Nicku yt ne MSN.

Kordelja

Valoris scriptorum
Nicku yt ne MSN.

Me kane bere te qesh shume personat qe kam ne Contact Lit ne MSN me deshiren per te dnryshuar pseudonimet, e hapa kete teme sepse sapo hyri njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif
wacko.gif
qe tani vetequhet

Na u thy moja

.. /pf/images/graemlins/laugh.gif kam qesh me lot...une s'e nderroj kurre po ka ca qe me vdesin duke qesh, eshte njera qe quhet Hajrie Shtonga e ku di une gjithfaresoj emra te ketij lloji... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po TI cilat pseudonime ke parapelqyer te kesh?

P.s.Une nuk e nderroj kurre sa per INFO :cool:

Dua

Primus registratum
Re: Nicku yt ne MSN.

Me te shpeshtat jane:

-Shake well before use
-Best before 2040
-Ta kisha nje kar.................................................................amele

....nga Dua

Erison700

Forumium maestatis

Une gjithmone e kam pas dhe do ta kem ate qe kam dmth: erison700
Dua!!! Hajde se ta jap borxhe kete kar...................melen time. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pa perqindje /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

kam nje 10 vjecar me nickname Ekonomisti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Lara tashi e ka bo (Na u thy moja) 2 ne katror dmth.....ai me vdes duke qesh mu.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ndersa ky ekonomisti se si qeka i fiksum 10 vjet me kete ne MSN kur s'gje rehat nje dite ne AF, me vika cudi shume.... /pf/images/graemlins/wink.gif
wacko.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ex ZuZu /pf/images/graemlins/smile.gif Omorfi pima etsi gpapsis.
Po nuk e marr vesh cfar je ti femer apo mashkull :confused:

Erison700

Forumium maestatis

Sepse vura emein e msn tend. Vetem kaq. Te pyeta sepse kjo vjershe shkon qe ta shkruajne meshkujt per vajzat, por ska gje...
Te shkon edhe ty.

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Une gjithmone e kam pas dhe do ta kem ate qe kam dmth: erison700
Dua!!! Hajde se ta jap borxhe kete kar...................melen time. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pa perqindje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse paske kar..amele per te dhene borxh????? mos na ngelesh pa gje dhe te rref mami pastaj??!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Un hyna gjith qef ktu me pa MSN-ID e Kordeles, kurse kjo "s'e nrroka asihere sa per INFO... :rolleyes: :rolleyes: "

Feld-Marshalli

Primus registratum

Lala e ka nikun Lars Ulrich qe per ata qe nuk e dine eshte bateristi me i madhe i te gjitha koherave mbas Keith Moon dhe ne te njejten kohe bateristi i metallicave

KESI_USA

Primus registratum

ummmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
.....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............
........ ncncncncncnncncncncnncc...............
................................. e gjeta vangjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel Piggly_Wiggly /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

champaign girl

Primus registratum

-There is a light at the end of every tunnel, just hope its not the train /pf/images/graemlins/tongue.gif (e motres)

-If you need space join Nasa baby (ex komshiu)

-Na u thy moja (se kapa dhe aq :confused: )

-SuperSpankySock (my crushee :wub: )

eM

Paper Moon

Lyf Iz Dul
glare.gif

Ku ishe dje qene? :smash:

ca njerez kane vertet shume imagjinate!!!
biggrin-.gif
biggrin-.gif
biggrin-.gif

Guest

k.... me shkolle /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif