nese do ishit ne nje ishull cilat jan 3gjerat me te rendesishme qe do i doje prane?

Never Alone

Primus registratum
Re: nese do ishit ne nje ishull cilat jan 3gjerat me te rendesishme qe do i doje prane?

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] 1USHQIME TE FRESKETA ITALIANE
2NJE DHI
3nJe ROB TJETER.........
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ky rob tjeter, a ka rendesi se cfare gjinijet ashte apo nuk ka problem? :confused:

mostro

Putraku
Re: nese do ishit ne nje ishull cilat jan 3gjerat me te rendesishme qe do i doje prane?

Fillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] 1USHQIME TE FRESKETA ITALIANE
2NJE DHI
3nJe ROB TJETER.........
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ky rob tjeter, a ka rendesi se cfare gjinijet ashte apo nuk ka problem? :confused: [/qb]
MJAFT TE MOS JETE UFO UFO /pf/images/graemlins/laugh.gif
TE JETE MASHKULL JI KEQ SEPSE VALLAI BEHEN DY MUHABETE,ME QENE FEMER AKOMA ME MIRE SE PERVEC MUHABETIT BEN DHE NDONJE GJELLE ME HONGER /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

NJI BJONDE ME FLOKE TE GJATA, NJI BJONDE ME FLOKE TE SHKURTA, DHE NJI BJONDE PA FLOKE KREJT!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Anglophile

Primus registratum

Duhan, nje femer edhe busull.

shkodranja si shpirt

Primus registratum

femra ka fut dreqin ne shishe e ai po doka 3 ja maj naqe
ma mire nje e mire se sa tre e mas me mujt me idal mane se fillojn me gjelozu me nj tj
bye nga shkodranja :smash: :wub:

dorado brushtulli

Primus registratum

away,a kishe ardhe me mu te ky ishulli ti.s'do t'kisha marre asnjisend tjeter :thumbsup:

shkodranja si shpirt

Primus registratum

ti edhe keke lerg maj naqe ke ma afer ne itali se un jam pak lerg teje uk

eduart

Primus registratum

Biri i shqipes lene shkodranen away se vjen me mua se une e kam afer /pf/images/graemlins/tongue.gif shkodrane a shkojme ne BRAJTON /pf/images/graemlins/smile.gifSE PO JA KALOJME MIRE /pf/images/graemlins/tongue.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

ok let me think ok ja ma se ndoshta po hupim dikund neper atje masandej ty sdel ma se me at social qe merr ti sdel as per ty
hahahahahahaha joke :lol:

Gileke

Primus registratum

:rockband: :rockband:

nese do te isha vetem
tri gjanat qe do te deshiroja
ti kem jane:

-1- ............Ty.

-2- ..Dashurine.

-3- .........Fatin.

:rockband: :rockband:

dhe nuk kisha me e ndigjue
veten hiç ngusht.
Te gjitha gjanat tjera
do ti kisha shumzue me
zero.

:rockband: :thumbsup:

eduart

Primus registratum

hhahahahahah ska gje naqe se kam punua dhe kam kursye dicka dhe sociali na i ka sigurua kushtet:)

avni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Toni_ji:
[qb] 1. Partnere.
2. Televizor.
3. Muzike. [/qb]
aekeni shikjuar EMIN3M ne MTV 2?!!?

asht imrekudhushem per i bardh si asht
nuk po tham se jam racust po te tjert ka si nuk din te bajn rap.

Eminem Uk London.

welcome to me any one and evry one.

genci

Primus registratum

kjo pytja po me pelqen shume.

une per vedi kisha me dashte kto 3'ja

1) Partneren
2) kompjuter(me internet kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif )
3) Guzhinier ( kasap.. a dicka te till /pf/images/graemlins/laugh.gif )

drops^of^enigma

Primus registratum

Fillimisht postuar nga genci:
[qb] kjo pytja po me pelqen shume.

1) Partneren
3) Guzhinier ( kasap.. a dicka te till /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
partneren dhe guzhinjerin i konsideroke "gjera" ti?? :mad:

Diddy19

Su@mi

Drops!!!Ky flet me prespektive!Ne fund te fundit,pas disa kohesh te kaluara ne ishull partnerja dhe guzhinieri do bahen si puna e robotit.Me kry pune pa ba za! :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

genci

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *drops of enigma*:
[qb]
Fillimisht postuar nga genci:
[qb] kjo pytja po me pelqen shume.

1) Partneren
3) Guzhinier ( kasap.. a dicka te till /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
partneren dhe guzhinjerin i konsideroke "gjera" ti?? :mad: [/qb]
bah.. ku ma shef se i kam cilesu si gjera.. Une thashe "une per vedi do doja kto 3'ja",
secila prej tyne cileson vehten dhe s'ka nevoje per komentin.
Megjithate secili ka te drejten e komentimit simbas qefit te vet. :confused: :book:

Sa mire nuk e vune re renditjen, nuk e pave ke kam vu t'paren :wub: :tipsy:

nejse nejse.. drejt ke deri diku, s'diskutohet /pf/images/graemlins/tongue.gif

englantin kalaj

Primus registratum

Cingare, mundesisht "Davidoff"
Konjak, mundesisht "Skenderbeg"
P..., mundesisht Jlo

drops^of^enigma

Primus registratum

Fillimisht Postuar nga genci :
QUOTE]bah.. ku ma shef se i kam cilesu si gjera.. Une thashe "une per vedi do doja kto 3'ja", secila prej tyne cileson vehten dhe s'ka nevoje per komentin. Megjithate secili ka te drejten e komentimit simbas qefit te vet. :confused: :book:
Sa mire nuk e vune re renditjen, nuk e pave ke kam vu t'paren :wub: :tipsy:

nejse nejse.. drejt ke deri diku, s'diskutohet /pf/images/graemlins/tongue.gif QUOTE]

nuk eshte e nevojshme ti cilesosh ti..titulli i temes eshte "...3 gjerat me te rendesishme..." /pf/images/graemlins/tongue.gif

sa per renditjen, e vura re posi...shof qe Interneti vika perpara Guzhinjerit /pf/images/graemlins/laugh.gif

emiljo

Primus registratum

Ne nji ishull 3 partnere! Nji brrune kuzhiniere qe ka per hoby kuzhinen, nji bjonde qe i pelqejne bananet e nji cicedardhe origjinale.
...megjithate edhe ne gadishull nuk kalohet keq, por s'bahen kurre te trija bashke! /pf/images/graemlins/wink.gif

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] femra ka fut dreqin ne shishe e ai po doka 3 ja maj naqe
ma mire nje e mire se sa tre e mas me mujt me idal mane se fillojn me gjelozu me nj tj
bye nga shkodranja :smash: :wub: [/qb]
...femna primend e fut freqin n'shishe, po kush ia ven tapen shishes se? ...megjithate ke te drejte, asht gabim me pas tre dashnore ne ishull, ma mire tre femna e pike se mandej fillojne me te marre ne telefon, fillojne me te dasht, te mbushin e-mail-in me pussy pussy, vejne foto me ishuj, te cojne ne telefon mesazhe me zemra te njituna... :cry: