një forum ushtarak plz

një forum ushtarak plz

i kam shkruajtur e-mail ministrisë së mbrojtjes, që të krijojë një forum, po kot. faqja e tyre ka mbetur aty ku ishte. a mundeni ju të hapni një kategori mbi temat ushtarake. 2 temë ushtarake kam hapur dhe kishte mjaft interes. plz 1 kategori e vogël. sa ë vështirë është të bëhet, shumë e lehtë duhet të jet, jo??

Altaf

Primus registratum
Re: një forum ushtarak plz

o çuna dhe goca, aspektet militare janë brënda në shoqeri, ky forum merret me të gjitha aspektet shoqerore, veç atyre militareve, prandaj duhet të hapet dhe kjo kategori. hadje mo, më mbështesni çik dhe ju.

dukagjinas

Primus registratum

Krenaria e një Kombi është te gadishmëria e njerëzve për t'a mbrojtur atë.E Shqipëria ka të tillë mjaft.
Prandaj e përkarah këtë ide.
Rroftë Shqipëria

Altaf

Primus registratum

çuditem si asnjë administrator nuk është përgjigjur...

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Movsar:
[qb] i kam shkruajtur e-mail ministrisë së mbrojtjes, që të krijojë një forum, po kot. faqja e tyre ka mbetur aty ku ishte. [/qb]
Shoku, MOD nuk merret me forume, chat apo ku ta di une. Ata kane detyra serioze dhe ti duhet t'i kuptosh. Pastaj ti per cfare mendon te diskutosh ne keto lloj temash :confused: :rolleyes:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga Movsar:
[qb] i kam shkruajtur e-mail ministrisë së mbrojtjes, që të krijojë një forum, po kot. faqja e tyre ka mbetur aty ku ishte. [/qb]
Shoku, MOD nuk merret me forume, chat apo ku ta di une. Ata kane detyra serioze dhe ti duhet t'i kuptosh. Pastaj ti per cfare mendon te diskutosh ne keto lloj temash :confused: :rolleyes: [/qb]
per orgjite ne reparte!!! :shrug:

Florus

Forumium maestatis

:eek: hmmm eshte nje ide kjo :idea: por jo aq serioze...shttttttt angel nuk luhet kshu me qeverine, e di ti ate shprehjen... :book:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] :eek: hmmm eshte nje ide kjo :idea: por jo aq serioze...shttttttt angel nuk luhet kshu me qeverine, e di ti ate shprehjen... :book: [/qb]
me qeverine?????me fal po a s'ishte ushtar ky??????hec mo se jam me imunitet une!!

Altaf

Primus registratum

edhe faqja e bashkisë së tiranës është faqe qeveritare dhe ka forum. mbrojtja është çështje e gjithë popullit, të gjithë duhet të marrim pjesë.