nese jeni te dashuruar cilen gja e vleresoni ma shum tek partneri juaj?

shkodranja si shpirt

Primus registratum
Re: nese jeni te dashuruar cilen gja e vleresoni ma shum tek partneri juaj?

no kur tradhton naqe ska ma dashuri
vetem zhgenjim dhe smund ta duash perserinese do ndodh tradhtia do doja te qendronte larg jetes time,larg syve te mi,larg zemres time s`esht e leht te harrosh nje dashuri............
me rrespekt shkodranja

Ilir Bllaca

Primus registratum

Syte dhe floket e saj vleresoj un me shum ke nje vajza qe kam ren ne dashuri. /pf/images/graemlins/smile.gif

Garuzhda

Primus registratum

Edhe une jam me ty shkodrane, qe kure njeri nga partneret trathton nuk ka ma kuptim te vazhdoje lidhja.........;

Leandra

Primus registratum

M e shume respekt per shkodranet do thoja se cunat jane cike ashtu... e kutponi vete ju...
Une per vete do ti vleresoja karakterin, sinqeritetin, humorin dhe besnikerine.......

Lucia

Primus registratum

Prioriteti im ne nje lidhje eshte SINQERITETI, pa te cilen nuk vazhdohet dhe nuk ka kuptim nje l idhje. Gjithashtu BESIMI.
Te ekzistoje DIALOGU...
Inteligjenca
Sensi i humorit.

Gjithashtu cfare shikoj une eshte qe patrneri te me kuptoje, te me respektoje, e cdo gje te jete reciproke. Duhet te jete i vetedijshem per boten qe na rrethon, dhe te mos ket nje prespektive boshe per jeten.
NJE PARTNER QE JEP, DHE TE MOS JET I FRIKESUAR TE MARRE MBRAPSHT. Te japesh dhe te marresh - To give and to receive.
# 1. Sinqeriteti
Nuk jetohet nje lidhje pa sinqeritet reciprok.
#2. Besimi
Asnje lidhje nuk "rritet" pa te.
# 3. Te kaperdish krenarine,
Them se duhet te pranojme kur je gabim, dhe te kerkosh falje te sinqerte, ( vetem nqs e di qe je gabim)
# 4. Degjo, Degjo, pastaj degjo me shume, pastaj fo dhe nqs eshte e nevojshme kundervehu, duke dhen mendimin tend.
Ben gjera te vogla, qe e lejon partnerin tuaj te kuptoje, qe po mendon per te.

Keto gera po funksionojne ne lidhjne time, dhe jam krenare per nje gje te tille... :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

samanta

Primus registratum

Une vleresoj me shume autoritetin dhe korrektesine. :kiss:

Engjell dhe Djall

Primus registratum

sinqeriteti esht gjaja qe cmoj ma shum te partneri dhe manej vjen korreksia dhe disa gjana tjera.

stellina

Primus registratum

deri sot nuk e kam dite as un se cilen gje vleresoja me pare...por tesh jam e plotbindur qe sinqeriteti i tij me ben ta du gjithmon e ma shum.

Garuzhda

Primus registratum

Edhe une them qe sinqeriteti ne nje raport eshte i rendesishem, po ashtu edhe respekti , si dhe njohja e dinjitetit te partnerit, pastaj eshte dhe dashuria qe ka nje vend te rendesishem, por qe pa ato te parat eshte e destinuar te shuhet.....;
Pershendes Stellinen

stela thika

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] Edhe une them qe sinqeriteti ne nje raport eshte i rendesishem, po ashtu edhe respekti , si dhe njohja e dinjitetit te partnerit, pastaj eshte dhe dashuria qe ka nje vend te rendesishem, por qe pa ato te parat eshte e destinuar te shuhet.....;
Pershendes Stellinen [/qb]
dhe une e mendoj po ne te njejten menyre sic e mendon dhe ti. besoj qe SINQERITETI dhe respekti, e keshtu me radhe nuk duhet te mungojne ne nje raport. thjesht po mendoja nese ti si person e ve ne praktike kete teori!!!!!!????

Garuzhda

Primus registratum

te them te drejten , une
mendoj se e ve ne praktike , por gjithsesi personat qe me njohin nga afer mund ta thojne me mire........

ana-b

Primus registratum

Un per vedi vlersaj sinqeritetin,korrektsin & besnikrin,kta nuk i vlersaj veten te ai por edhe te miqsia & shoqnia.

Anglophile

Primus registratum

RESPECT IS NOT A GIFT!
Te partneri me shume vleresohet sinqeriti dhe bukuria.

stellina_sister

Primus registratum

edhe une thom se asht sinqeriteti gjeja me e rendesishme dhe te jesh gjithmone vetvetja :thumbsup:

pershendetje :wave:

samanta

Primus registratum

Sinqeriteti eshte i domosdoshem,por gjithsesi une e ve theksin tek autoriteti e inteligjenca sepse mund te jete i sinqerte,por pa ato te dyja me siper s'i vlen asgje :shrug:

Diddy19

Su@mi

Vleresoj shume (perveç virtyteve ,kuptohet) karakterin e tij 'ku rasha mos u vrasha'...eshte tamam i kunderti i karakterit tem qe llogarit çdo gje deri ne detajet me te vogla.Do doja te isha si ai!

H

harap

Guest

genjeshtren