NE PRITJE TE ZEQOS.

shtriga

Primus registratum
NE PRITJE TE ZEQOS.

Duke u kthyer nga pushimet pa Zeqon thash se nuk do me mungonte por isha gabim. /pf/images/graemlins/frown.gif
Mendoja se do kthehej deri dje po me sa shikoj nuk erdhi akoma dhe mora vesh qe shume nga juve u mungon vellackua ime. /pf/images/graemlins/wink.gif

ZEQO KUR DO VISH???????????????? :kiss:

Re: NE PRITJE TE ZEQOS.

Zeqo nuk vjen me,ka dhene dorheqje nga chati dhe forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me vjen keq per fansat e tij,por ky eshte lajmerimi i fundit zyrtar /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

nuk eshte zeqo nga ato burra. /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk largohet zeqo pa then lamtumir. /pf/images/graemlins/wink.gif

shtriga mos u merzit se ai do kthehet po se kur nuk e di. :confused: /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka dhe ne dorheqje se i eshte vene studimeve,tani qe filloi dhe leksione eshte shume i zene nuk ka me kohe per te tilla gjera,kaloi dhe epoka e chatit dhe forumeve,gjithcka ka kohen e evete!
Pak nga pak kam per tu larguar dhe une,po afron dita per te mbaruar universitetin dhe kemi halle te tjera me pas!
Hajde ciao a tutti!

S6T6N6

Forumium maestatis

RIP + Zeqo Pilafi

good29.gif

(qe kur u krijua interneti - 2004)

SweetAngel

Primus registratum

Vertet, ku eshte ZEQO PILAFI??

Ve bast se ka gjetur te dashur ( i shkreti i ngeli goja "s'kam s'kam"), dhe s'ka me kohe per forum, me siguri si ka mbetur me energji :devil: :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif do ta sjelli koken ,po e shkreta une ku do te futem ,se humba nr e tel dhe nuk e kam marre fare... /pf/images/graemlins/frown.gif Me saboton dhe ky Ray qe nuk i con te falat... :smash:
Kur fillon shkolla???Diten e pare te shkolles Zeqo do te jete i parnishem ketu
:kiss:
Per nje mirseardhje...
san_valentino_23.gif

rosa blu

Primus registratum

zeqoooooooo :cry: :cry:
ku je mor burre i dheut!?
E po keshtu qofte a sweety, le te jete rregulluar dhe zequa jone!!!! :lol:
ne dasem dhe me nje çun ishalla!!!! :kiss:
Dhe ne koke te beqareve ishalla!!! :angel:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rosa blu:
[qb] zeqoooooooo :cry: :cry:
ku je mor burre i dheut!?
E po keshtu qofte a sweety, le te jete rregulluar dhe zequa jone!!!! :lol:
ne dasem dhe me nje çun ishalla!!!! :kiss:
Dhe ne koke te beqareve ishalla!!! :angel: [/qb]
Amin!

@d@

Primus registratum

Po ce doni zeqon ju? Rrin aman se na kane rene veshet rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps, Zeqo , ku je mo shpirt :eek: se na ka marr malli :wave: lol

Shqiptarja

Primus registratum

E shihni ku dallohet se sa i mire mund te kete qene nje njeri, KUR AI MUNGON< SECILI E KERKON!!!... /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

P.S Zeqo, do dukesh kendej apo....si e ke hallin he?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

kesi

Primus registratum

uaaaa paska ikur zeqo???? :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

si i shkalluare une vertitem dhe drejt forumit kacavitem :tipsy:
shpresoj te vi se shpejti,,po si e ka nisur kjo pun koken e saj dohaj me duket skam per te ardh me /pf/images/graemlins/tongue.gif nr im i tel eshte.... pyesni x-ray se e di ai /pf/images/graemlins/tongue.gif