"Një baba amerikan që të turpëron"

Megg

Carpe Diem
Çdo ditë, kur merr autobusin për në shkollë, adoleshenti amerikan Rian Price merr një përshëndetje nga babai i tij, Dale Price, i veshur një kostum më shumë se të çuditshëm.
babi-300x175.jpg

Babai i devotshëm ka veshur 172 kostume të ndryshme duke filluar nga viti i kaluar dhe del tek dera për të përshëndetur djalin e tij me këto veshje të rralla. Dale madje është veshur si sirenë, si lepurush dhe si nuse.
“Është një mënyrë për të treguar dashurinë time”, shprehet Dale.
“Nuk është e bukur të shohësh babanë që ta bën me dorë i veshur me fustan nuseje”, thotë nga ana tjetër 16-vjeçari.

Sweety el

Locus omnem
Çdo ditë, kur merr autobusin për në shkollë, adoleshenti amerikan Rian Price merr një përshëndetje nga babai i tij, Dale Price, i veshur një kostum më shumë se të çuditshëm.
babi-300x175.jpg

Babai i devotshëm ka veshur 172 kostume të ndryshme duke filluar nga viti i kaluar dhe del tek dera për të përshëndetur djalin e tij me këto veshje të rralla. Dale madje është veshur si sirenë, si lepurush dhe si nuse.
“Është një mënyrë për të treguar dashurinë time”, shprehet Dale.
“Nuk është e bukur të shohësh babanë që ta bën me dorë i veshur me fustan nuseje”, thotë nga ana tjetër 16-vjeçari.
une per vete do e lidhja sdo e lija te dilte ashtu edhe te me pershendeste ose ne rastin tim sdo e lija te me shoqeronte ne shkolle...me makine qe me con cdo dite ne mengjes

Megg

Carpe Diem
une per vete do e lidhja sdo e lija te dilte ashtu edhe te me pershendeste ose ne rastin tim sdo e lija te me shoqeronte ne shkolle...me makine qe me con cdo dite ne mengjes
Psee???duhet ti pranojme njerezit ashtu sic jane...
Pse paragjykon?

Megg

Carpe Diem
seshte paragjykim por nje realitet....
Ok,,ashtu esht ai ashtu le ta pranone pse duhet te turperohet adoleshenti..
Secili ka punen e vet,,,une per vete sdo e paragjykoja dhe as adoleshentit sdo i thoja"Shih c'baba ka.."nccc

Sweety el

Locus omnem
Ok,,ashtu esht ai ashtu le ta pranone pse duhet te turperohet adoleshenti..
Secili ka punen e vet,,,une per vete sdo e paragjykoja dhe as adoleshentit sdo i thoja"Shih c'baba ka.."nccc
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

abs

nuk e di...
s'do ma ndinte hiq! koka ime mbi shpatullat e mia, dhe e tija mbi te tijat!
ehuuu iku koha moniste ku njerezit mendonin qe turpi i tjetrit eshte dhe turpi i tij:kartonikuq:

gangsterja

Primus registratum
Ta kisha babain si ky,i kisha ly pllakat e korridorit me acid qe te rrezohej e te thynte brinjet se do te me turperonte.