Neqoftese sot do zhvilloheshin zgjedhjet ne Kosove per cilen parti do te votoni?

*Plisi*

Primus registratum
Neqoftese sot do zhvilloheshin zgjedhjet ne Kosove per cilen parti do te votoni?

Baton84

Forumium praecox
Re: Neqoftese sot do zhvilloheshin zgjedhjet ne Kosove per cilen parti do te votoni?

Per asnjeren parti....

Sepse, po te votoish per nje parti, do te thote, se e pranon Rezoluten 1244, çka do te thote, se Kosova do te mbetet nen Jugosllavi me nje autonomi substanciale...

Gjithe te mirat

Baton84

Forumium praecox
Re: Neqoftese sot do zhvilloheshin zgjedhjet ne Kosove per cilen parti do te votoni?

Plisi,

LKÇK-ja do ti boikotoi perseri zgjedhjet...

mostro

Putraku

jashte teme Putro!

vlera

Primus registratum

pershendetje!

Une do te votoj per LKCK-ne, parti e cila do te me coj drejte bashkimit kombetare.

Gjithe te mirat1

Baton84

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Betina:
[qb] pershendetje!

Une do te votoj per LKCK-ne, parti e cila do te me coj drejte bashkimit kombetare.

Gjithe te mirat1 [/qb]
Te pershendes shume Betina

Une do te thoisha ketu, se eshte mire qe voton per LKÇK-ne. Une nese do te kisha te drejte dhe nese do te duhesha te votoi, do te votoisha poashtu per LKÇK-ne.

Por problemi eshte, qe nje LKÇK e vetme si parti kurre nuk mund te bej bashkimin kombetar. Do te duhet qe te bashkohemi ne shqiptaret nga gjithe trojet shqiptare ne nje front, dhe pastai te shprehemi me nje ze per nje gje Bashkim Kombetar!

Dola pak jashte teme, por memire do te ishte, qe te bojkotoish zgjedhjet. Dhe nese te gjithe kete do te bejshin, nderkombetaret do te kuptoishin, se nuk mund te vazhdoin punen e tyre prosllave, per realizimin e Rezolutes 1244 dhe per realizimin e mevonshem te Marreveshjes te Kumanoves.

Gjithe te mirat
Batoni

Flamuri

Primus registratum

Asnje here nuk do ti bojkotoja zgjedhjet sepse nuk jane te gjitha partit politike qe perkrahin apo pronojn rezoluten 1244.Te gjitha partit politike nuk e kane fatin si partia e liderit....,
ne pushtet,kur flasim per LKCK-ne per Ballin Kombetar,per LPK-ne,per partin me te vjeter ne trojet e Dardanis per NDSH-ne ateher lirishte munde te votoni,sepse keni votuar per Bashkimin Kombetar,keni votuar per njerzit e sakrifices te deshmuar me dekada te tera se para pushtetit ato parti mbrojne interesat e shteti,me rrespekt nga Flamuri,nese mendohet ndryshe nga Bashkimi Kombetar ateher asnje parti nuk meriton te cuhet parti e dalur nga populli sepse populli dine se cka kerkon.