Nese

fiona20

Primus registratum
Nese

Po paraqis nje situate te tille...I dashuri ju ka tradhetuar me shoqen tuajte ngushte...Nese jeni te detyruar te falni patjeter njerin cilin do te falni.?
Shoqen..
Te dashurin..
Apo do i coni ne djall te dy... /pf/images/graemlins/mad.gif

olololol

Primus registratum
Re: Nese

I bie qe asnjeri prej tyre s'te ka Respektuar !

Ai si te dashur qe te ka , tregon qe nuk eshte e forte kaq shume kjo lidhje.
Qe te tradheton dhe me shoqen tende pra me nje tjeter qe mund tet tregoje, mund ta shikosh vete,konstatosh vete.
Pra eshte i gatshem tet tradhetoje me kedo.

Ajo qe e ka pare ate si " <font color="red">Objekt qe mund ta gjuaje dhe ajo" </font>
Ska respekt per shoqerine ne kete rast per ty.
Si ze do bese per asgje deri sa shkon me te dashurin tend.
Se meriton te jete me mikja juaj.

<font color="black">Jepi duret te DYVE. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif </font>

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nese jeni te detyruar te falni patjeter njerin cilin do te falni.?

[/ QUOTE ]

Mund te me shpjegosh c'do te thuash me kete pyetjen?
Pse duhet/je e detyruar?

popkin

Forumium praecox

cfare shoqe i thoni asaje kure tafute nga mrapa
po dhe idashuri qenka burravece keshu shiti ose
rrini tetre sebashku /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Po paraqis nje situate te tille...I dashuri ju ka tradhetuar me shoqen tuajte ngushte...Nese jeni te detyruar te falni patjeter njerin cilin do te falni.?
Shoqen..
Te dashurin..

[/ QUOTE ]
e thjeshte .. le te behet mesim kete rradhe .. gjej nje tjeter qe ste tradheton dhe gjej shoqe qe mund ti besosh .. ndoshta kjo ishte me mire per ty se te hapi syte mos e merr si eksperjenc e keqe po si eksperjence jete /pf/images/graemlins/wink.gif .. ka dhe njerez te tille

marina s.

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]
Do u hiqja vizen te dyve.
Personalisht e shoh si mungese respekti nga ana e te dashurit dhe si tradheti e mungese respekti bashke nga ana e shoqes.
Me mire vetem se me njerez qe s'ia vlejne.

fiona20

Primus registratum

Nese duhej ta falnit njerin patjeter po patjeter ama cilin do te falnit?...une do te falja shoqen se me duket fajtore por me pak se i dashuri...do ti thosha te kam falur e mu qerro nga syte...kjo do te ishte falja ime....

matriksi

Primus registratum

Duhet me fal veten ne rradhe te pare qe pronove shoqerine e atyre dy njerezve.
Pastaj ata ste kane bere ndonje gje te keqe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

M

Mortal

Guest

Nese duhej ta falnit njerin patjeter po patjeter ama cilin do te falnit?...une do te falja shoqen se me duket fajtore por me pak se i dashuri...do ti thosha te kam falur e mu qerro nga syte...kjo do te ishte falja ime....

[/ QUOTE ]

E perse jo te dashurin? Historikisht dihet (dhe femra e ka pranuar) qe mashkulli drejtohet nga hormonet dhe mendon jo me tru por me koke. Ai eshte i justifikuar ne kete rast, e nderkohe shoqja (femra) ka shkuar teresisht kunder normave te moralit dhe duhet te denohet.
Mendoj turra e druve eshte denim i mjaftueshem.

Nga ana tjeter, mashkulli u tregua i dobet. Nuk arriti te kontrollonte terheqjen e tij sexuale ndaj femres. Kjo te ben te mendosh qe ndoshta ne Kopshtin e Eves, ka qene mashkulli qe ka kryer mekatin dhe i eshte dhene tundimit te frutit te ndaluar. E femra, nje krijese e brishte, nuk i rezistoi dot. Ajo u vu ne prove dhe falimentoi.

Une do vazhdoja t'i mbaja te dy te njoftur- jo lidhje. Ata do te ishin prove e imja kur mendoj se ndoshta shoqeria njerezore nuk eshte dhe aq 'e keqe'...do ti perdorja per zgjimin tim vetiak ndaj hipokrizise se qenies njerezore dhe do ti shfrytezoja per ta bere egzistencen time sa me te sukseshme. C'do fjale e imja qe mund t'u falja tyre do te me sillte nje hap me prane me ta. Kontradiktore me ate qe thashe me siper, apo jo? Well...fatkeqesisht menyra se si eshte ndertuar shoqeria sot nuk e pranon dhe lejon njeriun te jete nje Hermit ne maje te Kulles.