nenshtetsia qe mbani

bebivogel

Forumium maestatis
Re: nenshtetsia qe mbani

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Witchy:
[qb] ne shqipni thoshin qe vijn na rrumania /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti per informacione te metejshme pyt Putrakun /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rom jo Rumania o shejtanke ... jane fis i vjeter kam lexuar ne nje vend te cilet jane shperndare ... sa ne rumani ... hungari ... bosnje ... jugosllavi e shqiperi ... kaq di! [/qb]
amon mer zot po pse mer une do ju ftilloj juve ka ment e kokes se ka ment e sumes qekeni tyqa fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
ateher jegjit nuk jane as rumune e as rome ose isc i thojne ndryshe gabel...ato jane me origjine nga afrika ose me sakt fare nga zonat e egjyptit edhe kane ardhur ne shqiperi si sherbetore sic jane shperndare shqipot ne gjithe boten.....sa per gabelet ose romet ato jane me origjine nga india edhe kane akoma 1 gjuhe te tyre e cila perdoret te te gjithe romet e botes sigurisht e perzier me gjuhen ku ato jetojne...kaq per sot..heren tjeter xhaxhi llapaqeni do tju flasi si bohet gjiza nga qimet e derrit [/qb]
mos ngelte llapaqen m'tok mo kur dike ne ti mbi jevgjit! lol
une thjesht po i thoja ... qe s'jane rumune ... cme qite egjiptin ketu amon! ... une keshtu e kam lexu ... ( tek revista e COLOR e cila eshte italiane e sponsorizuar nga United Colors of Benetton) po te me ken rrejt ... jam tu t'rrejt /pf/images/graemlins/smile.gif
kalofsh mire :wave:

llapaqeni

Primus registratum
Re: nenshtetsia qe mbani

amon o zot ku ka ngelur historia e gadurreve ne doren time mo njelt gadurr ne toke mo /pf/images/graemlins/laugh.gif
po skom faj une mi per koke te manjoles..une kto gjojna i di sepse per nje periudh 5 vjecare ma deshte puna te punoja me disa jevgj e gabele rrotull..pastaj une shpin ne brrak e kom edhe dihet qe ajo o lagje gadurrash... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif