nese do ishit ne nje ishull cilat jan 3gjerat me te rendesishme qe do i doje prane?

Margerit Abati

Primus registratum
Re: nese do ishit ne nje ishull cilat jan 3gjerat me te rendesishme qe do i doje prane?

Hi Shkodranja this way.Kisha qef me te pyt a ke shku te 28 ne shkoder se ke hap nji tem krejt kot per menimin tem kur te mundohesh me ba dica te bukur think twice.Bye (just F.... with you because i have nothing to do)BYE 28 /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

rovena

Primus registratum
Re: nese do ishit ne nje ishull cilat jan 3gjerat me te rendesishme qe do i doje prane?

Veten..ate....edhe prape...veten......

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

1-Anije per t'u kthyer!
2-Partneren.
3-Lap-Top me rreze dieli dhe Internet.

Gjenerali!

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gjeneral - Berdica:
[qb] 1-Anije per t'u kthyer!
2-Partneren.
3-Lap-Top me rreze dieli dhe Internet.

Gjenerali! [/qb]
Lene mar partneren me merr mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

cafa i dont want 2 argue with u ok i just wanna have friends ,ok naqe nese ste pelqen tema jeme je ilire me u pergj temave tjera tung cafa /pf/images/graemlins/tongue.gif

Toni_ji

Primus registratum

1. Partnere.
2. Televizor.
3. Muzike.

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]Lene mar partneren me merr mu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

HYJNORE! Pata me t'marre se une i shkreti, s'kam partnere, se s'merr kush mu jo, mas u merzit. Po puna asht se a thu vjen ti me mu me t'verte, apo vec se po ke hall, me ma ba qejfin...?

PS:Nese e ke megjithemend, m'difto se po i diftoj nanes, se m'cmendi, perdite t'u m'thane: "Gjeje nje t'rrume t'dreqit e mu hiq qafet!".

Gjenerali!

shkodranja si shpirt

Primus registratum

gjeneralit naqe po nrase ste vjen keq si e ke emrin e vertet :eek: :rolleyes:

bellisima

Primus registratum

[qb] [/qb]
Lene mar partneren me merr mu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

HYJNORE! Pata me t'marre se une i shkreti, s'kam partnere, se s'merr kush mu jo, mas u merzit. Po puna asht se a thu vjen ti me mu me t'verte, apo vec se po ke hall, me ma ba qejfin...?

PS:Nese e ke megjithemend, m'difto se po i diftoj nanes, se m'cmendi, perdite t'u m'thane: "Gjeje nje t'rrume t'dreqit e mu hiq qafet!".

Gjenerali! [/QB][/QUOTE]

o T. vdeksh ti per mu mo sa i mire je /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] gjeneralit naqe po nrase ste vjen keq si e ke emrin e vertet :eek: :rolleyes: [/qb]
s'mund ta tham ktu nder sy t'tanve se e kam emnin e keq fort, asht emen i nyt, por nese e enable PM, atehere po.
Ju kerkoj ndjese, nese bashkepunimi im, jo absolut, ju ka shkaktuar ndonje zhgenjim!

Me Respekt
Gjenerali!

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga staR.:
[qb] -lol- [/qb]
Pse me deke une per ty maj dreq...?
Me deke une a e di se sa varzat, vdesin emocionalisht...?

Never Alone

Primus registratum

1) Kyt Gjeneralin (sepse paska anijen edhe lapin, plus edhe nqs merr Starin s'ka ma mire /pf/images/graemlins/smile.gif
2) Burrin
3) Fmite

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb] 1) Kyt Gjeneralin (sepse paska anijen edhe lapin, plus edhe nqs merr Starin s'ka ma mire /pf/images/graemlins/smile.gif
2) Burrin
3) Fmite [/qb]
Pata, me pase qejf, po ndoshta nuk asht ide e mire, pritezot me ardhe STAR, me mu edhe ti me marre burrin e fmite me vete, coroditen, fmija, se STAR, mkap me zor, edhe terrorizohen kafsht e pyllit masanej...

bellisima

Primus registratum

Prite Zottt nder sy t'fmive ste kapi jaaaaa
- KurIshimTeVegjel, uuuuuuu i'm getting excited /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

eduart

Primus registratum

Nje te dashur qe te me doje dhe ta dua
nje shpi te vjeter prej drurit
dhe dashuri sa me shume
/pf/images/graemlins/wink.gif ))))))))))) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eduart

Primus registratum

Thank you

Never Alone

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb] 1) Kyt Gjeneralin (sepse paska anijen edhe lapin, plus edhe nqs merr Starin s'ka ma mire /pf/images/graemlins/smile.gif
2) Burrin
3) Fmite [/qb]
Pata, me pase qejf, po ndoshta nuk asht ide e mire, pritezot me ardhe STAR, me mu edhe ti me marre burrin e fmite me vete, coroditen, fmija, se STAR, mkap me zor, edhe terrorizohen kafsht e pyllit masanej... [/qb]
lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt pra se fimte pa ja la vjehrres!
ne vend te tyne pa marr cadra (ashtu se ato te velipojes) per pak privacy