Varet se ne çfare shteti jeton per te mbajtur dy nenshtetesi.Belgjika e lejon dhe shqiptaret ketu i kane te dyja pervec atyre qe punojne per komunitetin europian(keta jane te detyruar te heqin dore nga nenshtetesia e vendeve te tyre).Ndersa Franca,Gjermania me duket nuk i lejojne dy nenshtetesi.Fillimisht postuar nga perelisa:
[qb] cfare nenshtetsie preferojne shqiptaret jashte shqiperie te mbajne, kur i eshte dhene mundesia e nje te dyte? Shumica i mbajne te dyja, me sa di une [/qb]
Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Po mire jevgjit ça nenshtesie kane? [/qb]
Rom jo Rumania o shejtanke ... jane fis i vjeter kam lexuar ne nje vend te cilet jane shperndare ... sa ne rumani ... hungari ... bosnje ... jugosllavi e shqiperi ... kaq di! /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Witchy:
[qb] ne shqipni thoshin qe vijn na rrumania /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti per informacione te metejshme pyt Putrakun /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
nuk me duket se ka probleme dyshtesia nqs je ne italiFillimisht postuar nga trendy81:
[qb] per lehtesira do merrja nenshtetesine ketu.aman se na ngeli jeta ne questure.zemren po ne Shqiperi e kam une pune e madhe se s'kam neshtetesine shqiptare [/qb]
e thashe meqe po behej llafi per te bere nje zgjedhje.se mos e mora une edhe po kam kete problem taniFillimisht postuar nga gene:
[qb]nuk me duket se ka probleme dyshtesia nqs je ne itali [/qb]Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] per lehtesira do merrja nenshtetesine ketu.aman se na ngeli jeta ne questure.zemren po ne Shqiperi e kam une pune e madhe se s'kam neshtetesine shqiptare [/qb]
amon mer zot po pse mer une do ju ftilloj juve ka ment e kokes se ka ment e sumes qekeni tyqa fare /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb]Rom jo Rumania o shejtanke ... jane fis i vjeter kam lexuar ne nje vend te cilet jane shperndare ... sa ne rumani ... hungari ... bosnje ... jugosllavi e shqiperi ... kaq di! [/qb]Fillimisht postuar nga Witchy:
[qb] ne shqipni thoshin qe vijn na rrumania /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti per informacione te metejshme pyt Putrakun /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]