Ngjyrat

Dolores

Primus registratum
Re: Ngjyrat

Gra une nuk zhvesh rradhiko ....edhe gjithmone jam nacionaliste /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e mir vazhdo racjonalizo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

na lej ne te zhveshim si na vjen per mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

I would say red: very emotional, maybe even aggressive /pf/images/graemlins/angel.gif

Still insurance for a red car is higher that for non-red one, does it mean that the driver is dangerous /pf/images/graemlins/tipsy.gifor red its a sexually appealing colour.... becoming target for the other cars in the highway /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me syte bojqielli,
me floket kaçurrela te verdha

ti dmth !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej, ec i çik ketu se kam i gjo me te thone ke veshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ou??? pike te forte eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif e mesova dhe nje gje tjeter...

se shpejti nuk do kesh me sekrete per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

te cila faqe je ti Pink ? dhe çfare ngjyre eshte faqja ?

flm per pergjigjen /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo mi jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

un po lexoj Iolen si liber me faqe te bardha ...une per vete jam me faqe pink /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti do jesh blu ma ha mendja, si syte e tua qe une /pf/images/graemlins/wub.gif

gangsterja

Primus registratum
Sa mire eshte qe te dashurosh,por jo te fiksohesh pas tij.
Qekur ai eshte larguar tek une e zeza dominon,
dhimbjen e tij ma largon.
Veshem ne zi,mbyllem ne nje dhome te erret,ku drita eshte e ndaluar
ne te vetem ngjyra zi eshte e lejuar.Ti me mesove mua urrejtjen dhe erresira mi ka mbuluar syte tashme asgje nuk shikoj,vetem stilolapsin degjoj,kur shikon driten e diellit,kaltersine e qiellit,kur shikon fusha e male me ngjyre bardhe mbuluar,me ngjyre kafe toka te punuara,me ngjyre jeshil lulishte te zbukuruar,me ngjyre kuq nje zemer te dashuruar,me ngjyre gri qetesi,ndersa po te shohesh ngjyren zi do te thuash koj zemer eshte e lenduar.