new age (PSE NE KERKIM)

edy

Primus registratum
new age (PSE NE KERKIM)

pertej realitetit, krejt pertej nje apstraksioni qe nuk arrijme ta kuptojme. Ja cfare kerkojme ne rinia e sotme, gjithmone te pa kenaqur me sex te pa kenaqur me shoqerine, te pa kenaqur me prindrit, te pa kenaqur me VETEN tone. E une pyes veten cfare kerkojme ne te vertete??? Cfare na mungon??? Pse gjith ky ankth, kjo panaqesi, perse???!!! Kete dua te bashkendaj me ju

romeo

Forumium maestatis
Re: new age (PSE NE KERKIM)

jo e tere rinia provon keto gjera.
/pf/images/graemlins/smile.gif

edy

Primus registratum

ndoshta s'me ke kuptuar issi i vogel por nuk thashe se e kemi provuar une thashe se pse jemi gjithmone kaq apstrakt kaq kerkues ndaj dickaje qe nuk na perket. perse???

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edy:
[qb] ndoshta s'me ke kuptuar issi i vogel por nuk thashe se e kemi provuar une thashe se pse jemi gjithmone kaq apstrakt kaq kerkues ndaj dickaje qe nuk na perket. perse??? [/qb]
kush nuk na perket??
ne mos gaboj po flisje per mardheniet me njerezit qe na rrethojne dhe me situatat qe jetojme?!!
na perkasin mendoj...
gjithesesi doja te thoja,qe keto pikepyetje i ke ne koke,kur ke 1 fare moshe...kalon /pf/images/graemlins/smile.gif

Prodigychild01

Primus registratum

pse hapesi i temes nuk provon nje lloj droge me te forte? une do ti rekomandoja Methodone, Petidine, ose Heroine.

kur te filloje ti injektoje keto droga, ka per te gjetur pergjigjen e pytejes (PSE NE KERKIM)

Pragmatiste

Primus registratum

si te behemi "old age"(e pashmangshme), duke e kaluar sa me mire dhe duke e komplikuar sa me shume jeten /pf/images/graemlins/wink.gif