NJE DITE PREJ DITESH TE GJITHE TE BASHKUUR

NJE DITE PREJ DITESH TE GJITHE TE BASHKUUR

Une mendoje qe do te vi nje dite qe te gjithe shqiptaret do te kthehen ne vendlindje dhe te bashkuar nuk do ti harrojme fjalet e GJERGJ KASTRIOTIT te gjith te bashkuar te po mposhtur nga as nje gje qe provone te na ndaj .Me e renda per shqiptaret <<<GURBETI>>>dhe te pa harruara turtura dhe tmerri i dallgve te detit. Me falni pore nje nga keta student jame vet i shpetuare tashme nga nje emer i tronditur Gomone?????

OROSHI

Primus registratum
Re: NJE DITE PREJ DITESH TE GJITHE TE BASHKUUR

Edhe une mendoj qe fjala"GOMONE" eshte dicka e tmerrshme per shqiptaret,sa e sa shqiptare jane mbytur ose kane pare tmerrin e mbytjes me sy!!

gentilushi

Primus registratum

kam frike se pa mposhtjen e varferise duhet shume pune per tu bashkuar.mos them qe eshte UTOPI

xhorxh

Primus registratum

Ore une nuke kame mundesi qe te te kuptoj ty se edhe milioneri perseri punon. Pun pun nat e dit qe te shofim pake drit ka thene i madhi NAIM pore mendo qe kete drit e shefe vetem ne gjirin familjare e jo i rraskapitur ne rruget e botes !!! :smash:

Alanis

Primus registratum

Na ishte njehere te gjithe te bashkuar

xhorxh

Primus registratum

Na ishte nje here nje nastradin por nuke dinte se me cfare te merret pa pune dhe levizte deren
{kure nuke ke pune luaj deren*

xhorxh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga copani 2:
[qb] po kush jeni ju o cuna nga Kruja ??????????? [/qb]
UEN jame nje njeri si gjith te tjeret por ne te vertet nga kruja nuk ndothem kame lecuar shume dhe kame degjuar dhe e dua sepse edhe madheshtori i shqiptarve atje ka lindur {{{I MADHI GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEU *****