emer shqiptar ai sokol dhe emer i bukur,dhe alvi por nuk e di sa Shqiptar eshte.

marko

Primus registratum

Un kom pas njoft nji me emrin Alvi, baba atij e kishte emrin ALi, dhe e joma VIollca, pra emer me shtesa e me arna kishte.