Genc I don't think it's New York University as in "NYU"...i'll talk to u laterFillimisht postuar nga genci:
[qb]"New York University" i hapur ne Tirane????
Kush din ndonje informacion me shume per kete universitet?
kam qef me cu vllane[/qb]![]()
Gje qe eshte me rendesi /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Darien:
[qb] Is UNYT accredited? If yes, by whom?
pyetja e mësipërme është anglisht sepse po pyes diçka specifike për këtu në Amerikë ku ka disa agjensi kreditimi të shkollave të larta dhe është me rëndësi të jetë shkolla "e kredituar" nqs ke plane të transferohesh [/qb]
Une s'e kam idene. Mesa pashe ne ate web site nuk kishte shume informacion. Si eshte menyra e pagesen edhe sa kushton....???Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]Gje qe eshte me rendesi /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Darien:
pyetja e mësipërme është anglisht sepse po pyes diçka specifike për këtu në Amerikë ku ka disa agjensi kreditimi të shkollave të larta dhe është me rëndësi të jetë shkolla "e kredituar" nqs ke plane të transferohesh [/qb]
My school is accrediteddddddddd /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol
I leme shakate, seriozisht di gje njeri per kreditimin e ksaj shkolle? [/qb]
duhet te jete accredited perderisa prefixin e websitit e ka .edu.al, se nuk mund te marre cdokush domain me .eduFillimisht postuar nga Darien:
e di shume mire se cdo te thote accredited, po qe te kesh domain .edu do te thote qe njihesh edhe jashte vendit tend (sepse nuk e leshon Shiqperia)Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] s'ka lidhje Luminus
që është organizatë arsimore e njohur si e tillë nga qeveria nuk e vë në dyshim
"accredited" ka kuptimin specifik që një nga organizatat jo-qeveritare, të cilat merren me vlerësimin e materialeve, ambienteve, dhe metodave të mësimdhënies, i ka shqyrtuar këto gjëra tek ai universitet dhe ka nënshkruar deklaratën që janë në lartësinë e duhur [/qb]