NGA PUBLIKIMI I KOVERTIMIT NË KATOLIK TË IBRAHIM RUGOVËS NË ITALI – GJYSËM ILEGAL

premtim

Primus registratum
Re: NGA PUBLIKIMI I KOVERTIMIT NË KATOLIK TË IBRAH

Edituar per postim jashte teme! Pyetjet retorike dhe analizat ne lidhje me moderatoret beji ne tjeter vend! E di ti se ku /pf/images/graemlins/smile.gif!

premtim

Primus registratum
Re: NGA PUBLIKIMI I KOVERTIMIT NË KATOLIK TË IBRAHIM RUGOVËS NË ITALI

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
edhe njehere....
Ylli i Davidit nuk eshte simbol i krijuar nga populli Hebrej......OK.....eshte pjese e simboleve e kohes Pagane pra B.C

[/ QUOTE ]

De facto ke shume te drejte per Yllin e Davidit.
..dDe jure nuk e di.

Prandaj: Ai fare ylli nuk duhet te quhet Ylli i Davidit, por Ylli i Dardanise Antike(copyright 2000 B.C), sepse per kete yll shume te lashte kemi te drejten e autorit, si per cdo gje tjeter te lashte dhe pagane.

E keqja e tij eshte se gjashtecepeshin, shume e konsiderojne si Yllin e Davidit, dhe kemi per tu bere gazi i botes...ketu e kam hallin une.

[/ QUOTE ]

Jo ore se s'behemi gaz i botes te gjithe pak a shume e dine, se paku bota perendimore, origjinen e gjashtecepeshit. Vetem se Hebrejet e kane "blere" logon pak me "heret" se ne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

tntn

Primus registratum

ee po s'eshte halli vetem i hebrenjve...kemi edhe problemin e Autoritetit Palestinez...ec e shpjegojua atyre se kjo qe po bejme ne nuk eshte shteti i dyte hebre i Izraelit! Kur ta marrin vesh ata do jete teper vone. Kjo puna e gjashtecepeshit me kujton ate historine e kafsheve te pyllit qe po ia mbathnin me vrap ngaqe kishin degjuar se ishte grindur ariu me luanin. Edhe dhelpra po ia mbathte me te katra...Kur doli njeri qe e pyeti dheplren "po ti pse iken, ti s'je ari?", dhelpra i tha: "mire e ke ti, po sa ta marre vesh luani se ca jam une, e ka marre ferra uraten" /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Pse merreni me gjana ansore?
Ylli gjashtecepesh asht Made in pagan,pra ska asgja te perbashket me kombin Hebre.
Rugova u varros me nderimet ma te nalta qe i takojne nji udhheqesi te madh!
Rugova i perket gjith shqiptareve.

edhe anmiqt e tij ma te eger politike ulen kryet para arkivolit te Rugoves,dhe i pari Surroi ka nderru mendim per Presidentin,nji lloj rehabilitimi politik!