NGA MONDI_ALB PER ZEMER TINGULL!!!!?????

Mondi_Alb

Primus registratum
NGA MONDI_ALB PER ZEMER TINGULL!!!!?????

ZEMER TINGULL!!!!?????????
LEXOJE KETE:
MU NUK ME BEHET VONE SE QAJNE ANTARET E FORUMIT.
DHE ATO QE KAM VENDOSUR KETU NUK JANE PIRATE SIPAS MENDIMIT TEND APO TE TJEREVE,TE GJITHA MERESHIN NGA WEB'S E PRODHUESIT.UN NUK KAM OFENDUAR NJERI APO TE KEM SHARE DHE MBI TE GJITHA I KANE MARE PA LEKE SE NE RADHE TE PARE JEMI SHQIPTAR DHE DUA QE TI NDIHMOJ SA TE KEME MUNDESI.POR UN E DI SE GJITHMONE JA KEMI NJERI TJETRIT ME TA FUTUR.POR NUK ESHTE FAJI IM KUR ATA NUK MARIN VESHE NGA PROGRAMET.DHE TE SHARAT QE NUK MUND TI PRANOJ APO OFENDIMET E TYRE.
DHE ATO PROGRAME NUK JANE VIRUSE APO PLEHRA APO *WAREZ* SIC THUA TI,LE TE THONA ATA QE I KANE MARE KETU NE QOFTE SE ATA DUAN TE SHKRUAJNE.
SEPSE KY ESHTE NJE OFENDIM PER MUA E DI SHUME MIRE SE TY NUK TE BEHET VONE.

DO DOJA QE TA HIQE EMRIN TIM NE KETE FORUM DHE E-MAILIN C'DO GJE.
DHE KURRE NUK KAM PER TA PARE KETE FAQEN TUAJ.

DHE MOS I ULE TE TJERET SHIKO VETEN NJEHERE PASTAL MBYLLI TEMAT.

FALEMINDERIT:MONDI

aspahiual

Primus registratum
Re: NGA MONDI_ALB PER ZEMER TINGULL!!!!?????

Une kam shkarkuar ca programe nga ato te Mondi_Alb dhe me gjithe mend qe kam mbetur i kenaqur.E falenderoj Mondin per programet dhe per korrektsine e tij ne dhenien e S/N.
Une them qe te hapet perseri tema e Mondit.
Fundja ta hedhim ne vote.
Une jam per tu hapur ajo teme

Thnx Mondi_Alb

Erjon rapper

Forumium praecox

Edhe une votoj pro hapjes se temes te Mondit.

Ne fund te fundit keto programe jane thjesht linke JASHT AF . Ketu nga Mondi behet thjesht indeksim i programeve. Mendimi im si anetar /pf/images/graemlins/smile.gif .

gurax

Pan ignoramus

Njeri prej tyre qe jam kunder jam une.
Nuk duhet ngaterruar ne nje forum publik shkembimi i ideve lidhur me funksionimin dhe problemet qe dalin me nje program, teknike programimi etj, me shkembimin e software dhe numrat e tyre seriale kur keta nuk jane ideuar aspak per te qene "free" pasi s'do ke kishte kuptim nevoja per nje "crack here by PaRaDox" ose "serial here, enjoy another F.O.S.I. release".
Dhe mua s'me duken freeware programe te tilla si:
System mechanic Proffesional, Web Page Maker, AntiVirus AVG Pro, Zone Alarm Pro, Windows Server 2003, etj.
Eshte privilegj i secilt prej nesh qe te perdore (ashtu sic te tere ne perdorim) programe te "krakuar", por privilegji nuk duhet pare si e drejte. Albforumi eshte nje site qe ne fund te cdo faqeje ka shenimin: "Të gjitha të drejtat e Rezervuara (c) Albforumi.com - Të gjithë postimet konsiderohen si pronë e Albforumi-t".
Sado te lire te jemi secili te perdorim nje program te krakuar, nuk kemi asnje te drejte te propagandojme ne nje vend publik si AlbForumi inkurajimet per nje gje te tille. Nese vertet kemi bindje ideologjike lidhur me nevojen e programeve per te qene free (as in speech and beer as well), then join the fray, go use Linux&Co.

Mendimi im ky, nese ka ndonje lloj peshe!

----------------------
"Have I told you lately..."

GuJack20

Primus registratum

Mendoj se mondi_Alb duhet te tregohet me i moderuar dhe ndoshta do bente mire te kerkonte shpjegimene menyre me civile. Toni i perdorur nuk me duket i pranueshem per t'u perdorur dhe nuk tregon kulture /pf/images/graemlins/frown.gif
Doja dhe ti thoja qe te gjitheve mund te na jane mbyllur tema neper forume dhe skemi reaguar ndonjehere keshtu, fundi i fundit s'u derdh gjaku. Nejse... persa i perket mbylljes se temes nuk kam komente.

Admirali

Primus registratum

Mondi, merre me shtruar mik, vertete ofrove ndihme, dhe shumica ketu te jane mirenjohes, por ama e verteta eshte se ato nuk jane programe per te cilat ti paguan ti kesh. Ti i shkarkon ato si warez, gje qe eshte ne kundershtim me AF. Edhe mua me moderuan njehere nje link per Total Recorder, link i cili te conte aktualisht ne faqen time personale. Isha dakort? Aspak, por ama e drejta nuk ishte ne anen time.

Me respekte

Nje geek qe merret ca si shume me warez. /pf/images/graemlins/wink.gif

Mondi_Alb

Primus registratum

GURAX
Un nuk kuptoj nje gje nga ty.Mos punon gje ti per Net Programer,ose per Web Programer!!??
Dhe sic thua ti nuk me duken pa leke ato programe.Ne te vertete ato programe nuk jane pa leke.Dije kete kur blen Cd e programit ne dyqan ty nuk te dyhet regjistrimi apo kodi per ta c'bllokur ate,sepse shifrat kalojne vetvetiu ne file.Por kur i mer nga interneti duhet te regjistrosh programin qe ta perdoresh.
Dhe mos u bej sikur di me shume se te tjeret ose sikur nuk di fare.
Plus kur e mer ate program nge internetine file teks eshte nje boshllek qe perdoret per te hapur programin,ose per tu regjistruar,ne qofte se perdor emer jo te rregullt programi mbyllet dhe te kerkon gjithmone regjistrimin,por kur perdor te rregullt kalim ato vendosen ne file teks dhe je i lejushem ta perdoresh ate program dhe per update.
C'do program punon me numra dhe jo me CRACK si thua ti.Po ta Krackesh ate progaram e ke vetem nje fare kohe jo pergjithmone ose nuk mund te bejme UpDate per nje verizion te ri. :cry:

Ty po nuk te pelqeu ose nuk je i interesuar per keto mos e co (gishin) tek ato,dhe mos ofendo te tjeret nendohu njehere pastaj shkruaj.
Po nuk deshe te paguash jane aty po deshe ti blesh coje numrat e krdit kartes dhe te dergojne numrat qe ti vendosesh.

Ledio

Primus registratum

Une them qe te hapet perseri tema e Mondit.
Fundja ta hedhim ne vote.
Une jam per tu hapur ajo teme

Thnx Mondi_Alb
Dhe une jam shume dakort.

Mondi_alb po beja goxha pune na ke ndihmuar te gjitheve.

Rrofsh.

ludwig

Primus registratum

ne fillim duhen dalluar disa gjera. te ndihmosh nuk do te thot gjithemon te jesh i drejte. duke dhene serial, crack ose c'faredolloj gjeje qe te jep mundesine e perdorimit te nje programi pa e paguar, shkel nje ligj. ky eshte nje ligj ashtu si gjith te tjeret dhe ai qe e shkel denohet. i vetmi ndryshim eshte se kjo vjedhje eshte veshtire te kontrollohet.

tema mbase ka ndihmnuar disa po nuk do te thot qe eshte e drejte.neser mund te jem une ai qe ka nxjerre nje program ne shitje dhe mondi_alb ai qe e vjedh.

reagimi i mondi_alb eshte shume i egzagjeruar, i padrejte dhe i gabuar.perse duhet te merzitet dikush nqs nuk i lejohet te shkeli mbi punen e te tjereve.

mondi_alb:
'NE RADHE TE PARE JEMI SHQIPTAR DHE DUA QE TI NDIHMOJ SA TE KEME MUNDESI.POR UN E DI SE GJITHMONE JA KEMI NJERI TJETRIT ME TA FUTUR'.

nuk po ta fut njeri jo, dhe fakti qe jemi shqiptare nuk do te thot qe duhet te mbetemi duke vjedhur.

kjo teme nuk duhet te hidhet ne vota. kur rregjistrohesh te ky forum pranon disa kushte dhe njera nga ato eshte se nuk lejohet *reklamimi* i cracks ose warez.

shendet

POMPACIU

Forumium praecox

Degjo, dikur ne "Albforum" kishim nje zone te vecuar posacerisht per "Warez, Crackers, etj..", fillimisht pa kufizime dhe te gjithe anetaret kishin te drejte te diskutonin e te hapnin tema. Kjo liri krijoi dhe nje rremuje qe nuk e merrje vesh se per cfare ishte ne te vertete forumi i hapur. Me pas per te rregulluar rremujen ne zonen e "Warez, Crackers, etj.." mund te shikonin'diskutonin'ose te hapnin tema vetem anetaret e zgjedhur nga kryesia. Sidoqofte pasi kaluan ca kohe zona e "Warez, Crackers, etj.." u mbyll!!!

C'fare do te thote "Warez"?! Po ti referohesh fjalorit ne web pershkruhet keshtu: "Widely used in cracker subcultures to denote cracked version of commercial software, that is versions from which copy-protection has been stripped. Hackers recognize this term but don't use it themselves."

Forumi "Programet dhe Programuesit" si ne shpjegimin e tij qendron per diskutime, ndihmë, pyetje përgjigje mbi programe të ndryshme! Une mendoj se kjo zone nuk duhet ngaterruar shume me tema te hapura pa vlere qe te nxjerrin ne diskutime te kota duke i humbur vlerat te tjera temave ne te cilat dikush ka kerkuar ndihme dhe ka gjetur pergjigjen e duhur nga anetaret e forumit. Qellimi i forumit dhe ajo qe une deshiroj nuk eshte qe kjo zone te kthehet ne dallavere midis crackerave'hackerave'etj te vetemeruar duke nxitur nje shikues te thjeshte ti futet nje rruge qe nuk te nxjerr askund!

Mos i merr gjerat te drejtperdrejta, forumi shikohet jo vetem nga une e ti, nje teme'mesazh'pergjigje ndjell influence ne shume perdorues. Meqenese ne kete zone ofrohet dije do sygjeroja qe edhe temat e hapura te jene direkte me nje titull unik i cili te ishte i lehte per shikimin e nje perdoruesi qe kerkon nje pergjigje ose thjeshte deshiron te mesoje dicka!

Shpresoj te jesh i qarte per mbylljen e temes tende.

ladio

Primus registratum

Jam per mendimin qe tema te hapet. Mondi duhet falenderuar per punen qe ka bere. Fundja fundit ai nuk detyroi njeri qe ti shkoje edhe te marri serialet edhe ti perdori programet ilegalisht. Ai thjesht sjell informacione rreth atyre programeve qe shumic jane shume te domosdoshem per jeten e perditshme. Ata qe nuk duan te perdorin programe ilegale shume mire mund te shkojne edhe ti blejne.

Faleminderit Mondi!!!

Cheers,

ladio

Primus registratum

Edhe dicka tjeter:
Perse moderatori duhet ta mblylli temen ne vend qe ti thote Mondit qe thejsht ato dy fjalite e fundit ne mesazhet e tij te mos ti shkruaje (ne qofte se doni serial.. kontaktoni PM...). Kjo me duket me e arsyeshme. Win-Win Situation.

cheers

Mondi_Alb

Primus registratum

ZEMER TINGULL

Ne radhe te pare ate veprim qe bere ti nuk duhet ta kishe bere.
Ne radhe te dyte si ndihesh ti kur te ofendon tjetri>(PFFF) si do te vije ty.
Mua nuk me behet vone qe mbylle temen se c'do njeri mund te hapi teme tjeter,ose sa te dua.
Ate veprim e ke bere tamam si (ENVERI) qe sa ngrinte koken ndonjeri ai ja priste ose si tek ai filmi(TOPI ESHTE I IMI DH PELLANTINE DO E GJUAJ VETE)

Ju lutem te gjitheve mos e beni kete teme te diskutushme,se kush e kishte mire apo keq.
Sepse kete e shkruajta vetem per(ZEMER TINGULL) dhe jo per ta diskutuar ketu.

Zemer Tingull
Me duket se aty larte te kerkova qe ta hiqe emrin dhe adresen e e-mailit tim.
Dua te jeme i qete kur te ndez PC nuk dua mesashe per shkrimet ne forum.

Per disa njerez jane te pa ligjshme.
Kush ete ligji>(MALIQI)

Tetovari

Primus registratum

Pershendetje!

Ka na kësaj pune i thone "HARXHAVELL ME PYPRIKA TKUQE"

Edhe ky forumi eshte bere ashtu.

tung

POMPACIU

Forumium praecox

Hmhmh...

Mos e merr si ofendim je komplet gabim nga menyra se si arsyeton!! Nje teme e hapur ne forum eshte e lire per diskutim nga te gjithe anetaret, neqoftese ti kishe dicka vetem per mua thjeshte mund te me kishe derguar nje mesazh privat. Tema nuk te eshte mbyllur pa arsye, si dhe askush nuk te ka ofenduar!!! Referohu tek pergjigja ime e pare dhe mos e ngatarro kete zone me politiken.

Ketu nuk eshte vendi i duhur per ankesa, perseri shikohet qe ti po i shkel rregullat pa dashje, dhe kesaj teme i doli boja keshtu qe per mendimin tim duhet te mbyllet per ankesa ndaj Moderatoreve e sygjerime per permiresimin e forumit shiko tek adresa me poshte:
http://www.albforumi.com/af/ultimatebb.php?ubb=forum;f=9

A

arta2344

Guest

Degjo, dikur ne "Albforum" kishim nje zone te vecuar posacerisht per "Warez, Crackers, etj..", fillimisht pa kufizime dhe te gjithe anetaret kishin te drejte te diskutonin e te hapnin tema. Kjo liri krijoi dhe nje rremuje qe nuk e merrje vesh se per cfare ishte ne te vertete forumi i hapur. Me pas per te rregulluar rremujen ne zonen e "Warez, Crackers, etj.." mund te shikonin'diskutonin'ose te hapnin tema vetem anetaret e zgjedhur nga kryesia. Sidoqofte pasi kaluan ca kohe zona e "Warez, Crackers, etj.." u mbyll!!!

C'fare do te thote "Warez"?! Po ti referohesh fjalorit ne web pershkruhet keshtu: "Widely used in cracker subcultures to denote cracked version of commercial software, that is versions from which copy-protection has been stripped. Hackers recognize this term but don't use it themselves."

Forumi "Programet dhe Programuesit" si ne shpjegimin e tij qendron per diskutime, ndihmë, pyetje përgjigje mbi programe të ndryshme! Une mendoj se kjo zone nuk duhet ngaterruar shume me tema te hapura pa vlere qe te nxjerrin ne diskutime te kota duke i humbur vlerat te tjera temave ne te cilat dikush ka kerkuar ndihme dhe ka gjetur pergjigjen e duhur nga anetaret e forumit. Qellimi i forumit dhe ajo qe une deshiroj nuk eshte qe kjo zone te kthehet ne dallavere midis crackerave'hackerave'etj te vetemeruar duke nxitur nje shikues te thjeshte ti futet nje rruge qe nuk te nxjerr askund!

Mos i merr gjerat te drejtperdrejta, forumi shikohet jo vetem nga une e ti, nje teme'mesazh'pergjigje ndjell influence ne shume perdorues. Meqenese ne kete zone ofrohet dije do sygjeroja qe edhe temat e hapura te jene direkte me nje titull unik i cili te ishte i lehte per shikimin e nje perdoruesi qe kerkon nje pergjigje ose thjeshte deshiron te mesoje dicka!

Shpresoj te jesh i qarte per mbylljen e temes tende.