Ngjarjet ne femijeri...lene gjurme?

scadarsko

Locus omnem
Ngjarjet ne jeten e nje femije mund te len gjurm te paimagjinueshme ne jeten e tij.
Ngjarjet mund te varjojne nga tipi ne tip..
Kemi te bejme me nje:
-humbje te nje personi te dashur
-semundje (vdekjeprurese apo te renda..)
-dhuna (rrahjet nga prindi, ashpersia dhe menyra e eger e komunikimit)
-Ngjarje personale e ndodhur (psh perdhunimi)
-histori e perjetuar ..jashte gjakut (dmth jashte familjes) por qe te traumatizon
...mund te jen nga me te ndryshmet, qe te sjellin gjithmone nje kujtim, qe te ben te ndryshosh cehren e ftyres, te frikeson te hedhish hapin me perpara, makthi i nates me endrra te keqija...
Jan thjesht pasoje qe do i kesh per gjith jeten, edhe pse vitet do kalojne ndoshta do zbehet me kalimin e kohes, por nje nje ngjarje me te vogel te ndodhi ti gjen vetveten aty, dhe ja ku je serish ne nje makaber tensioni qe s'te len te qete.

Po ju, mendoni se mund te fshihen kto gjurme? Si mund te sillesh me kto persona?

Mystique

Larg
Sigurisht qe len gjurme, cdo perjetim i mire apo i keq le shenjat e saj tek ne
Tani pyetjen e dyte se kuptova une, me cilet njerez? Cfare ka per tu sjellur ketu ?

scadarsko

Locus omnem
Sigurisht qe len gjurme, cdo perjetim i mire apo i keq le shenjat e saj tek ne
Tani pyetjen e dyte se kuptova une, me cilet njerez? Cfare ka per tu sjellur ketu ?
Tema eshte e qarte besoj kthjelloju pak .......Sot aktualisht je rritur ,pasojat i kalove ne vogeli,njeriu qe ndoshta te ka penguar,rrahur,perdhunuar,ku di une si do reagoje ti sot me te?kuptove tani?

Mystique

Larg
Tema eshte e qarte besoj kthjelloju pak .......Sot aktualisht je rritur ,pasojat i kalove ne vogeli,njeriu qe ndoshta te ka penguar,rrahur,perdhunuar,ku di une si do reagoje ti sot me te?kuptove tani?
U jalla, ja te kthjellohem cik tani :D
Po si do ti sillem si gjithe njerzit e tjere, nese shof qe ka probleme me ngjarjet e se shkuares nuk mund ti bej gje tjeter vecse ta keshilloj te shkoj ke psikologu e nderkohe ti qendroj sa me prane ( brenda kufijeve ) Persona te tille qe kane ngjarje te renda nga e kaluara kane nevoje per njerzit e duhur qe meren me probleme te tilla

Dreamer

Under the Dome
Njeher i vogel ne Plazh ne Velipoje fryu era edhe isha 6 vjec e desh me mori me vehte :D
Qe atehere e kam frike eren :S
:(

Dreamer

Under the Dome
El@ sme çoi ne asnje vend ama po te me plotesonte deshiren do em çonte tek plazhi i lakuriqeve* quhej ne ate kohe :D