Ne Qofte se Ndahet Kosova ? ? ? ?

kameleoni

Primus registratum
Ne Qofte se Ndahet Kosova ? ? ? ?

Cfare ndodh po u nda kosova???

1.Po u pranua pavaresia do i jepet pavaresi edhe Osetise,Cecenise,Kurdistanit,Abhazkanit etjj.etj..

dmth pavaresia si opsion eshte vetem enderr.

Ajo do te ndahet por une dua qe po u nda ajo te ndahet edhe MALI I ZI , MAQEDONIA, dhe ato toka qe do ndahen ti bashkaagjiten SHQIPERISE.

Si thoni KateerKENDESHI OHER-ULQIN-Guci-PRESHEVE

tntn

Primus registratum
Re: Ne Qofte se Ndahet Kosova ? ? ? ?

...n'asnji mnyr mer daj.
me kollaj realizohet trekendeshi i Bermudes sesa katerkendeshi Oher-Ulqin-Guci-Presheve
...nga Presheva ne do marrim vetem Preshin.
Nuk eshte e realizueshme. Neve te Shqiperise shume shpejt s'do na pranojne pa vize as ne Kosove, pa lere Presheven e Ohrin e Ulqinin...ka vdek puna jon mer daj.

963

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pavaresia e kosoves si opsion eshte vetem enderr.
Ajo do te ndahet por une dua qe po u nda ajo te ndahet edhe MALI I ZI , MAQEDONIA, dhe ato toka qe do ndahen ti bashkaagjiten SHQIPERISE.
Si thoni KateerKENDESHI OHER-ULQIN-Guci-PRESHEVE

[/ QUOTE ]

Le te ndahet Shqiperia; jugu ti kalohet Greqise, ndersa veriu ti bashkangjitet Kosoves.
Te ndash Kosoven eshte njesoj si te ndash Shqiperine. Prandaj boll me keto hipotezat e ndarjeve qe i shkojne per shtat vetem Serbise dhe Greqise.

Kosova do e fitoje pavaresine sepse ajo e meriton dhe ajo kurre nuk do te ndahet. Serbet, gabelet dhe te gjithe ata qe nuk flasin shqip do integrohen ne Kosove (duke iu dhene ndihma e qeverise kosovare), perndryshe ata do e lene kete vend pergjithmone.

shqiptari87

Primus registratum

O CAESAR IDEJA NUK ESHTE E KEQE POR KAM FRIKE SE ESHTE E PAMUNDUR NGA ANA JONE (E SHQIPERISE) PSE DO THUSH TI? PO SEPSE NE NE SHQIPERI NUK KEMI FUQI ME VESH BREKET TONA DHE JO ME TE NA SHTOHET DHE NJA 2 MILIONE TE TJERE...SHUM HALLLE SI PER NE DHE PER ATA...UNE NUK JAM KUNDRA BASHKIMIT KOMBETAR POR TANI ESHTE E PAMUDUR. ATE QE NE DUHET TE BEJME ESHTE TE FORCOJME LIDHJET SA ME SHUME TE JETE E MUNDUR DMTH TA BEJME FAKT TE KRYER QE S'MBETET GJE TJETER VEC ME BASHKU KUFIJTE ME KOSOVEN(TE TJERAT HIQI NGA MENDJA S'TE VIN ATA TE TJERET NQS KE NDERMEND ME BO LUFTE BALLKANIKE) PO U BASHKUM VETEM ME KOSOVEN. JA KAQ.